Logo obchodu Profi-DJ.cz

Profi-DJ.cz

69 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Robert Rezekpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Relativne priznive ceny, kamena pobocka v Praze

Poridil jsem gramofon Pioneer PLX-500. Soucasti prislusenstvi byla take prenoska s jehlou. Bohuzel jehla byla z vyroby mechanicky poskozena a byla tedy reklamovana. Reklamace byla ale Profi-DJ zamitnuta s argumentem, ze je mechanicky poskozena. Jako by to nebylo predmetem reklamace. Take odvolani bylo neuspesne. Je prinejensim bizarni, kdyz nove zbozi, ktere je poskozene, neni uznano v reklamacnim rizeni, byt muze jit o spotrebni prislusenstvi. Profi-DJ palec dolu, pokud napisu na Pinoneer, jsem presvedcen ze k zakaznikovi pristoupi lepe.

Elapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Termín dodání

Telefonní číslo nefunguje. Je to automat a nedá se na něj dovolat. Stále to hlásilo, že je obsazeno. Potřebovala jsem se telefonicky poradit a to nebylo možné. Písemné dotazy v takovém případě nepreferuji. Dodané zboží vůbec nemá český popis a informace. To je protiprávní. Po zapojení, které nebylo složité, ale předzesilovač nefunguje, jak má. Přitom ten určitý typ byl vybrán na základě předchozího doporučení odborníka, který se tímto zabývá. Zvuk je předimenzovaný, nečistý a chrčí to. Zatím nebylo možné zjistit, čím to je. Mám podezření, že zboží pochází z podivných zdrojů a není v pořádku, taky vzhledem k tomu, že nemá ani český popis, tedy není určeno pro náš trh a nebylo možné předem telefonicky zjistit potřebné informace. Je mi zatím k ničemu. V lednu se poradím opět s člověkem, který tomu rozumí a pak budu nějak reagovat. Nedoporučuji tuto firmu.

Registrovaný uživatelpřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

mají chat na webu který poradil, ale nakonec to nepomůže a odkáže na telefonování na pobočku. Patrně chat s živým člověkem. Vyjmenoval jsem mu konkrétní zařízení která chci propojit, bezdrátové protokoly a výstupy které myslím byly relevantní a které mohu použít.

Na pobočce řeknou že neumí poradit a to co sháním asi vůbec není.. že si to mám najít na různých fórech nebo že nikdo nic takového nechce.. Sháním zařízení se vstupem hudebního signálu AirPlay z telefonu Apple ke kterému bude možné připojit bezdrátové reproduktory přes protokol True Wireless Stereo TWS a tím zároveň rozšířit dosah bluetooth signálu toho AirPlay po celém objektu. Další přehrávaný signál by mělo být rádio DAB+ a z mediaboxu u televize který je přes reproduktorovou koncovku po dvojlince nebo optikou do zařízení nebo jejich sestavy, které chci pořídit a odtamtud to vsech SWISSTEN repro. Neporadili. Zklamali mne.

Registrovaný uživatelpřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Komunikace, dlouhý termín dodání, 2 měsíce od převzetí objednávky, i když na stránkách je uvedený termín “do týdne”

Martin Dědekpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

PODOVDNÉ JEDNÁNÍ PŘI REKLAMACI Prodali odřený a zničený šmejd, a neproplatili poštovné. Dobrý den pane Dědku, dle tel. komunikace zasílám vyjádření k vrácení zboží. Poštovné Vám nebude proplaceno v plné výši, jelikož jste nevyužil nejlevnější možný způsob dopravy. V příloze zasílám printscreeny ze služby www.zaslat.cz , kterou jste mohl využít na poslání balíčků. Rozměry a váhu stolu jsem byl osobně změřit ve skladu, abych zadal co nejpřesnější údaje, údaje druhého balíčku jsem zadal váhu dle Vámi zasláného dokladu + odhad velikosti. Služba zaslat.cz by u Vás balíčky vyzvedla, takže byste se nemusel ani obtěžovat balíčky kamkoliv nosit. Pokud byste zvolil službu WEDO, což je standardní přeprava, tak by celkové poštovné vyšlo 298,- s DPH. Vy jste zaplatil za DPD 642,- s DPH, takže Vám proplatíme polovinu, což činí 321,- s DPH.

Patrik Stratilpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Doručení v termínu

Odeslání vadný materiál Žádná konverzace o reklamaci, psal jsem 3x, poslal i video, nedočkal js3m se odpovědi, ujistili mně že je to na moje zařízení to správné, stálé jsem se nedočkal vrácení peněz či odpovědi

Martin Gajdacpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Po opětovných zkušenostech s tímto obchodem radím hodně dobře zvážit zdali něco u této firmy koupit nebo raději se poohlédnout po jiném eshopu. Před dvěma léty jsem se u nich taky spálil a teď v domnění, že nastala nějaká změna k lepšímu jsem zkusil udělat objednávku a zjistil jsem po pomalu třech týdnech od objednání že mou objednávku nemají pořád vcelku. Po mém volání po dvou týdnech mají vše kromě trička, po třech týdnech volám znovu a pro změnu nemají zase světla, tak už nevím co si o tom mám myslet.Věci mnou objednané jsem potřeboval už na tenhle víkend a nemám nic. Myslel jsem, že když je objednám s dostatečným předstihem bude vše ok. Mou objednávku jsem zrušil

Petr Paseky nad Jizpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Poslali mě rozbité zboží(barevnou hudbu),které slepili tavnou pistolí a mysli si že na to nepřijdu.Jen jsem to zavěsil a upadlo to.Nechápu to,že se takhle někdo může chovat.Už nikdy víc.Petr

TURBOSEKANA Trousilpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

bohužel nic

poslali mi úplně jiné zboží a neni to moje prvni špatná skusenost z profi dj nevím co je na jejich službách profi?

Hyrsmartinpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Doporučuji tento obchod Nízké ceny Velký výběr zboží Rychlá reakce obchodu

Ricky Rpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nabízejí zbozi do 3 dnů které ani nemají skladem a vlastně ani netuší kdy ho budou mít,nebo jestli vůbec.

Lukášpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nabízejí zboží, které nemají, domluva hrozná

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Koumunikace, dodání i doručování v termínu.

Balík poškozen až na samotný výrobek, naštěstí jen drobně. Nešlo o skladové zboží, poškození tedy nastalo nejspíš už při přepravě k prodejci.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

- po vzájemně dohodnutém vrácení zboží v zákonné lhůtě nemám ani po 1,5 měsících peníze na účtu - eshop nekomunikuje, když sám zavolám, tak jenom slibují - na maily eshop nereaguje vůbec

Ověřený zákazníkpřed 10 lety
Doporučuji obchod

Zboží, komunikace, ochota a kvalita? Bez váhání dávám 100%! Nakupuji na e-shopech často, ale s takovým špičkovým servisem jsem se nikde nesetkala! DOPORUČUJI!

Ověřený zákazníkpřed 11 lety
Doporučuji obchod

SUPR!

Ověřený zákazníkpřed 11 lety
Doporučuji obchod

Velice vřelé jednání a osobní přístup k zákazníkovi. Doporučuji nakoupit právě zde!

Ověřený zákazníkpřed 11 lety
Doporučuji obchod

Skvělá komunikace, rychlost dodání zboží, výborné ceny a kvalita. Doporučuji!!

Ověřený zákazníkpřed 11 lety
Doporučuji obchod

Doporučuji

Ověřený zákazníkpřed 11 lety
Doporučuji obchod

dobrá zkušenost, získali stálého zákazníka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie