Logo obchodu Sperky-eshop.cz

Sperky-eshop.cz

70 hodnocení

64 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Eva Šandovápřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji!!!! Šperk není pěkný. Po mé žádosti o odstoupení od kupní smlouvy mě kdosi po e-mailu přemlouval, abych si šperk ponechala s tím, že je to výhodné pro mě i pro ně, ale hlavně pro naše životní prostředí a že náklady na Slovensko jsou nákladné a hradím si je sama. Nabídli mi vracení 70% z celkové ceny a šperk si ponechat. Prý ho mám někomu darovat, toto mi doporučili. Obratem jsem jim poslala číslo účtu a vše co požadovali. A co bylo dal?? Od té doby již nekomunikují. Ale jak jsem se zde dočetla, nejsem jediná s kým nekomunikují. Ten šperk mi bohužel koupil můj syn k Vánocům a nepřečetl si recenze na tento e-shop, protože jinak by takovou cetku nekoupil. A tomuto obchodu přeji, aby se mu vyhlo co nejvíce zákazníků!

Katerinakristenpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Bezchybná komunikace, rychlé dodání, krásné náušnice. Není co vytknout. Děkuji

Anna Dostálovápřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Šperky vypadají sice hezky, ale po dvou dnech nošení upadl kamínek z prstýnku a rozbilo se zapínání u náramku. Takže jsem ho někde ztratila. Náušnice jsem teda radši vrátila. Ale co je nejhorší! To je komunikace s obchodem. Psala jsem několik mailů a nic!!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Přijaté ceny Zboží pěkné poměrně kvalitní Příjemné řešení reklamace Výběr super Webové stránky přehledné Určitě si zase něco koupím

Šperky dorazily až po týdnu od objednání Šroubovací náušnice byly poničený, ale reklamace v pohodě Docela mě překvapilo, že k objednávce dávají slevou knížečku, což je super, ale v dubnu 2023 posílají slevy, které končí v roce 2022. Takže takové zbytečné.

Stv 23před rokem
Nedoporučuji obchod

-přišlo poškozené zboží, po přečtení recenzí zde i jinde mně přešla chuť se s nima dohadovat kvůli 150,- - reklamace spočívá v tom poslat zboží doporučeně na p.o. box do hodonína, který vybírá kurýr 1x za týden a odváží dopisy do košic. V mailu o reklamaci se omlouvají, že díky tomuto cesta trvá 1-2 týdny... jako proč? Doporučený dopis na slovensko stojí 106,- Něco je prohnilé na tomto eshopu. -Komunikace

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Rychlost dodání,velký výběr zboží,dobře ceny. Mám od nich už hodně věci,ale o špatné kvalitě nemohu mluvit (stříbro,ocel).Zlato bych v inter.obchode ale radeji nekupovala.

Naletela jsem akorát na velikost naušnic. Gumové ouško na web stránkách asi neodpovídá skutečnosti. Naušnice jsou tedy menší jak na fotce.Nejvice jsem se ale rozlobila,když jsem poslední objednávku dělala z foto katalogu.Zde naušnice na modelce vypadaly velké,výrazne,visely přes boltec.Objednala jsem,bohužel.Jsou drobounké.malo napadne.Zde jsem se nechala napálit a vyhodila peníze.Co dokáže grafika,že?

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Stříbrné náušnice kruhy jsou jak z papíru,hned se kroutí, chatrné, zapínání jedna tyčka delší jedna kratší. Nedrží. Jsem zklamaná.

Miroslav před rokem
Doporučuji obchod

Rychlé dodání Krásné balení Krásné šperky Komunikace bez problémů

Daniela Nagyovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Dobrý den, před měsícem jsem objednávala šperky, přišly až včera 28.11. Přišla jsem o 1380 a zboží neodpovídá realitě, jsou to cetky :-( Takže nekupujte, jsou to podvodníci...

Marcela Bajzovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Neobjednavejte zboží,je to podvodná firma. Objednala jsem a zaplatila prsten a nedorazil. Nedoporucuji

Michaela Adámkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nicl

Na odstoupení od smlouvy nereagují. Věc na vlastní náklady poslána a vrátila se mi zpět bez jakéhokoliv vyjádření. Na tomto eshopu určitě neobjednávat.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Vzhled.

Kvalita výrobků. Ani ne po měsíci, začaly zakoupené náušnice černat. Což u pravého stříbra, za takovou cenu a po slevě, by v žádném případě nemělo dělat. Velké zklamání, protože mají výrobky hezké. Alespoň co se vzhledu týče. Ta kvalita už je horší.

Helena před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic !

Již více než měsíc si s nimi dopisuji. Zboží nedoručili, peníze nevrátili. Vlastně na poslední e- mail ani neodpověděli.

Dagmar Belikpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Komunikace

Na dodání zboží mají 20 pracovních dní, což bylo plně využito. Naštěstí se mnou alespoň komunikovali přes mail. Zboží, které jsem si objednala nepřišlo. Prstýnek úplně jiný a náušnice v jiné barvě. O kvalitní výrobky se v žádném případě nejedná. Pouťova kvalita i vhled. Velké zklamání. Rozhodně zde nedoporučuji nakupovat.

Pavel Rpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Doporučuji,za mě největší spokojenost!Pánský prsten,ve skutečnosti hezčí,než na obrázku,velikost sedí,nakoupím určitě znovu.V pátek odpoledne objednáno,v úterý doručeno.Super!!!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

pravé že nic

zlato 375 je podvodné. To zlato se nesmí prodat v ČR a lžou že má český punc

jankakocipřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nevrací peníze, komunikace nulová Pokud si chcete objednat zboží přijde Vám rychlostí blesku, pokud však chcete vrátit zboží a dostat zpět své peníze tak zde raději nenakupovat,nedoporučuji

malanikova.vpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Hezky zabalené zboží

Po vrácení produktu a neustálému slibování vrácení peněz za zaplacené zboží jsem doposud žádné peníze zpět nedostala, už jsou to 2 měsíce..

Natanetpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost zaslání

Zboží jsem vracela a bohužel ani po skoro měsíci nezaslali částku nazpět. Zklamání, určitě nedoporučuji. Ceny mají levné, ale co z toho, když při vrácení o peníze přijdete. kdoví s takovým přístupem, jestli je to vůbec zlato :-(

Mirkabalazova 94před 3 lety
Nedoporučuji obchod

V podstatě nic

Zboží sice dorazilo, rozhodne ale ne v kvalitě a ceně, kterou jsem zaplatila. Po vracení zboží, už skoro před měsícem stále čekáme na vracení peněz zpět. E-shop nekomunikuje a ani se jim nedá dovolat. Dárek byl k Vánocům. Momentálně to vypadá, že jsme přišli o víc než 3 tisíce a i o dárek k Vánocům. Nedoporučuji nakupovat na tomhle e-shopu.

Platba

Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Kontaktní údaje

Kategorie