Logo obchodu Bezdoteku.cz

Bezdoteku.cz

8 hodnocení

50 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Miroslav Liškapřed 8 dny
Doporučuji obchod

Zboží co jsem hledal, za celkem dobrou cenu, lepší jsem nenašel. Bral jsem odpadkový koš a louče na zahradu. Zatím jsem za 3 měsíce nezaregistroval nic nefunkčního. Je pravdou, že jsem po přečtení posledních recenzí měl maličko strach :) Za mě dobrý obchod

zatím žádné, jestli tak napíši

Vladislav Kurečkapřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Reklamace senzorického koše Odpadkový koš bezdotykový nerezový 2WINGS hranatý senzorový 49 L. Kde přestalo chodit otvírání jednoho křídla. Zasláno na reklamaci odpověď : Vnitřní mechanismus je poškozen - ulomený díl vodiciho kolecka , zřejmě byla při zavírání nebo otevírání použita síla. Na to záruka nevztahuje. Můžeme Vám víko opravit + vyčistit za 400 kč. Nic takového se nestalo žádná síla nebyla použita. Koš jsem si nechal vrátit zpět bez opravy. Mechanismus jsem rozebral a není poškozené žádné ozubené kolo servopohonu pouze prasklé plastové osazení šířka cca necelý1 mm uložení čepu ozubeného kola. Nekvalitní plastový výlisek, špatně provedená a naásilná montáž při výrobě...? Každopádně mám již vyrobené malé kovové pouzdro, které přilepím tekutým kovem a koš bude dál a v tomto E- shopu již nikdy nic nekoupím.

Air 64před rokem
Nedoporučuji obchod

Objednané zboží došlo poloviční a přitom zaplacené jako kompletní. Zítra jim volám a jsem zvědav jak se k dané věci postaví.

ravaczpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží objednané ve čt s tím, že dojde do středy. Když do úterka neposlali zrušil jsem objednávku. Ve st přišel email, že objednávku vyřizují..... již nikdy více. Navíc majitel eshopu po tel.arogantní.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zboží došlo v dezolátním stavu. Pan Roháč nekomunikuje.

Registrovaný uživatelpřed 8 lety
Doporučuji obchod

Super rychlost dodání, rychlá komunikace, pěkné zboží, držák magic cube se opravdu osvědčil, děkuji.

Registrovaný uživatelpřed 9 lety
Doporučuji obchod

Příjemné jednání, rychlé dodání, moc pěkné zboží, vše funguje tak jak má, prostě spokojenost :-)

Registrovaný uživatelpřed 9 lety
Doporučuji obchod

Vřele doporučuji. Koš máme doma již třetím rokem a nebyl s ním jediný problém. Vhodné zejména jako dárek. S e-shopem jsem byl již mnohokrát maximálně spokojen!

Platba

Bankovní převodHotověDobírka

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje

Kategorie