výběr - náhoda
líbí se mi, tryskající voda
solární panel se pohybuje po nádobě s vodou a tím se tryskající voda dostane mimo nádobu.

výběr - náhoda
líbí se mi, tryskající voda
Nemá baterii, takže pracuje jen při přímém osvitu. Jakmile je zastíněn, vodu je "plive", ale jinak spokojenost.
Za cenu dobrý výrobek.
maličkost pro potěšení, už jsem jednu fontánku měla a prikupovala na druhé jezírko a pro kamarádku , obě jsme e ní spokojené
za pár korun drobnost pro radost, nemusí být v jezírku, stačí miska na terase nebo na balkoně
Po měsíčním provozu,funguje jak má
Velká spokojenost
Děkuji
mnoho radost za dobré peníze
výrobek mile překvapil :-)
Funguje tak, jak má
Tichý provoz
Nízká cena
Skutečně funguje pouze pokud sluneční světlo dopadá na celou plochu panelu.
Fontánu jsme koupili, abychom na zahradu přidali nějaký ten okrasný prvek, který by nepotřeboval elektřinu. V tomto ohledu splnila očekávání - není to nic luxusního, na co se k vám budou chodit dívat sousedé, fontána skutečně funguje jen určitou část dne, kdy je na přímém slunci, nicméně si myslím, že vzhledem k ceně je tento výkon optimální. Zatím funguje tři dny bez problémů.
Vše ok doporučuji
zatím jsem ho nestačil vyzkoušet