Recenze Aiper Scuba S1 černý/modrý

Aiper Scuba S1 se postará o perfektně čisté nadzemní i zapuštěné bazény. Tento automatický bazénový vysavač nevyžaduje žádnou vaši asistenci. Automaticky uklidí každý kousek vašeho bazénu a vy si tak můžete užívat krásně čisté prostředí. Díky akumulátorovému pohonu se nemusíte trápit s napájecím kabelem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Aiper Scuba S1 je vhodný pro bazény s jednoduchým tvarem a bez schodů, kde čistí dno i stěny precizně. Pro bazény s náročnějšími tvary a schody je jeho výkon omezený. Vysavač má jednoduché ovládání a dobře zachytává nečistoty, ale jeho výdrž baterie a efektivita se liší podle způsobu použití.

• Čistí dno bazénu precizně
  • Zvládá vyjet na stěny bazénu
  • Dobře zachytává jemné nečistoty a písek
  • Jednoduché ovládání
  • Pěkný design
  • Má potíže s překonáváním schodů a hran
  • Nevyčistí rohy bazénu
  • U některých variant se objevuje slabá výdrž baterie
  • Pro ženy může být těžší vyndávání z bazénu
  • Bez aplikace jezdí nepravidelně a neefektivně

cervinkapav22. června 2026

Výkonný, dobře čistí .

Leskly Povrch plastu náchylný k poškrábání, Čekal jsem zaparkování na určené místo. Nedostane se pořádně do rohu bazénu

Dobrý poměr cena/vykon

jbcharouzek18. června 2026

Čistí jak má

Nelze ho nechávat ve vodě. Nevyčistí schody.

janca.kubesu14. června 2026

Vyzkoušeno 1x a jsem nadšená. Bazén máme 6x3m s hloubkou 150 obdelník s fólií. šetří můj čas snadná obsluha návod v češtině sebere opravdu jemný písek a nečistoty hezký design s hákem se pěkně vytáhne z vody pod vodou krásně tichý Nemáme žádné schody v bazénu takže čistá práce. Dobrá televize a občas jsem měla pocit ,že se musí převrátit když se chtěl dostat pod vyndavací schůdky do bazénu. Nepřevrátil se ,ale schody je lepší vytáhnout, protože má tendenci se tam opakovaně dostat a zbytečně plýtvá energií. Jsem spokojená a za tu cenu pro nás úplně dostačující . Bylo vždy otravný bojovat s klasickým vysavačem , všude se motala akorát hadice. Měla jsem i ruční Aku vysavač, ale ten sebral jen větší nečistoty. Nechala jsem si poradit od ChatGPT s výběrem a volba padla na tento.

Nevyčistí úplně precizně rohy bazénu, ale to bude tím, že jsou zaoblené.

Cenově dostupný vysavač, který odvede velice dobře svou práci.

Kvetaullrichova10. června 2026

silný výkon

bez aplikace jezdí prapodivně

nevím jestli je to spatnou údržbou, ale když jede na boky bázénu, tak se spatně přisává ke stěně a stále se vrací na jedno místo. Používaný loni dva měsíce. Další věc je i ta, že pokud máte bazén do země a máte dlouhé podélné schody, tak ten vůl jede i na ně a motá se tam.

hanacermakova872. června 2026

Vysavač čistí perfektně, ovládání jednoduché, spotřebu energie a dostupnost náhradních dílů jsem zatím nezkoumala

Pro ženu trochu těžší vyndávání z bazénu, po zkončení ćinnosti nevyplave nahoru

Přesto jsem ráda, že sem ho zakoupila

rud.kalovsky27. května 2026

neuveřielne výkonné řešení pro čištění bazénu

Registrovaný uživatel26. května 2026

- velmi precizne vycisti bazenove dno - slusna vydrz betrie - dobre se cisti kos

- steny cisti mizerne

frantisek.snedorfer5. září 2025

čistí velice dobře, dokáže čistit i v malé hloubce, rychle se nabíjí a vydrží poměrně dlouho, pěkný design

tomas2. září 2025

Dezign.

Výdrž baterie.

Je to bezvadná mašinka.

monika15. července 2025

Odstranil nečistoty ze stěn i dna bazénu perfektně. Dva filtry jsou super, vysavač zachytil opravdu malé částice. Filtry se omyjí jednoduše pod tekoucí vodou. Ovládání vysavače je jednoduché.

Po zkušenosti s jiným vysavačem, který nedokázal vyjet na stěnu bazénu mohu tento vysavač všem doporučit.

Registrovaný uživatel18. srpna 2024

Bezdrátový Skutečně vyleze po stěně Pěkný design

- nedokáže vyčistit pořádně dno, - nás tvar schodů je pro něj nepřekonatelný problém, trvá mu 15 minut než zjistí, že na ně nevyleze to mu ovšem nebrání to zkoušet donekonečna znovu a znovu a na zbytek rovné plochy kašle. Má úplně nepochitelně naprogramováno jezdit v podivných tvarech, takže se mi ještě nikdo nepošťěstilo aby sebral za jedno nabití veškerý nepořádek.

Řek bych, že se má co ještě učit. Asi je vhodný na rovné bazeny bez nějakých náročnějších tvarů. Rozhodně nedoporučuji na sklolaminat se schody a hranou jako mám já