Cena, jednoduché ovládání
Za tu cenu žádné

Cena, jednoduché ovládání
Za tu cenu žádné
Lehký, dobře vysává.
Je do sítě tudíž časem neodejde baterka.
Je hlavně výkonný vysává moc dobře .
Nezabere moc místa.
Dávám těmto vysavačům do ruky přednost před těmi co taháte za sebou.Manipulace je mnohem lehčí .Bohužel není jich moc do elektrické sítě.Na baterie jsou skoro všechny.Ten si pořídíte jednou a pak se rádi vrátíte ke kabelu.Mám dva pejsky a vysavač veme vše .Naprostá spokojenost .
má rotační kartáč
Jsme spokojeni
skladny, perfektne vysaje, nadobka je dostatecne velika i pro vetsi uklid.
Trosku se prehriva. Na stojanku na zed mi trosku chybi nejake hacky pro omotani kabelu. Museli sme prikoupit a namontovat vlastni.
Za nas super nakup. Jako hlavni vysavac mame robota. Toto sme prikoupili pro bleskovy uklid po detech, v kuchyni a na gauc. Bala jsem se, ze bude moc tezky diky konstrukcnimu reseni, ale nikterak to nepocituji.
Lehký. Dobře saje i psi chlupy. Moc pěkný
Velmi dobrý sací výkon
Dobře saje máme tři psy a super, lehký, nástavce navíc. Led osvětlení paráda krásně jde vidět co vysávám.
Špatně vymyšlené těžiště, ale mám jej k rychlému úklidu takže se to dá. Trošku se zahřívá, ale pokud s ním nedrandíte přes půl hodiny neni to tolik poznat.
- Nízká cena
- Osvětlení nástavce na vysávání
- Hlučný
- Krátký kabel
- Poměrně těžký
- Při delším vysávání se začíná přehřívat (<20min)
- Celý z plastu, včetně trubice
- trubice není výškově nastavitelná
- Nádoba na odpad není odjimatelná (taháte celý vysavač, včetně kabelu, s sebou)
Hodnotím jako horší průměr. Ale cena odpovídá kvalitě.
Jako majitelka několika zvířat potřebuji denně uklízet. Je to nezbytné. Mám klasické vysavače i parní stroje ale poslednou dobou jsem si z důvodů mobility pořídila postupně tyčové vysavače značky Gallet, Vax, Rohnson, Ariete.Gallet má nejdelší šňůru, která všude dosáhne, Rohnson má sílu neskutečných 800 Watt, Vax je aku (v pořadí 3.), který je akční pouhých 8 min kolem záchodků v turbu, protože 20 min v eko provozu není vysávání ale šudlení. Ariete 2759 jsem vybrala po dlouhém srovnávání všech parametrů. Moc velkou šanci jsem mu nedávala, o to víc jsem překvapená, že je velmi dobrý. Je síťový, čili časově nezávislý. Má 600 Watt, což je naprosto dostačující na koberce, dlažbu i dřevěnou podlahu. Pracuje lehce, tiše, má pogumovaná kolečka, vpředu ledky, aby byl dobře viděn prach. Myslela jsem zpočátku, že jde o marketink ale fakt to má dosebe. Nejdůležitější ze všeho je, že má turbokartáč z motorkem. Vysaje všechno, moc dobře se s ním uklízí. Dokonce i s filtrem se dobře manipuluje. Jediné co bych uvítala, kdyby měl šňůru tak 7-8 m, nemuselo by se přepojovat. Taky konstrukčně je lepší vysavač, kde se dá filtr samostatně oddělat a vyčistit, když je "paralelně" s tyčí a dá se jen odšrubovat. Zatímco filtr pod rukojetí se musí oddělat s celou hlavicí včetně šňůry a jít vytřepat. Závěr je takový, že tahle Arieta předčila mé očekávání, je velmi dobrá a všem ji rozhodně doporučuji. Troufám si říct že vím o čem mluvím.
Manželka si pochvaluje jeho lehkost, výkon, snadné čištění prachu v nádobce, osvětlení turbokartáče a velmi jednoduché čištění namotaných vlasů na turbokartáči. Je zavěšený u vchodu do místnosti na zdi tak nepřekáží a je kdykoliv jednoduše připraven k použití.
Doporučuji pro malý byt, jelikož zavěšený na zdi nezabírá místo a je připraven k okamžitému použití.
Je dokonalý, suprově vysává.
Výkon
Mohla být malinko delší šňůra
Super výkon + cena