Recenze Annabis Balcann dubová kůra gel 75 ml

Tradiční přípravek s obsahem standardního lihového extraktu kůry dubu získaného šetrným postupem zaručujícím vysoký obsah účinných látek. Díky tomu gel obsahuje široké spektrum obsahových látek dubové kůry, čímž je zaručena jeho vysoká a komplexní účinnost.     Zdravotnický prostředek. Čtěte pozorně příbalový leták/návod k použití.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Gel Annabis Balcann dubová kůra je podle recenzí účinný při řešení kožních problémů, zejména pálení, svědění a popraskané pokožky. Většina uživatelů oceňuje jeho schopnost zklidnit a promašťovat pokožku bez mastného efektu. Někteří však zmiňují příliš řídkou konzistenci a u citlivých jedinců může tea tree oil způsobit pálení. Celkově je produkt vhodný pro ty, kteří hledají pomoc při kožních potížích, ale je třeba zvážit individuální snášenlivost složek.

• Pomáhá při pálení a svědění
  • Účinný na problémy s konečníkem
  • Dobře promašťuje pokožku bez mastného efektu
  • Zklidňuje a hojí povrchová zranění
  • Není mastný a dobře se vtírá
  • Příliš řídká konzistence
  • Obsahuje tea tree oil, který může způsobit pálení
  • Nedostatečně hustý

Registrovaný uživatel26. října 2023

Tento produkt sliboval mimo jiné zklidnění kůže po hemoroidech.

K tomuto účelu se však nedá použít, neboť po aplikaci nepříjemně pálí, zřejmě protože obsahuje též tea tree oil, což mi při objednávání uniklo.

Možná, že vegani s ním budou spokojeni, ale já rozhodně ne! Pro mne vyhozené peníze :-(

Registrovaný uživatel22. září 2023

Není mastný, dobře se vtírá, příjemně sklidňuje

Málo hustý

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Protože jsem s ním dlouhodobě spokojen.

Registrovaný uživatel13. října 2022

působí výborně na popraskanou pokožku

dost tekutý

Registrovaný uživatel12. června 2022

Použití na problémy s konečníkem bezkonkurenční. Lze použít i na hojení povrchových zranění. Ne však otevřené.

Registrovaný uživatel11. června 2022

Je nejlepší z mastí-které jsme zatím použili-manžel má diabet-šupinky na kůži-a kůže je pěkně promaštěná-aniž by byla mastná..Už několikrát jsme se po vyzkoušení jiných mastí vrátili k této..Nohy natíráme jednou denně-stačí to..

Je fakt dobrá..

Registrovaný uživatel31. května 2022

Používám krátce ale zdá se že na pálení a svědění (Hemeroidy) pomáhá.

Hodně řídké

Registrovaný uživatel2. května 2022

dosud nejlepší z používaných léčiv

Registrovaný uživatel1. března 2018

Používám denně a jsem spokojen. Pomáhá.