Klystýr Recenze Albert Polska Sanity Irigátor set na klystýr

Recenze Albert Polska Sanity Irigátor set na klystýr

Irigátor je lehká a skladná zdravotní pomůcka pro zavádění klystýru a k provádění výplachů. Irigátor je konstruován pro rektální (menší tryska) i vaginální použití (větší tryska).

ferko.manz10. prosince 2023

jsem spokojeny

zatím to moc nepoužívam tak nemam velkou praxi

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Nádržka na vodu je pevná, dobře drží tvar i naplněná a dá se pohodlně zavěsit.

Rektální trubice je velmi krátká, zavádí se sice dobře, ale měla by být delší a během aplikace klystýru občas vyklouzává. Kohoutek lze ovládat opravdu ztuha, vzhledem k délce trubice jej pak složitě lovíte mezi půlkami. Chybí mi průhledná nádrž na vodu, je příjemnější si kontrolovat kolik nálevu ještě zbývá.

Porovnávám výrobek s předchozím od firmy Erilens, ten bych hodnotil jako uživatelsky pohodlnější.

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

vybrala jsem , z důvodu potřeby

hadička je velice krátká, v otvoru s nádržce s tekutinou špatně drží a vyklouzává. otočný ventilek je malý, a velice z tuha se s ním manipuluje, není tam místo na prsty aby se s kohoutkem dalo pootočit, takže jste za chvilku celý mokrý jak počůrané děcko.

je to úplně na h........ Špatně plní svou funkci. Vyhozené peníze,

Registrovaný uživatel21. července 2022

Skvělý, pouze mám výtku k těžce se ovládajícímu kohoutku. Samozřejmě je řešení přiskřípnout hadičku :)) Jinak super.

Těžce se ovládající kohoutek.