Čisticí prostředek do kuchyně Recenze Alveus Allshine čisticí pasta tekutá 250 ml

Recenze Alveus Allshine čisticí pasta tekutá 250 ml

Dodejte vašemu nerezovému či granitovému dřezu krásný lesk a ochraňte jeho povrch s pomocí této čisticí pasty Allshine od výrobce Alveus. Tento praktický pomocník se hravě postará o odstranění nežádoucího vodního kamene a rovněž odstraní i odolné skvrny. Láhev obsahuje 250 ml čisticího prostředku. Klíčové vlastnosti čisticí pasty Alveus Allshine: - kvalitní čisticí pasta - na granitové i…

Jana1. října 2025

V kombinaci s doporučenou nano houbičkou čistí skvěle a všechny skvrny pouští bez velké námahy.

Cena,protože ničím jiným se mi nepodařilo tak perfektně vyčistit dřez Franke,který je velmi náročný na údržbu,aby působil čistě a nově.Připravek vyžaduje dodržet doporučený postup používání.

Fajn,že přípravek existuje a funguje,ale dost prodražuje údržbu dřezu.

Registrovaný uživatel23. září 2023

čistí lépe než ostatní

dost dobrý produkt

Kamil Zourek12. února 2023

Škoda peněz. Tři dny po sobě jsem se pokoušel vyčistit starší granitový dřez a výsledek 0. Na údržbu nového asi ano, jinak nedoporučuji. Jsou mnohem levnější a účinnější prostředky.

Registrovaný uživatel1. května 2022

Zatím jsem nepoužila