Logo obchodu KupRadost.cz

KupRadost.cz

198 hodnocení

90 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

František Pekárekpřed 9 dny
Doporučuji obchod

Velmi děkuji za ochotu při řešení reklamace. Objednal jsem v obchodě Autofólie na zpětné zrcátko - 2 kusy a to dvě balení na dvě vozidla, přišly mi pouze fólie dvě místo čtyř objednaných. Má reklamace byla vyřešena velmi ochotně a poměrně brzy mi přišly chybějící autofólie. Obchod doporučuji a ještě jednou děkuji.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Kdybych věděl, že nakupovat na Kupradost je taková príma věc, začal bych s tím dřív. A když jsem potřeboval poradit, jak to chodí, tak mi to vysvětlili, že i starej tatík by pochopil. Kéž by všecko bylo tak snadný jako nakupování u nich. Budu u nich kupovat furt, dokud mi internet na té naší dědině bude šlapat.

Lecimsrdcempřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Ahojky, tak já teda moc do těch počítačů nejsem, ale musím říct, že nakupování zde bylo jako když najdu na půdě, co jsem ani nehledal, ale potřeboval. Všecko, co potřebuju pro dům nebo pro naše zvířátka, tam mají. A ceník? No, řeknu vám, že jsem za méně peněz dostal víc, než jsem čekal. Zákaznická podpora je taky něco úžasnýho. Jednou jsem měl problém s tím, jak něco zaplatit přes ten jejich internet, a oni mi to vysvětlili jako kdybych byl jejich vlastní dědeček. A věci mi přišly tak rychle, že ani koza nestihla dvakrát zaběhnout kolem chalupy. Balíček přivezli až k bráně, všecko v pořádku a hezky zabalený. Takže, jestli chcete nakupovat bez starostí a jako od souseda, tak jsou pro vás to pravý. Už se těším, až zase budu potřebovat něco novýho, rovnou vím, kam zajdu. No nezajdu, ale kliknu. Díky moc, za to, jak se o nás staráte!

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Moje zkušenost zde byla nic menší než výjimečná, což je důvod, proč jsem se rozhodl věnovat čas a podělit se o ni. Od prvního okamžiku, kdy jsem vstoupil na jejich webové stránky, jsem byl ohromen čistotou designu a intuitivností navigace. Bylo zřejmé, že kladou velký důraz na uživatelskou přívětivost, což ocení každý, kdo se snaží najít to pravé v širokém moři možností. Produkty, které nabízejí, jsou nejen rozmanité, ale také kvalitní. Každá položka, kterou jsem zakoupil, přesně odpovídala jejímu popisu a fotografie byly věrné skutečnosti, což v online světě není vždy samozřejmostí. Ceny jsou velmi zajímavé a jsou příliš dobré na to, aby je člověk ignoroval. Kde opravdu excelují, je jejich zákaznický servis. Ať už jsem měl dotaz ohledně produktu nebo potřeboval pomoc s objednávkou, jejich tým byl vždy na dosah ruky, připraven pomoci s ochotou a profesionalitou. Tento osobní přístup mě opravdu přesvědčil, že se nejedná jen o další bezduchý obchod, ale o platformu, která se stará o své zákazníky. Doručení bylo dalším příjemným překvapením, spolehlivé a všechny produkty byly pečlivě zabalené, aby předešly jakémukoli poškození. Je zřejmé, že si dávají záležet na tom, aby vaše objednávka dorazila v bezvadném stavu. Zkrátka a dobře, překonávájí očekávání ve všech aspektech online nakupování. Skvělý výběr, férové ceny, vynikající zákaznický servis a bezproblémové doručení – co víc si může zákazník přát? Jsem nadšen, že jsem našel tento e-shop a s naprostou jistotou mohu říci, že se budu vracet pro více. Doporučuji všem, kdo hledají kvalitu a spolehlivost.

Anastáz Horynapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Šmejd z Číny, místo objednané sady podsvicenych badmintonovych kosicku v pevnem baleni dorazil po 2 mesicich 1 smutny pomackany a vypelichany kosicek v igelitu, ani to nesviti, jde to rovnou do kose.

Rosi Marcelapřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Chci velmi poděkovat za vstřicnost a ochotu, málokdy se člověk setká s takovým lidským a přitom profesionálním přistupem. Zboži mi bylo dodáno opakovaně v jiné barvě a vše bylo vyřešeno rychle k mé spokojenosti. Díky za takové osobnosti

Registrovaný uživatelpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Chci se podělit o svou úžasnou zkušenost s Kupradost, který se rychle stal mým oblíbeným místem pro online nákupy. Jako zákazník, který často nakupuje online, jsem byl opravdu ohromený tím, co tento e-shop nabízí. Začnu s jejich webovou stránkou je tak příjemně navržena a snadná na používání. Každý produkt je jasně a podrobně popsán s kvalitními fotografiemi, což mi velmi usnadňuje rozhodování. Navíc, rozmanitost produktů je neskutečná! Ať už hledám praktické věci do domácnosti, unikátní dárky pro přátele, nebo dokonce příslušenství pro naše domácí mazlíčky, vždycky najdu to, co potřebuji. Další věc, kterou musím vyzdvihnout, je jejich zákaznický servis. Každý můj dotaz nebo obava byl zodpovězen s opravdovou péčí. Je zřejmé, že si váží svých zákazníků a dělá vše pro to, aby jejich zkušenosti byly co nejlepší. Celkově, Kupradost překračuje moje očekávání ve všech ohledech od rozmanitosti a kvality produktů až po zákaznický servis a rychlost doručení. Je to skutečný zážitek nakupovat zde, a jsem nadšený, že jsem objevil tento skvělý e-shop. Doporučuji každému, kdo hledá příjemný a bezproblémový zážitek z online nakupování.

Kubik Martinpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Pokud jde o nakupování na internetu, vždy jsem byl trochu skeptický, ale tento obchod zmírnil mé obavy. Každý krok nákupu byl příjemný a bez problému, což je v dnešní době opravdovým vzácným klenotem. Stránky mají poutavé a snadné na navigaci. Vše, co potřebujete, je snadno dostupné, ať už jde o hledání konkrétního produktu nebo potřebujete inspiraci. Dále, rozmanitost produktů je ohromující. Ať už hledám něco pro sebe, pro domov, nebo dokonce pro naše domácí mazlíčky, vždy najdu to, co potřebuji, a často i něco navíc, o čem jsem ani nevěděl, že potřebuji. Ale pravým zlatem je zákaznická služba . Každý dotaz, který jsem měl, byl zodpovězen rychle a s takovou péčí. A když se dostaneme k doručení, moje objednávky vždy přišly včas a v dobrém stavu. Celkově, moje zkušenosti s tímto obchodem byly nad mé očekávání. Kombinace skvělého výběru produktů, vynikajícího zákaznického servisu a bezchybného doručení. Bez váhání doporučuji všem, kdo hledají kvalitní, spolehlivé a příjemné nakupování na internetu.

Porkis38před 4 měsíci
Doporučuji obchod

S obchodem jsem maximálně spokejný se zbožím také. Jako člověk, který často cestuje, jsem nadšený z tohoto plnitelného flakonu. Je dostatečně malý na to, aby se vešel do mé příruční tašky, ale zároveň pojme dostatek mého oblíbeného parfému na celý týden. Kvalita stříkání je vynikající, což je u tohoto typu produktu klíčové. Navíc, doručení bylo zdarma a bez problémů.

Registrovaný uživatelpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

komunikace přes mail

u zboží byla dodací lhůta 2 až 4 týdny, pokud přijde , tak až po více jak 2 měsících, až po objednávce jsem zjistila že jde z Číny, moje chyba

A Ppřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Opět s nákupem mě nezklamali" JE TO BEZVA OBCHOD a vstřícná zákaznická péče

nic

MSpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Nedávno jsem zde objednávala a byla jsem opravdu ohromená. Skvělý výběr produktů, ceny byly výborné a zákaznický servis byl naprosto úžasný. Určitě budu nakupovat znovu. Doporučuji všem!

Lidempřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Zdravím všechny, Chtěl bych se podělit o svoji skvělou zkušenost. Nedávno jsem tady objednával několik dárků a domácích potřeb a byl jsem nadšený od začátku až do konce. Musím vyzdvihnout jejich úžasný sortiment. Je skvělé, jak široký výběr nabízejí. Našel jsem tady vše, co jsem potřeboval, a dokonce i několik věcí navíc, které byly příliš lákavé na to, abych je neobjednal :D Ale to, co mě opravdu ohromilo, byla kvalita služeb. Každý produkt měl detailní popis a fotografie, takže vím co kupuji. Vše dorazilo v perfektním stavu. Nakonec, ceny jsou více než férové, zejména vzhledem k nabízené kvalitě. Myslím, že jsem našel nové oblíbené místo pro nákupy, ať už hledám něco pro sebe, pro dům, nebo jako dárek pro přátele a rodinu. Velké díky celému týmu, budu se těšit na další nákupy!

Dejvidpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

kvalitu zboží komunikaci přehlednost webu doprava zdarma dobře zabalené zboží super cena

Jiří Navrátilpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Lehká orientace i nákup

Ač zaplaceno už před 3 týdny žádná reakce že byla platba přijata a nebo zboží odesláno.

Magdalena Tvrdápřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Nedávno jsem si tady objednala několik věcí. Začnu tím, jak snadné bylo najít to, co jsem potřebovala. Stránky jsou tak intuitivní a uživatelsky přívětivé, že i moje babička by si tady poradila. Také jsem měla pár otázek ohledně velikosti a specifikací některých produktů a bylo mi vše krásně vyssvětleno. Co se týče dopravy, všechno bylo pečlivě zabalené. Celkově musím říci, že nakupování zde bylo super. Určitě se sem budu ráda vracet na další nákupy a doporučuji tento eshop všem :) Díky.

Jelito3před 4 měsíci
Doporučuji obchod

Měla jsem dotaz k mé objednávce a zákaznický servis byl neuvěřitelně rychlý a nápomocný. Velké díky!

nic

Ověřenýpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

vše v pořádku Nejenže jsem našla dokonalý magnetický nákrčník, který ho nadchnul, ale byla jsem také ohromena celkovým zážitkem z nakupování. Nejprve, webová stránka je tak přehledná a snadno se po ní naviguje, což pro mě jako pro člověka, který není zrovna technicky zdatný, bylo obrovské plus. Fotografie produktů jsou jasné a popisy jsou dostatečně informativní, takže víte přesně, co kupujete. Ale to, co mě opravdu dostalo, byla komunikace. Měla jsem pár otázek ohledně dopravy a byla jsem překvapena, jak rychle a přátelsky mi bylo odpovězeno. Cítila jsem se jako člen rodiny, ne jen jako další zákazník v řadě. A samozřejmě, doprava zdarma byla jen třešnička na dortu!

NIC

Evalionpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Skvělé ceny dodrží co slíbí doprava zdarma

nic

M Wojnapřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Tváří se jako normální obchod

Zpropadení překupníci, kteří objednají zboží z Číny , přirazí 200% ceny a nabízí ho na svém e-shopu jako "skladem" no hnus ! Už nikdy víc !

Doprava

Česká pošta

Kontaktní údaje

Kategorie