
Arktický losos filet, s kůží, bez kostí | BOXXI Velikost: 800-900g
Filet lososa - objevte výjimečnou chuť arktického lososa z toho nejudržitelnějšího chovu - landbased farma Firstwater.…
v 2 obchodech

Filet lososa - objevte výjimečnou chuť arktického lososa z toho nejudržitelnějšího chovu - landbased farma Firstwater.…
v 2 obchodech

Naložená pečeně z přeštíka je masný polotovar prémiové kvality z masa přeštických černostrakatých prasat.Balení obsahuje cca…
Rohlik.cz

Maso hovězího válečku má podlouhlý oválný tvar, je jen velmi jemně prorostlé tukovými žilkami a na povrchu může být pokryto…
Scuk.cz

Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů z českých chovů. Nízká roštěná neboli nízký…
Rohlik.cz

Flap steak, nebo také sirloin je prostřední část pupku, nachází se mezi Hangerem a Flankem. Je to krásný kus masa s výrazně…
Stejkshop.cz

Velmi oblíbená část steaku ve Francii. Nachází se v úplně spodní části hovězího pupku. Je to široký kus plochéhého svalu ze…
Stejkshop.cz

**Přední část roštěnce**, která leží za podplečím a přechází do nízkého roštěnce. Jedná se o velmi hodnotné hovězí maso s…
Scuk.cz

Lehce mramorované šťavnaté maso, které pochází ze zadní části hřbetu. Dělí se na dvě části vyšší Striploin a nižší Sirloin.…
Scuk.cz

T-Bone steak Wolowina – král mezi steaky Prémiový T-Bone steak z oceňované selekce Wolowina je ztělesněním dokonalé…
Boxxi.cz

Velmi oblíbená část steaku ve Francii. Nachází se v úplně spodní části hovězího pupku. Je to široký kus plochéhého svalu ze…
Stejkshop.cz

Jedná se o přední část roštěnce, která leží za podplečím a přechází do nízkého roštěnce. Jedná se o velmi hodnotné hovězí…
Scuk.cz

Maso s mírně vyšším podílem tuku ze specifické části krýtí, nazývané květová špička. Je vhodná pro pečení v troubě i pro…
Stejkshop.cz

Vysoký roštěnec je velice ceněný kousek masa a v některých zemích mu dávají přednost před svíčkovou. Telecí rib eye…
Stejkshop.cz

Sashi I-Bone Steak – Diamond BMS4 I-Bone steak si své jméno získal podle charakteristického tvaru kosti, která připomíná…
Boxxi.cz

Rib eye steak pochází z vysokého roštěnce, je vyříznut ze středu části žeber. Vykrajuje se mezi 6-12 žebrem. Pro tento steak…
Scuk.cz

T-Bone steak Wolowina Red+White – prémiový šampion evropských steaků Tento výjimečný T-Bone steak spojuje to nejlepší z…
Boxxi.cz

Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se…
Stejkshop.cz

Šťavnatá chuť, jemné a měkké struktury. Prosciutto/Pršut Dobro je vyroben pouze ze dvou ingrediencí - vepřové kýty, která…
Jadranshop

POPIS Vyrobeno z procesu inovace, péče a poptávky; Hřbet Admiración Iberian Bellota se stává synonymem kvality a know-how.…
MdeT Express

Střední část hovězího zadního (kýty) je nádherný kousek měkého masa. Tato část se skvěle hodí na steaky. Tužší část se…
Stejkshop.cz

Tady má někdo chuť na pořádné maso. A my jsme za to hrozně rádi. Hovězí od nás je totiž to nejlepší, jaké můžete sobě i svým…
Od farmáře

Kaviár z lososa Keta 250 g Lemberg Kaviár z lososa Keta 250 g Lemberg Složení: jikry lososovitých ryb*, sůl, konzervační…
Allegro.cz

Vysoká roštěná bez kosti na steaky prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Wagyu je složenina…
Rohlik.cz

Sashi I-Bone Steak AAA – špičkové mramorování z finských pastvin I-Bone steak je menší, ale neméně ikonická verze známého…
Boxxi.cz

Hovězí T-bone steak je parádní kousek, kde na jednom steaku můžete ochutnat dva druhy masa, a sice hovězí svíčkovou a nízký…
maso-klouda.cz

Lehce mramorované šťavnaté maso, které pochází **ze zadní části hřbetu**. Dělí se na dvě části **vyšší Striploin** a nižší…
Scuk.cz

BIO maso z naší ekofarmy v Bílých Karpatech. **Vrchní část šálu-hanger steak**, je možná jedno z nejkrásnějších mas na…
Scuk.cz

100% Hovězí maso výsekové, chlazené. Suché zrání neboli staření steakových partií, během něhož maso několik týdnů odpočívá…
Rohlik.cz

Rib eye steak pochází z vysokého roštěnce, je vyříznut ze středu části žeber. Vykrajuje se mezi 6-12 žebrem. Pro tento steak…
Scuk.cz

**Vepřová krkovice** je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je…
Scuk.cz

Jedná se o přední část roštěnce, která leží za podplečím a přechází do nízkého roštěnce. Jedná se o velmi hodnotné hovězí…
Scuk.cz

Loupané plece, která se nachází na lopatce, je jemně mramorovaný kus masa s typickou středovou šlachou. Lze z něj naporcovat…
Stejkshop.cz

Ventricina byla původně "chudý" salám, vytvořený za účelem využití převážně tučných kousků masa, smíchaných s velkým…
Italiedoma.cz

I-Bone Steak z plemene Chianina IGP – výjimečný zážitek s toskánským rodokmenem I-Bone steak si své jméno získal podle…
Boxxi.cz

Rib Eye z Chianiny IGP – to nejlepší z italského skotu Rib Eye steak pochází z vysokého roštěnce, tedy přední části hřbetu,…
Boxxi.cz

Ústřice Gillardeau – Marennes-Oléron, Francie Ústřice Gillardeau patří mezi nejprestižnější ústřice světa díky své výjimečné…
Boxxi.cz

Využijte super akci na islandského lososa, 6 dvouporcových balení za cenu 5! Arktický losos prémiové kvality je ideální…
Boxxi.cz

Mufloni jsou divoké ovce, které jsou maji velmi chutné červené maso s chutí mezi hovězím a jehněčím. Muflonové maso je…
Stejkshop.cz

Objevte výjimečný chuťový zážitek, který se zrodil v srdci Toskánska. Pravá Bistecca alla Fiorentina není jen steak – je to…
Boxxi.cz

Pouze na předobjednávky s garancí doručení ve dnech 22. a 23. 12. dle lokality. Čerstvě ulovené a rovnou naložené do letadla…
v 2 obchodech

Rib eye steak pochází z vysokého roštěnce, je vyříznut ze středu části žeber. Vykrajuje se mezi 6-12 žebrem. Pro tento steak…
Scuk.cz

**Losos** se pro svou výraznou chuť, jemné maso a jednoduchou úpravu řadí mezi nejvyhledávanější druhy ryb. Arktický losos z…
Scuk.cz

Vysoký roštěnec je famózní volbou pro steaky. Ptáte se proč? Protože je skvěle prorostlý tukem. Pravda je taková, že tuk je…
Stejkshop.cz

Vysoký roštěnec je famózní volbou pro steaky. Ptáte se proč? Protože je skvěle prorostlý tukem. Pravda je taková, že tuk je…
Stejkshop.cz

**Blíží se Sv. Martin**, tak můžete sezvat celou rodinu a užít si tento svátek s výborným jídlem i pitím. **Nezapomeňte, že…
Scuk.cz

Podplečí je přední část hovězího hřbetu za krkem navazující na vysoký roštěnec. Strukturou i vzhledem připomíná vysoký…
Stejkshop.cz

Krokodýlí maso je v exotických zemích zcela běžně konzumováno, jako u nás vepřové či hovězí. Strukturou masa připomíná rybu,…
Stejkshop.cz

**Blíží se Sv. Martin**, tak můžete sezvat celou rodinu a užít si tento svátek s výborným jídlem i pitím. Nezapomeňte, že…
Scuk.cz