Hlavní obsah stránky
A+ Yaki Nori 25 g
Nahlásit
Nahlásit chybu
Hmotnost 25 gNori je nejdůležitějším typem řas v japonské kuchyni. Při výrobě listů se řasy drtí a vzniklá hmota se suší na sítech.
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Nori je nejdůležitějším typem řas v japonské kuchyni. Při výrobě listů se řasy drtí a vzniklá hmota se suší na sítech. Před použitím se řasa obvykle peče - Yaki Nori.
Nori se běžně používá k přípravě sushi rolek, plát řasy můžete také rozdrtit a použít na ochucení polévek, nudlí, rizota, salátů atp. Mořské řasy obsahují hodně jódu, nedoporučuje se jíst jednorázově více jak 600 mikrogramů řasy denně, což odpovídá dvou plátům řas či 1,5 lžičky drcených řas.
Parametry
Kategorie | Ostatní přísady na vaření a pečení Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Hmotnost | 25 g Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení