Logo obchodu Idea-nabytek.cz

Idea-nabytek.cz

14 hodnocení

43 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 5 hodinami
Nedoporučuji obchod

Masiv, rozměry

Konstrukčně úplný propadák - nedá se díky montážním dílům přesně sesadit, jiné díry jsou na návodu a jiné ve skutečnosti. Už si tento nábytek po zkušenosti nikdy nekoupím. Raději tisíckrát originál IKEA!

Gabriela Liškovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Už začalo vše dopravou,že mi vezou jen půl postele.Postel-MAXIMA. Po sestavení postele druhý den prasklé 2 prkna u roštu.Koupen rošt nový,jinde.Postel nestabilní,dřevo katastrofa, čekám,kdy se s mým 9.letým synem postel komplet rozložení.Když z posteli manipulují výměna prostěradla na matraci,tak mi vždy v ruce zůstane kus uštípnutého dřeva.Sice masiv borovice,ale tak měkké dřevo,že jsem fakt naštvaná. Kup katastrofa. Nedoporučuji !!!

Jitka Utbpřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

rychlé dodání, příjemný řidič, postel lepší než jsem čekala tzv.hodně muziky za málo peněz

nic

Jan Kuderapřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží jsem vyzvednul přímo na prodejně, celkem vstřícný personál, dobrý výběr. Otevírací doba 7dní od 9 do 19h. Leč tím asi tak pozitiva končí

Zakoupený PC stůl na výměnu za starší a odrbaný stůl. Při skládání šuplíků je třeba na přední stranu klepnout kladívkem, aby sedlo na kolíčky, tak se bočnice začnou rozpadat už během montáže, jaká byla jejich představa montáže s takovými jemnými díly, na jednu stranu to má ulehčit skládání, ale pak zjistíte, že je spíš nevýhoda. Samotné šuplíky jsou asi o 7 cm kratší, za nimi zůstává "hluchý" prostor, který chybí v šuplíku. Posuvy na šuplíky jsou jakési plastové kolejničky, jestli se dají zakoupit i jako náhradní díl, úplně nevím, "přežije" dva roky, co bude potom...Otvory na úchytky nebyly provrtané skrz, na dvou místech se odprýsklo lamino, jak to vidím, kdyby vrtali ve výrobě, tak polovinu mohou vyhodit jako zmetky, takto si to zákazník pokazí sám doma. Stůl jako celek není moc pevný, trochu se o něj opřete a celé se třese jak rosol. Zakoupeno se slevou 30%, kdoví, zda tu slevu nemají pořád "na oko", protože to reálně vůbec nikdy tolik nestálo. Kupovat zde něco většího, jako skříň, nebo dokonce obytnou stěnu bych se po této zkušenosti moc neodvažoval, příště už asi jinam. Za mně dávám 2,5*

Jakubec Pavelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Abstrakt: za tu cenu nečekejte žádný zázrak. Z masivu to je, ale z tak měkkého že stačí málo a máte hned někde díru nebo odrbaný roh. Objednali jsme si dvě skříně více méně tohoto typu a k nim nástavec (Skříň 5dvěřová 8854 lak). Manželka balíky převzala a další den jsme s bratrem při rozdělávání zjistili, že je jeden balík poškozen a v něm drbnuté hrany, jedna polička je na dvě půlky, a jeden díl poličky přesahoval hranu (podle návodu naopak měl být menší než hrana), takže se nedali zavřít dveře skříně. Vše jsem nafotil a poslal k reklamaci. Ta se vcelku rychle zpracovala a cca do 10 dní jsme měli poškozené kusy doma. Jenže stejně i v tomto balíčku byl jeden kus poničen (je to však část, která je na zádech, tak jsme to už neřešili) a daný kus, který byl před tím moc velký, byl stejně pořád velký. Takže musel nastoupit známý truhlář (peníze navíc) aby nám daný díl upravil a ještě pár věcí poupravil. Pokud to recenze dovolí, přidávám fotky jak nelícujou šuplíky, jak přesahuje daná polička nad šuplíkem, poničené hrany, a ještě jedna nelícující hrana. Pojezdy na šuplíky jsme namontovali, ale už plánuji jejich výměnu. Jsou funkční, ale drhnou a nemám v nich důvěru. V závěru co řekl známý truhlář: za tu cenu ti nikdo nábytek z masivu neudělá, takže s nízkou kvalitou musí zákazník počítat. Skříně stojí, máme do nich dodělané poličky, vrchní nástavec přidělán ke skříni a zatím slouží, tak jak mají. A nevypadají zle. Reklamace proběhla rychle. Znovu nákup v Idea několikrát rozmyslíme.

Miroslav Fořtpřed rokem
Doporučuji obchod

V neděli objednáno a v pondělí jsem si pro zboží jel, kupoval jsem “Botník 2 dveře bílá” podle recenzí jsem měl strach, ale vše bylo v pořádku, paní příjemná a pan mi nábytek byl ochotný dovézt až k autu. Botník si troufnu říct, že je i z kvalitního materiálu.

Jedna dírka u pantu vyvrtaná trochu mimo, ale ve finále to není vidět, na druhou stranu, nic s čím by si vrut neporadil.

Tereza Skoupilovápřed rokem
Doporučuji obchod

100% komunikace (telefonická i meilem) a ochota vyřídit (pozměnit) mou objednávku, velice rychlé dodání (slibovali týden, ale zboží přišlo již do dvou dnů). Objednala jsem si 2 skříně - jednotlivé části byly velice pečlivě a dobře zabaleny, aby nedošlo k poškození!

Nic.

Andy Fengpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Tři části knihovny dodali, ovšem u 4. části posunuli dodací dobu již čtyřikrát, od prvního slibovaného termínu dodání uplynulo už více než půl roku a teď posunují o další 2 měsíce!!! Sami se neozvou, neomluví, musíte se dožadovat informací. Když se zeptáte na řešení, hrubě vás ignorují.

Tomáš Pytlíkpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Kvalita nábytku, návod k sestavení nesouhlsí s realitou, otřesná kvalita spojovacího materiálu … vyhněte se této firmě obloukem !!!

Jitkapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Jedna velká katastrofa. Zboží nekvalitne zabalené, takže při vyložení se všechny desky vysypaly a prasklá jedna deska šuplíku. Řidič jen pokrčil rameny a odjel. Na centrále nám bylo řečeno, že jsme neměli takový balík přebírat. Ale poznejte kvalitu zabalení mezi hromadami dalších balíků... Doporučovany rošt má naprosto stejně rozměry jako je vnitřní rozměr postele, sice jsme ho tam nacpali,ale čekám, kdy to rozklizi rám postele. Budeme muset nějak zmenšit. Vybrali jsme si tento obchod je proto, že má pobočku v našem městě. Příště už budeme chytřejší . Rozhodně nedoporučuji.

Jakub Karasekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Lživé informace o dodacích lhůtách, nekomunikace

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, cena.

Zatím vše v pořádku.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

opravdu široký sortiment nábytku za velice slušné ceny

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje

Kategorie