Jsem spokojený

Jsem spokojený
Naše malá slečna kniha knihu miluje. Když k nám přijde, hned ukazuje na tužku a chce si "číst".
Naší malé slečně se kniha moc líbí. Zatím hlavně zvuky zvířat a věcí. Má ráda i povídání. Vypadá to, že mluvenému slovu dost rozumí, i když ještě souvisle nemluví. Slova, která se jí líbí opakuje a ukazuje třeba na auto (to um í perfektně), kočičku (čičí) apod.
doporučené
nerozumím tomu jsem babička
Už je to několikátá kniha , kterou máme v rodině , a vždycky se setká s nadšením našich malých uživatelů. Skoro denně si v knížce "čteme".
máme doma malé děti
líbí se mi, že děti seznámí s věcmi, kolem nás, o kterých běžně nemluvíme
asi 2x týdně
děti se učí hrou angličtinu, budou připravené na budoucnost
Pro naši malou vnučku je to velmi dobrá knížka, miluje jí
Krásná knížka
Zajímavá, poučná a zábavná knížka
Snadné a hravé seznámení se s písmeny i číslicemi před podzimním nástupem
pravnučky do 1 tř.zákl.školy !
Osvědčily se a jsou v oblibě i minulé produkty z Albi Kouzelné čtení např.Zpívánky
1,2,3; Svět zvířat,Pohádkové učení i Angličtina !!!
Produkty vynikají hezkým provedením,ke kterému se pravnoučata rády,podle nálady,bez jakéhokoliv nucení vracejí!!! Dá se říci,že jsou v používání téměř denně,
každopádně více než koukání na stupidní uřvané "pohádky" plné násilí v TV !!!
Kde jsou ty kreslené české i ruské pohádky z našeho dětství,třeba i rozhlasové,
když nebyla TV????
Prostě - Krásné,hravé "čtení" pro děti vytvořené "rozumnými lidmi s láskou!!!
Kniha je příjemné zpestření čtení pro prvňáky.
Kniha se moc líbila.
Vnuk začal chodit do 1.třídy ZŠ. Je to vynikající naučná hračka. Hraje si a přitom se zdokonaluje ve čtení písmen, slabik a slov. Tyto a podobné hračky mám ráda.
Myslím si, že žádné
Tuto hračku-knihu doporučuji.
Dceři se líbí spokojenost ;)
inteligentní a příjemná výuka formou zábavy
Zábavná forma vzdělávání.
Super věc