Logo obchodu Monlevur

Monlevur

7 hodnocení

100 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Lucie Muchnovápřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Skvělé výrobky, můžu doporučit především šampuk, sprchový krém, krém na ruce a obličejový krém. Pro všechny, kdo chtějí přírodní a kvalitní kosmetiku-výborná zkušenost, k výrobkům se ráda vracím a objednávám pravidelně.

Jarča Vinduškovápřed rokem
Doporučuji obchod

Zatím mám vyzkoušené 3 výrobky (balzám na rty, sprchový krém a balzám na vlasy) se vším jsem naprosto spokojená. Balzám na rty výborně hydratuje a krásně se leskne. Sprchový krém je velice příjemný a pokožka je po něm nádherně jemná a nemusím se potom mazat. A balzám na vlasy je taky boži. Vlasy po použití jsou nádherně lesklé a vůbec nemusím použít do suchých konečků olejicek. Skvělá komunikace a profesionální poradenství. Rychlé dodání. Mohu jen doporučit

Vůbec žádné.

Bromova Evapřed rokem
Doporučuji obchod

Přírodní kosmetika, kterou jsme si oblíbili a používáme celá rodina.Mám vyzkoušené všechny produkty. -Šampuk pomohl mému dítěti se seboreou. Děti používají Šampuk pro jemné mytí, manžel pro mastné vlasy a já regenerační s cassií -Pleťové krémy mi pomohli s akné a vypadám výrazně mladší. Na den používám pečující a na noc proti vráskám -Sprchový krém miluji, protože je multifunkční a používám ho i jako večerní čištění pleti ve sprše (takže 2 mouchy jednou ranou a ušetřený čas :-) ) -Krém na ruce se krásně vstřebává a ruce mi udržuje v perfektní kondici (používám hlavně na noc s rukavicemi) -Tělový krém je hydratační bomba, většinou mám kůži šupinatou, ale tento krém mi moc pomohl -Balzám na vlasy krásně vlasy uhlazuje, když potřebuji, aplikuji i mezi mytím do délek jako bezoplachový. Dceři s jemnými vlasy je krásně zkrotí z "Einsteina" -balzám na rty používá hlavně manžel, protože mu pomáhá předcházet oparům, dost na ně trpěl -bombičky do koupele mám moc ráda (kdo by si nechtěl užít relax ve vaně..?), ale kradou mi je děti :-D Shrnutí: Dlouho jsem hledala vyhovující kosmetiku a má skříňka je plná produktů. Většina mi pomohla na chvilku nebo vůbec, někdy i problémy zhoršila. Už jsem byla ve stavu kdy si od ničeho nic neslibuji.. Ale! Tam kde kosmetika z lékárny selhala, pomohla Lazebnice. Po letech konečně můžu vyklidit skříňku v koupelně a stačí 11 produktů značky Lazebnice pro celou rodinu -prostě nádhera! Nicméně je třeba té kosmetice a i tělu dát někdy čas na uzdravení. Takže trpělivost těm, kdo čekají zázraky do tří dnů ;-)

Na cestování by se mi hodil šampon v tekuté podobě, pokud by šlo, ale chápu, že takto je to více přírodní. A balení sprchového krému by mohlo být pro mě v kýblech :-D Výrobci doporučuji zařadit nějaké XXL balení.

Terezamichalcovapřed rokem
Doporučuji obchod

Velmi jemná a příjemná kosmetika, krásně voní a velmi dobře se roztírá.Používám produkty i na své děti (3leté a půlroční) a jsem maximálně spokojená.

Žádné

Eda Strnadpřed rokem
Doporučuji obchod

Perfektní krém na ruce, okamžitý výsledek.Jiné jsem si musel dávat vícekrát. Manželku potěšila reakce okolí na její vlasy. Trápilo ji, že s přibývajícím věkem se jí zhoršila jejich kvalita. Na šampuk a balzám teď nedá dopustit.

Tereza Musilovápřed rokem
Doporučuji obchod

Nejlepší balzám na vlasy, co jsem kdy vyzkoušela! Šampuk také mohu jen a jen chválit. Nejparádnější péče o vlasy!! Nikdy jsem je neměla tak hebké. Moc a moc doporučuji!!!

Hokroipřed rokem
Doporučuji obchod

Nejlepší kosmetika, co jsme měli. Používá celá rodina už dlouho. Dceru koupu i mažu od narození jen Lazebnicí. Synovi pomáhá na dětský vyrážky...

Nic

Doprava

Česká pošta

Výdejní místa

Vlastní místaČeská pošta (na poštu)ZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje