Bidetové sedátko Recenze AQUALINE Blooming Eko NB-1120D

Recenze AQUALINE Blooming Eko NB-1120D

AQUALINE Blooming Eko NB-1120D nabízí veškeré funkce spršky, včetně pulsního oplachu a kmitavého pohybu trysky. Samozřejmostí je individuální nastavení polohy trysky, tlaku a teploty vody, vyhřívané Soft Close sedátko, automatické čištění trysek atd. Nadstandardní funkce jsou automatické LED osvětlení, které oceníte zejména v noci a úsporný režim. Bidet je vyroben z plastu v bílé barvě.

bohdansebestik26. června 2025

Výborný, jednoduchý

Spray více lokalizovaný a jemne ostrejsí, jako u japonských produktu. Je treba osusovat vetsí cást tela.

Jinak výborný produkt.

gramolesna4. května 2025

Super kvalita

Vyšší cena

Za cenu sníženou na 2000,- by to byl bezkonkurenční výrobek na trhu ČR

Registrovaný uživatel14. července 2024

Mohutný průtok vody.

Nemá vysoušení

Po prvních dnech spokojenost.

mrazek5215. dubna 2024

cena, nahradil předchozí 15 let používaný a nefunkční, denně používaný,

Registrovaný uživatel17. dubna 2023

Mám už jeden, takže jsem věděl do čeho jdu.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Vše odpovídá popisu

Nižší tlak vody

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

podle rozměrů, skvělé už jsme to měli mít dávno.

U známých jsme vyzkoušeli a pak hned objednali, asi více reklamy?

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Skvělě padlo na stávající mísu z r.1985 Funkce ostřiku se dá regulovat tlačítky dopředu a dozadu, rovněž tlak proudu vody. Možnost vyhřívání a osvětlení

Krátká přívodní hadice

Naprostá spokojenost s výrobkem, snadné ovládání, tryska tryská, má funkci samočinného čištění.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

odpovídá mým požadavkům,cenově dostupný,snadná montáždenní používání

slabý tlak vody,mohl by být vyšší

vhodný pro každodenní použití bez omezení

michalsprachta19. června 2020

vypadá to jako zbytečný luxus, ale je to vlastně zdravotní pomůcka. POZOR je návyková

Registrovaný uživatel7. prosince 2019

Bidetové prkénko jsem vybral po důkladném rozboru nabídek různých prodejců. Protože používáme již více než 17 let podobná bidetová zařízení, předpokládám že mám pro jeho hodnocení dostatek zkušeností.Přes svoji poměrně nízkou cenu je výrobek kvalitně zpracován a je zdařilý i po estetické stránce. Nemá zbytečné hrany a rýhy které velice znesnadní udržování v čistotě a hygienu. Konkrétně tento typ není vybaven zbytečnými a v praxi prakticky nepoužitelnými hloupostmi jako je filtrace vzduch u mísy, vysoušení teplým vzduchem a podobně. Tyto nadbytečnosti jenom zbytečně zvedají cenu výrobku a zvyšují riziko poruch a následných oprav.

Výrobek lze ohodnotit jednou větou " Hodně muziky za málo peněz" !