Špaldové kroupy kernotto jsou velmi podobné klasickým ječným kroupám, které se používají při přípravě jitrnic nebo jako zahuštění do různých polévek. Od těchto známých krup se liší tím, že se vyrábějí z kvalitní pšenice špaldy.
Kernotto jsou oproti klasickým kroupám lépe stravitelnější a mají široké využití. Jsou vhodné do polévek, karbanátků, do masových či zeleninových směsí nebo jako lehká…
Špaldové kroupy kernotto jsou velmi podobné klasickým ječným kroupám, které se používají při přípravě jitrnic nebo jako zahuštění do různých polévek. Od těchto známých krup se liší tím, že se vyrábějí z kvalitní pšenice špaldy.
Kernotto jsou oproti klasickým kroupám lépe stravitelnější a mají široké využití. Jsou vhodné do polévek, karbanátků, do masových či zeleninových směsí nebo jako lehká příloha. Výhodou je, že se dají dělat z kernotta jak sladké, tak slané pokrmy, a proto nabízí pestrou paletu druhů jídel, jež záleží na vaši fantazii.
Můžete tak zkusit nevšední rizoto, zapečené pokrmy se zeleninou, masem, houbami nebo sýrem. Díky obsahu složitých sacharidů, které se uvolňují postupně, je kernotto vhodné po ránu na sladko např. s rozinkami, medem, jogurtem či oříšky.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 95%
Hodnocení: 95%
4 recenze
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Milan.Kubis18. prosince 2024
Hodnocení: 100%
Důvěra
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel20. prosince 2023
Hodnocení: 100%
Tento produkt jsem si vybral z důvodu obměny surovin, peču chleba a přidávám kroupy do těsta.
Špalda se mi nlíbí jako obilovina pro menší zátěž na lidský organismus.
Tento produkt používám velmi často v závislosti po poptávce chleba.