Recenze Aiper Scuba S3

Automatický bazénový vysavač je navržen pro efektivní čištění zapuštěných bazénů s různými povrchy, jako jsou beton, laminát, fólie a dlažba. Dokáže pracovat na ploše až 150 metrů čtverečních, přičemž zajišťuje důkladné čištění dna, stěn, hladinové linky i schodů. Vysavač využívá filtrační systém s košem, který lze doplnit o ultrajemný filtr MicroMesh pro zachycení i těch nejmenších nečistot.…

zh-hnilickova19. července 2026

Top produkt! Dokonale vyčisti bazén a perfektně zachycuje nečistoty. Lepší jsme nemohli pořídit. Investice opravdu nenahraditelná.

jivacek17. července 2026

zatím funguje velmi dobře

leona.bart30. června 2026

Super, konečně čistý bazén bez námahy. Jednoduché ovládání, možnost volby režimů: automaticky vše nebo jen dno nebo stěny nebo jen vodní linka. Filtr stačí vypláchnout proudem vody, ultra jemný filtr jsme použili jen jednou. Bazén máme 7x4m, výška 1,6m. Používáme tak 3 x týdně.

Škoda, že mobilní aplikace není v češtině.

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2Uživatelský obrázek č. 3Uživatelský obrázek č. 4
michal.kecik20. června 2026

spokojenost konečně čistý bazén bez zelených řas na dně

pkovacik17. června 2026

Plní co má, bazén je krásně čistý Perfektní výsledky jemným filtrem Vysavač je krásně lehký a má přebytek výkonu

dlouhá doba čištění, čekal bych jen dno tak 40 minut. tohle bych ale přikládal oválnému bazénu, kde asi navigace nefunguje optimálně.

Kdybych vybíral, koupil bych znovu. zvládne i stěny s poměrně sřasenou folií a tady jsem rád, že jsem sáhl po výkonnějším vysavači. Zdá se mi, že by mohl mít se stěnami Scuba S1 už problém