Logo obchodu 11teamsports.cz

11teamsports.cz

34 hodnocení

44 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Sebastianbendapřed 14 dny
Doporučuji obchod

Tenisky přijely v pořádku a to do 2 dnů

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji. Prodejce nevrací peníze za vrácené (nepoškozené) zboží. Velmi nestandardní.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Vrátila jsem tenisky v říjnu a od té doby čekám na vrácené peníze!!!

Hubkova Marcelapřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

rychlost, cena! Ale bohužel boty musíme vrátit, vybrali jsme špatnou velikost, za to obchod nemůže. Jinak boty jsou moc pěkné, kdyby měli o číslo větší, určitě bych volila tento obchod znova.

nic

Jaja Jajapřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Poslali mikinu s flekem. Jedině vrátit a objednat si novou = další poštovné....A doufat,že tentokrát bude ok. Za mě už nikdy

Rudakoralakpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Vše dlouho trvá...doručení zboží, vrácení peněz. Když si dáte práci s tím, že odnesete zboží na prodejnu s tím, že proces vrácení peněz a vyřízení vratky urychlíte , tak to jste na omylu. Než vám zašlou mail s žádostí o číslo účtu uběhne 5 dní. Než vám vrátí peníze tak to trvá dalších 7 dnů. U žádného jiného eshopu jsem snad nezažila aby jim vše tak dlouho trvalo.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Před rokem objednávka pro staršího syna objednávka chráničů Nike - zrušeno po 3 dnech. Další šance teď - o víkendu syn roztrhl rukavice. Objednány nové, aby měl na tento víkend v čem chytat. V pátek odpoledne po týdnu napíšou, že zboží nedodají.

Kirtpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Bez vysvetleni mi zrusili rezervaci objednaneho zbozi.

Olga Karlovápřed rokem
Doporučuji obchod

Vše proběhlo v pořádku.

Petr Blahovecpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rozhodně nedoporučuji. Kopačky stáli spoustu peněz a zjevně podle prodejce měli býti vystavené na výstavce. Pokud je při běžném používání za chvíli v kopačce díra a prodejce píše, že vlastně i při správném používání nenese za díru odpovědnost přijde mi to jako klamání zákazníka.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Objednané kopačky přišly použité. U kopaček pro 8 leté dítě za 2 000 Kč tohle opravdu nečekáte.

Martinpřed rokem
Doporučuji obchod

Velký výběr zboží, které jiné e-shopy nemají.

Divjak Danielpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednání 2x a 2x nějaký problém s objednávkou.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

rychlost dodání

komunikace a přišlo jiné zboží.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Vše naprosto v pořádku.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Objednal jsem si kopačky v hodnotě cca 3350,- vel. 43 a 1/3 delkově mi seděli ale byli trochu užší, vzal sem je na jeden trenink abych zjistil zda-li se při pohybu přizpůsobí mé noze. Když jsem zjistil že ne, tak sem zboží poslal z5. Přišel mi email, že zboží je poškozené, špinavé, smrdí a jsou poškozené kolíky. Jediné co byla pravda jsou ty kolíky, kopačky jsou jako nové a já se snimi mužu leda barevně vyfotit. Internetový eshop, který prodává kopačky by měl počítat i s vyzkoušením v praxi - což byl opravdu jeden trénink - 60 minut. Kopačky před odesláním jsem ještě řádně očistil natřel impregnací, pořádně vysušil a vyvětral. I tak mi byla navrženo pouze, že od smlouvy odstoupit mohu ale zpět neuvidím ani koronu. Kvuli zakaznické podpoře -top4football už nikdy

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Velmi špatná kvalita zboží. Kopacky SUPERFLY 6 ELITE FG mají u každé boty jinak velkou vestavěnou "ponožku", rozdil je víc jak centimetr, na prvni pohled to neni patrné, až při tréninku zjistíte, že každá obepíná nohu jinak. Je to velmi nekonfortní a neodpovídá ceně 4,5 tis. Kč. Topforsport odmítá reklamaci uznat, že prý se vada neprojevila?!?!?!

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Všechno!Jednání,přístup,zboží..jedno velké zklamání! Objednala jsem si batoh,přišel mi v pátek email,že zboží poslali..dnes je středa a pořád nic...nikdo se mi ani neozval,že by byla objednávka zrušena..napsala jsem jim email a teprve v tom mi bylo sděleno,že zboží již není..rozhodně NEDOPORUČUJI

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Nedoporučuji obchod

Už nikdy více.Slíbeno vyřízení za 1-2 prac.dny, Sms o doručení zásilky přišla až po 5 prac.dnech ,chování řidiče strašné,do telefonu sdělil,že za minutu je u nás a na odpověď,že jsem bohužel v práci jen odsekl.".hmmm,tak nic".Naštěstí byla doma dcera,která zásilku mohla převzít,řidič se ani nezeptal na jméno a batoh v klidu předal a pádil pryč.Žádný podpis nechtěl,ani ho nezajímalo,jestli je vůbec pravá majitelka batohu....v dnešní době tohle nepochopím

Ověřený zákazníkpřed 8 lety
Nedoporučuji obchod

Když jsem si objednal kopačky měli na stránkách, že je stále mají, tak jsem si objednal a po dvou dnech mi došel e-mail, že už je mají vyprodaný i když na stránkách měli stále dostupné. Tak jsem si vybral druhý a objednal. Po dvou dnech kdy mi nedošel žádný e-mal o potvrzení objednávky a žádná odpověď na moje dotazy ohledně objednávky. Zrušil jsem objednávku a tím jsme skončili.

Platba

Online platby (GoPay)Platba kartou (Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převodHotověDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

Vlastní místaČeská pošta (na poštu)Zásilkovna

Kontaktní údaje

Kategorie