Recenze Aiper Seagull 800B

Aku vysavač do bazénu Aiper Seagull 800B je ideální pro bazény s plochým dnem o celkové ploše do 80 m2. Tento kompaktní a lehký bezdrátový vysavač je vybaven baterií s kapacitou 2700 mAh, která poskytuje výdrž až 90 minut. Výkonný motor a senzor vody, který aktivuje motor pouze při ponoření do vody, zajišťují efektivní čištění dna bazénu. Vysavač má LED indikátor baterie a je vhodný pro…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Aiper Seagull 800B má jednoduchou manipulaci a splňuje základní požadavky na vysávání bazénu, ale opakovaně se objevují stížnosti na nízkou odolnost konstrukce a krátkou životnost. Zákazníci zmiňují ulamování plastových částí a nárazy do stěn bazénu. Produkt tak může vyhovovat pro občasné použití, ale pro náročnější provoz je jeho spolehlivost sporná.

• Jednoduchá manipulace
  • Krátká životnost
  • Poddimenzované plastové části
  • Ulamování přezek

Registrovaný uživatel10. srpna 2024

Lepší než jsem předpokládal, Zatím jej používám každý den, někdy i dvakrát denně.

Jezdí jako blázen, vydrží vysávat zhruba hodinu a půl až hodinu a třičtvrtě. Snadno se vyplachuje. Nabíjení trvá přibližně dvě a půl hodiny. Zatím naprostá spokojenost, žádné hadice, žádný kabel. Musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. Německá kvalita je poznat.

Registrovaný uživatel10. srpna 2024

Splnil naše očekávání, spokojenost.

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

Funkčnost vyhovující

Při třetím použití se ulomila spona je velmi poddimenzovaná - 2 mm čep z nějakého pofiderního plastu je naprosto nevyhovující. Stejnou zkušenost má i můj soused.

I při velmi opatrném zacházení je nebezpečí poškození velké.

Registrovaný uživatel29. července 2024

Vysaje dobře

Nic nevydrží Naráží do stěn bazénu

Po necelých 14 dnech používání už je v reklamaci Ulomila se přezka tím jak vysavač tvrdě narazi do stran bazénu. Nedoporučuji kupovat

Registrovaný uživatel15. července 2024

Super věc

Registrovaný uživatel12. července 2024

Uzasny, jsem moc spokojena

jarka.klatovy9. července 2024

Jednoduchý, elegantní se kterým se dobře manipuluje a který pokud je funkční plní dobře svůj úkol.

Bohužel pracoval pouze dva pracovní cykly. Třetí den byl již mimo hru.

Pokud je funkční vše O.K., jinak k ničemu.

Hrebickova.marie1. července 2024

lehký, jednoduchá manipulace a splňuje všechny naše představy. Jsme velmi spokojeni