T

Tekra

33 hodnocení

0 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Štěpán Lapčíkpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

!!!!!!!! Jedná se o společnost, kde jsem jednatelem!!!!!!! Neznámý pachatel použil hlavičku naší firmy a uvedl svá čísla účtu. Aktuálně jsem se dozvěděl i o tom, že jsou zapsaní zde na firmy.cz pod naším ičem, což jdu obratem řešit se seznamem. Podali jsme trestní oznámení na PČR minulý týden, hned po prvním kontaktu od pana Horňáka (jeden z podvedených). Načež jsme apelovali na Shoptet, aby podvodný eshop okamžitě odstavil. Bylo nám řečeno, že to nejde a tento eshop ještě několik dní fungoval, než ho pravděpodobně policie odstavila. Tímto apeluji na každého podvedeného, aby neprodleně toto oznámil na policii ČR!!! Prosím, než zakoupíte cokoli na internetu, tím tuplem před Vánocemi, kontrolujte si od koho kupujete!!! Na nic.cz si ověříte, jak dlouho funguje doména a kdo je její vlastník. Porovnejte si údaje a pokud možno, neplaťte nic předem a už vůbec ne na bankovní účty! Na aresu je rovněž uvedený platný bankovní účet přímo pro danou společnost, který je registrovaný na úřadech. Pokud platíte kartou, vaše prostředky se nedostanou ihned k obchodníkovi, ale přijme je provozovatel platební brány. Pokud se vám nezdá byť jediná drobnost, dejte ruce pryč od takových eshopů!!! Pokud vám jde o cenu, ne vždy je ta nejlepší cena nejvýhodnější. Kupujde od známých firem, ale i tak buďte na pozoru. Jediná odchylka od normálu (jako u podvodného eshopu alza), jděte raději pryč, nebo 2x kontrolujte. Je mi upřímně líto vás všech podvedených, protože podvod se konal pod naší hlavičkou, což už vzalo za své a chodí nám výhružné zprávy. Pravděpodobně bude stát ještě spousty úsilí, než naši společnost očistíme. Protože podvedených je opravdu moc. Nehledě na to, že minimálně lidé, kteří posílali své peníze po 13.12.2023 mohli být ušetřeni, kdyby shoptet po našem urgentním apelu zaujmul jiné stanovisko, než takové, že s tím nemohou nic dělat!!!

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Dnes jsem byl taky na PČR, 9500 Kč v háji… Vše se jevilo věrohodně, potvrzení objednávky i potvrzení o došlé platbě i komunikace že zásilka dorazí až 6.ledna a nebo jestli chci peníze poslat zpět na účet. Řešil jsem i osobní odběr, ale prý zboží mají u externí firmy a potom komunikace skončila. Teď už stránka nefunguje, telefonní čísla vypnuta a po zaslání e-mailu se e-mail vrátí zpět, že nebyl doručen. Možná to vše odstartoval odkaz na FB kde jsem hledal Playstation 5 a někdo tam dal odkaz a ještě k tomu dal svoji recenzi ze už 4x objednával a ze vše ok i vracení zboží ok…

Ivan Pučálkapřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

-

Tak jsem se jednou zase nechal "unést" a rázem přišel o třináct tisíc. Stejný příběh, dnes vypršela lhůta 5dnů, zítra jdu na Policii.

karel axamitpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Koupili jsme za 12500,- a taky jsme nic nedostali. Podali jsme stížnost na d-test. Alespoň něco ještě jsme poslali dopis na adresu firmy, že odstupujeme od smlouvy. Asi to bude ,ale k ničemu. Tak pijeme Becherovku střílel bych je

Mirka Šimkovápřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nenakupujte zde, jsou to PODVNODNÍCI!!!!

Eshop již nefunguje, dvanáct tisíc v háji, zítra jdu podat trestní oznámení!!!

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Taky jsem naletěl 9500,-v čudu.Dnes nahlášeno PČR.

David Vesely DRpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Je to podvodnik. 18 500Kč v haji. Objednal jsem telefon předem platbu i kdyz to dělám hodně nerad převodem a pak už se nic nedělo. Jedu ted na Pčr podat trestní oznámení. Telefony má samozřejmě nedostupný.

Lukaspřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jsem také blbej. Zaplaceno ne malá částka a nic. Taky nahlásím na PČR ale vím, že je to v čudu. Tak opravdu poučení. :(

Zdenka Francpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Podvodný eshop, podáno trestní oznámení na PČR, zaplaceno předem 13.000,-.

MICHAL KOMÁREKpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Dnes jsem byl podat trestní oznámení. Přišel jsem o 6800kč.Běžte všichni co vás okradli.

Miroslav Zurekpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Je mi líto lidí kteří naletěli,snad se Vám podaří s pomocí policie dohledat pachatele.Měl jsem tam v plánu koupit iPhone 13,cena byla samozřejmě lákavá a říkal jsem si že slováci otevřeli pobočku i u nás.Jenže po pár dnech uváděli stále poslední 3 kusy což bylo podezřelé.Dále mi neseděly údaje u vlastníka domény s údaji v obchodním rejstříku a také pouze platba předem a výmluvy na kurýra.Raději jsem proto počkal co se bude dít a nakonec dobře udělal.

Michalpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Také jsem naletěl a v pondělí jdu podat trestní oznámení

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zloději!!!!

Burdova 96před 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jděte všichni na policii !!!! Já tam byla včera. Čím víc nás bude tím dřív a víc je budou hledat !!!

Veronika Lupřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

PODVOD!!! Přišli jsme o peníze a zboží nedošlo. Už mají i zrušený mail.

Radim Hornakpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádný!!!

Jedná se o podvod!!!Nahlášeno na Policii ČR. Podařilo se mi dopátrat, že společnost uvedená v kontaktech nemá s eshopem nic společného. Jednatel společnosti uvedené v kontaktech dnes nahlásil na Policii ČR.

Cechakovarenatapřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Bohužel jsem také naletěla. Budu hlásit na policii

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

To jsme všichni pěkný pi*tom*ci co ? Všichni jsme chytří a pak skočíme na platbu převodem. No dávám také trestní oznámení. Další životní zkušenost za mnou.

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Včera jsme s manželem podali trestní oznámení na policii. Zboží objednáno, zaplaceno, e-mail o potvrzení přišel, následně druhý den přišlo, že nestihnout dodat atd... Podávejte trestní oznámení !!!

Martin Petrzilkapřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Je to podvod!! A říkám si, jaký jsem bl..., že jsem naletěl.. opravdu ... Stejné jako předešlí zákazníci... Platba, výmluvy na kurýra 123 a pak že nestihnou doručit do Vámoc, že mi vrátí peníze do 5 dnů a dnes 14. 12. 2023 je už vypnutý web. Vrátili někomu z vás peníze?