Recenze ALPA Herbal masážní krém s kaštanem 250 ml

Krém pomáhá uvolňovat namáhané svalstvo a zamezuje pocitu "těžkých" nohou. Díky přítomnosti kaštanového extraktu má příznivý vliv na poruchy periferního prokrvení (studené nohy, fialové ruce), příznivě ovlivňuje pružnost a pevnost cévních stěn. Svými účinnými složkami je vhodný především při otocích nohou a při nezánětlivé formě křečových žil. Složení výrobku usnadňuje vstřebávání přírodních…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

ALPA Herbal masážní krém s kaštanem je podle recenzí účinný při úlevě od těžkých nohou a žilních potížích. Většina uživatelů oceňuje jeho příjemnou konzistenci a snadné roztírání, i když jedna recenze zmiňuje horší roztíratelnost. Celkově se jeví jako vhodný produkt pro masáž končetin a podporu prokrvení.

• Účinný při úlevě těžkých nohou
  • Pomáhá při žilních problémech
  • Dobře se roztírá
  • Příjemná konzistence
  • Vhodný pro masáž končetin
  • Horší roztíratelnost (u jedné recenze)

dgozdal21. září 2025

Dobrý na žíly

evik316. srpna 2025

Příjemný, dobře se roztírá, účinný

Dobrá volba

jtesarova28. ledna 2025

Při večerní aplikaci jsou nohy druhý den dobré.

horší roztíratelnost

doporučuji na žilní problémy

alca22. ledna 2024

pomáhá při úlevě těžkých nohou

Registrovaný uživatel17. února 2023

Dobrý krém na nohy za příznivou cenu.

Nejsou, žádné nedostatky nepociťuji.

Registrovaný uživatel6. září 2022

Dcera má zkušenosti při turistice, natřít končetiny. Já můžu jen potvrdit a doporučuji všem.

Nenalezla jsem.

Registrovaný uživatel4. srpna 2020

Dobře rztiratelny krém, lzepoužít i na potření míst po kousnutí hmyzem, jinak používám na promasírování od chodidel po kolena včetně.

nejsou mi známy