interaktivní kniha Recenze Albi Kouzelné čtení Hravé české dějiny 2

Recenze Albi Kouzelné čtení Hravé české dějiny 2

Kniha Hravé české dějiny 2 navazuje na předchozí díl. Děti se přenesou do období od vlády prvních Jagellonců na českém trůnu až po vládu Františka Josefa I. S historickými milníky se děti seznámí pomocí nádherných ilustrací Dagmar Ježkové. Na tvorbě textů se podílela Martina Drijverová.

Registrovaný uživatel4. února 2022

Kniha splnila očekávání.

Bohužel až po rozbalení jsme si všimli, že má kniha nalomený ohnutý roh.

Registrovaný uživatel30. července 2021

darek na prani vnoucka,doufam,ze pomuze pri skolni vyuce,hezky zpracovano

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Spousta zajímavě namluveného textu.

Zase velké zklamání co se grafické úpravy týče. Obrázky jsou bohužel opět velmi kýčovité.

Děti se z této knihy určitě dozví něco zajímavého o české historii, ale chybí tomu nějaké shrnutí. Jednotliví panovníci se v knize vyskytují několikrát, někdy jako děti, jinde jako manželé někoho jiného. Pro dítě není vůbec snadné se v tom zorientovat, bez rodiče to pravděpodobně ani nemá šanci zvládnout. Moc se přimlouvám za to, aby Kouzelné čtení našlo ilustrátora, za kterého by se knihy nemusely stydět.

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Kniha je pěkně udělaná. Naše děti velmi baví a zároveň se dozví spoustu užitečných informací.