Recenze AngelSounds JPD-100s Prenatální odposlech mini

Přístroj, který umožňuje poslech tlukotu srdce nebo pohybů dítěte v prenatálním období, tedy v období těhotenství. Prenatální odposlech je vhodný používat přibližně od 12. týdne těhotenství a můžete pomocí něj poslouchat zvuky jako je srdeční tep, pohyby, kopání a dokonce i škytání Vašeho nenarozeného miminka. Všechny tyto zvuky si můžete pomocí Prenatálního odposlechu i nahrát a uchovat si…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

AngelSounds JPD-100s je podle recenzí spolehlivý a funkční prenatální odposlech, který přináší uklidnění nastávajícím rodičům. Funguje s různými typy maziv a umožňuje nahrát zvuk tlukoucího srdce. Kvalita dodávaných sluchátek je však nízká, proto je vhodné použít kvalitnější sluchátka pro lepší poslech.

• Uklidňující zvuk tlukoucího srdce
  • Funguje podle očekávání
  • Malé rozměry a snadné držení
  • Možnost nahrát zvuk do telefonu
  • Funguje s různými typy maziv (sonogel, kokosový olej, bambucké máslo)
  • Dodávaná sluchátka mají nízkou kvalitu zvuku
  • Bez maziva je zvuk hůře slyšitelný

Martina3. dubna 2026

Nastavení přístroje snadné Kvalita zvuku slušná

Je opravdu potřeba pořídit sonogel a pak už to jde vše krásně slyšet! :-)

marketv29. června 2025

Funguje skvěle Plní účel

Spokojenost jak s dodáním tak s přístrojem

ivvana.cerna7. dubna 2025

malý, ale šikovný a plně funkční

Registrovaný uživatel7. srpna 2024

AngelSounds mohu rozhodně doporučit. Používala jsem ho cca 1x za 2-3 dny až do chvíle, než jsem cítila pohyby. Vždy mě zvuk tlukoucího srdce uklidnil a těšila jsem se na chvilku, kdy si miminko zase poslechnu. Tlukot se mi přes sluchátko podařilo nahrát do telefonu, takže mi zůstane nahrávka na památku :)

Nekvalitní sluchátka - když chcete poslouchat společně s partnerem, nemáte přes jedno sluchátko šanci tlukot srdce najít a dobře ho slyšet.

Produkt perfektní, funkční, využívala jsem ho relativně často a ty peníze za pocit uklidnění, když jsem slyšela srdce, určitě stojí. Před použitím jsem břicho mazala bambuckým máslem a vše fungovalo.

pjeta.ham19. května 2024

Funguje i na kokosový olej, jak píšou v návodu.

Registrovaný uživatel19. září 2022

Funguje jak má (zkoušeno jen se sluchátky) Neuvěřitelně dokáže uklidnit nervózní rodiče Baterie součástí balení

Přístroj funguje bez problémů a přinesl do naší domácnosti veliké uklidnění. Mohu doporučit

Registrovaný uživatel5. května 2022

Skvělý přístroj pro nastávající maminky. Srdíčko miminka je hezky slyšet, ale je k tomu třeba sonogel, bez něj je to slyšet hůř. Občas jsou slyšet i další zvuky z bříška. Velikost je tak akorát do ruky.

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

Dobré pro klid v duši, že je miminko v pořádku. Používám jiné sluchátka, kvalitnější zvuk.