Logo obchodu playgosmart.cz

playgosmart.cz

89 hodnocení

72 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Petr legnavskýpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé dodání. Kupoval jsem volant Logitech g29, úplně nové zboží, super cena jsem velice spokojen s tímto obchodem. Doporučuji.

Týna Novákovápřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Udělala jsem dvě objednávky a u obou problém. U jedné se neustále posouvalo datum dodání, byla zaplacena předem a informace jsem dostávala vždy až když jsem se sama ozvala. U druhé objednávky neustále skákala dobírka, i když byla zadána platba předem. Na infolince naprosto neschopná paní, která se jen vykecává a okecává problém, místo aby nabídla řešení. Super, že mi vysvětluje, jak těmhle technickejm věcem nerozumí a že jim tento problém nikdo nehlásí, ale já to chtěla dořešit, ne si pokecat jak je to sakra možný. Jediné co nabídla bylo zrušit uplně objednávku, až po mé žádosti, zda může jen opravit tu ***** dobírku, najednou řikala, že jasně, ale to mi přece řikala. Lituju, že jsem obě objednávky nezrušila rovnou, ušetřila bych si nervy.

VDpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé doručení, cena

Už po druhé (ze dvou objednávek) mi přišla poničená sběratelská edice. Výslovně jsem prosil, po předchozí negativní zkušenosti, aby primárně sběratelka v objednávce byla v pořádku. Navíc část objednávky neposlali, což by ani tak nevadilo, kdyby aspoň napsali e-mail, nikoli jen prapodivnou notifikaci se stornem položky, kde se jen položka změnila z 1 na 0. To mi zkrátka nepřijde profesionální. Je škoda, že vám je zákazník úplně u …

jan novakpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Po půl roce reklamace telefonu který se začal vypínat a následně zůstal vypnutý . Odmítli vrátit peníze a že pokud chci tak si mám opravu zaplatit že byl telefon vystaven vlhkosti . Takže tady už nikdy více a varují všechny před koupí , právník řekl že tím jak je to Slovensko tak slovenský právník a podat slovenskou žalobu což může převýšit cenu telefonu . Takže ušetřených pár stovek ve výsledku se prodražilo . teď hledám s22 utra když mi vyskočí tento obchod tak ignorují NIKDY VICE . !!!!!!!!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Objednal jsem sběratelskou POP figurku ve speciální edici. Jelikož jsem vášnivý sběratel, tak figurky nechávám v originálním balení, jenže to by nesměla figurka přijít v obalu který je celý pomlácený, prodejce zřejmě nezná bublinkovou folii. Po otevření boxu(abych zkontroloval stav a sériové číslo figurky) jsem si všiml že obě záklopky plastového pouzdra jsou uvolněné, takže se v tom někdo evidentně hrabal. A nakonec přišlo zjištění, že se zřejmě jedna o vadný kus figurky. Vše jsem zdokumentoval a poslal na email prodejce. Na místo výměny zboží jenž bylo skladem, by bylo navrhnuto pouze vrácení poškozeného zboží a následné vrácení přeplatku. Místo vrácení zboží až na Slovensko, jsem si zboží ponechal, bude připomínkou že z tohohle obchodu už nemám nikdy nic kupovat.

Tetur Kpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Velký výběr her.

Musím přiznat, že hru jsem objednala pozdě - až 18.12., ALE na e-shopu bylo jasně napsáno, že přijde nejpozději 22.12., jaké to nemilé překvapení, že z e-shopu nemám žádné zprávy:) a zásilka není ani zdaleka na cestě. Takže určitě nedoporučuji.

nespokojenýpřed rokem
Nedoporučuji obchod

rychlá komunikace

Způsob vyřizování reklamace - nevstřícnost k zákazníkovi Základní desku jsem vrátil do 14ti dnů, jako vadnou. Bohužel jsem najivně vyplnil závadu do reklamačního formuláře a myslel si, že mám nárok na odstoupení od smlouvy. Chyba !!! Neměl jsem, jelikož jsem desku vrátil sice ve lhůtě do 14ti dní, ale prý jako reklamaci. Desku mi vrátili opravenou, ale stále mi nefunguje. Kontaktoval jsem je a bylo mi oznámeno, ať desku opět pošlu na reklamaci. Přitom jsem několikrát oznámil, že chci odstoupit od smlouvy, když mi deska nefunguje. Ale ne. Peníze mi nechtějí vrátit ! S tímto přístupem jsem se setkal poprvé. Tak pozorně přečíst obchodní podmínky ! Tento e-shop chyby a najivitu zákazníka neodpouští !!!

Cities Bubbly 01před rokem
Doporučuji obchod, ale...

nic

objednal jsem si před více jak půl rokem, až teď mi přišlo potvrzení

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Samsung S21 FE za 11100 Kč - rozbalený kus, jako nový vč. fólií. Bezkonkurenční cena. Dorazil do týdne, takže dobrý. Komunikace rychlá a vstřícná.

Nic. Jen se obávám případné reklamace dle dalších hodnocení. Zboží by putovalo na Slovensko.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic .

Všechno ! Hrůza!

Michal Hnátekpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání, bodejť by ne když jsou to podvodníci

Nedostal jsem produkt, který jsem kupoval Vracet se zboží musí na Slovensko a ještě si to zaplatíte

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem klíč na online do Nintendo peníze strženy s účtu a klíč nikde a paní mi psala že prej peníze nemají zaúčtované že to mohou stornovat nebo můžu zaplatit znova.Tak se vydělává ..

Honzapřed 2 lety
Doporučuji obchod

ceny, rychlost doruceni, bazarove zbozi jako nove....

Eduard Ovdijenkopřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Část zboží dorazila před Vánoci. Velice rychlé dodání, skvěle zabaleno. Okamžitá komunikace, ačkoliv problém to nevyřešilo, ani jsem neměl nervy něco dokazovat, hádat se a psát druhý mail kvůli několika stovkám.

Před Vánoci jsem předobjednával nabíjecí stojan pro ovladač a k tomu objednal Mafii 1 !CZ! na dobírku... Zaškrtnul jsem, aby dorazilo obojí spolu kvůli jednomu poštovnému. Hra dorazila zvlášť, musel jsem zaplatit poštovné. Po zjištění, že je obal ve Francouzském jazyce jsem hru poslal za 200,- na Slovensko, po tom, co jsem zjistil, že sídlo není v ČR, ať dostanu aspoň dvě stovky zpět, protože hra je mi k ničemu do mé české sbírky her no a nedostal jsem zpět ani korunu. Dle mailu prý byly peníze poslány na můj účet...buď je to lež, nebo jsou už měsíc a půl na cestě, pokud to čte někdo z obchodu, tak mě jistě dohledáte dle jména, můžete mi klidně poslat potvrzení o zaslání peněz na můj účet a recenzi upravím. Zatím peníze opravdu nedorazili. Každopádně předobjednaný stojan ještě nedorazil, pořád se na stránkách posouvá termín dodání, ale musím uznat, že není zatím k dispozici snad nikde...ještě, že je to na dobírku a byl jsem podveden a okraden pouze o několik stovek, nervy a čas. Škoda, že mě nenapadlo zabalenou hru s cizím obalem prodat na netu místo vrácení hry/nedostání peněz zpět...udělal bych líp, ale každý dělá chyby...třeba i tento obchod. Pokud přijde ovládací stojan na dobírku a bude v tom zahrnuté druhé poštovné, na které jsem upozorňoval v mailu a kdy jsem zaškrtával, aby vše dorazilo spolu a jedno jsem již platil, tak stojan poputuje zpět na Slovensko, kde má tento e-shop sídlo. Později doplním informaci o tom, jak to dopadlo. No a pokud bych ji nedoplnil, tak na mě zapomněli a druhá půlka zboží, kdy mám již zaplacené poštovné mi nepřišla. (na faktuře je psáno poštovné 1x a bylo již zaplacené) Jak zde již někdo psal. Vypadá to, že tento e-shop bere levně nějakou část (rozhodně ne všechno) zboží třeba z různých výprodejů (viz. Francouzský obal hry) či z nějakých bazarů (třeba rozbalené/poškozený obal, dočetl jsem se zde, že lidem přišlo něco podobného) a prodává ho za příznivé ceny. Každopádně CZ verze se dá stáhnout i kdyby měla hra Korejský obal, protože se na konzoli updatuje automaticky, takže se ani nedá říct, že by vlastně popis nebyl pravdivý...spíš nekompletní s tím, že obal byl Francouzský. Něco jako když člověk platí za povinné ručení 949,- Kč...není to lež, ale za jakou dobu a jaké vozidlo není upřesněno. Musím ale pochválit rychlost dodání a také skvěle zabalené zboží bez ironie, někdo psal opak, ale u mě přišla půlka objednávky téměř druhý den a vše bylo jako v bavlnce.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Kupoval jsem baterii do mobilu. Explicitne jsem se ptal jestli se jedna skutecne o originalni baterii. Byl jsem ubezpecen ze ano. Prisla mi baterie ktera byla fyzicky mensi, v telefonu jsem ji vymenil protoze jsem puvodni pri demontazi poskodil. Nova baterie nedosahuje kapacity ani te stare co jsem v mobilu mel.

Honza před 2 lety
Doporučuji obchod

ceny, komunikace, rychlost dodani, vstricnost k zakaznikovi

nic, vse naprosto v poradku, dekujeme

Michal Ščepkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

POZOR, POZOR NA TOHOTO PRODEJCE!!! Poslal jsem v záruční době telefon na reklamaci. Na displeji se objevil kaz o velikosti cca 3cm , jinak vše ostatní fungovalo. Do e-mailu mi přišlo, že telefon vyměnili za nový kus s novým IMEI. Dnes se mi vrátil ZCELA TOTOŽNÝ POŠKOZENÝ TELEFON SE STEJNOU ZÁVADOU NA DISPLEJI. A pozor ani se neobtěžovali krabičku v balíčku zabalit do bublin, takže krabička byla celá pobouchaná a jen zázrakem přístroj funguje. Nyní se tam snažím dovolat, ale stále je obsazeno nebo není k dispozici. Všechny varuji, aby věděli, co se jim může stát. Pozor na tyto podvodníky.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

- Za dva dny od objednání zboží byl balíček připravený na zásilkovně. - objednávala jsem Apple AirPods with Charging Case 2019 a měla jsem lehké obavy z nevyzkoušeného e-shopu, nicméně naprostá spokojenost! - dárek k nákupu

nic, vše bylo v pořádku

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Hra přišla neponičená a v čas. Za mě spokojenost.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Objednány Apple AirPods.Zboží dorazilo rychle.Ale nebyl přibalen slibovaný dárek zdarma-silikonové pouzdro.Po zaurgování-komunikace v pohodě, došel dárek do dvou dnu.

Platba

Online platby (GoPay)Bankovní převodDobírka

Kontaktní údaje

Kategorie