Logo obchodu BAUHAUS

BAUHAUS

44 hodnocení

77 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Ověřený zákazníkpřed dnem
Doporučuji obchod

Rychlost dodání.

samsonvpřed 3 dny
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé dodání

slaviklompřed 4 dny
Doporučuji obchod

vše ok

nic

marketaNpřed 4 dny
Doporučuji obchod

Rychlost, kvalita

Ověřený zákazníkpřed 5 dny
Doporučuji obchod

Dobrá cena a rychlé doručení.

Chybí smysluplné filtrování zboží.

ivana.benesova180před 8 dny
Doporučuji obchod

Rychle dodané.

Petr 86před 9 dny
Doporučuji obchod

Rychlost. Cena

jan.jiricek1před 10 dny
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, cena za dopravu, obojí spokojenost

zsneplachovicepřed 11 dny
Doporučuji obchod

rychlost

nic

sklenarjipřed 13 dny
Doporučuji obchod

Doručení včas a rychle

Markéta Hubáčkovápřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Zboží nedopravili, dopravce balík poškodil, hážou vinu jeden na druhého (Bauhaus na DHL a opačně). Bohužel objednat na dobírku nelze.

Etalientpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

je nejblíž

Katastrofální doprava z eshopu (DHL) - kurýr opřel poškozený balík o plot a ujel. Žádný pokus o kontakt, výzva či dvojí pokus o předání příjemci se nekonal (takže k čemu jsou tedy podmínky přepravy za 399,- Kč???) Naštěstí jsem vše fotila a reklamovala od úplného začátku, takže nemůžou reklamaci zamítnout (a nezamítli ji). ALE!!! Reklamační postupy Bauhausu jsou byrokratickou příšerností. Jedna objednávka a dvě zásilky ze dvou skladů - chápu. Nicméně celá objednávka pro mě tvoří jeden celek a reklamovat pouze rozbitou skříňku a žádat její výměnu nelze!!, dodat ji na nejbližší prodejnu, kde ji sice měli vystavenou, ale ne na prodej, rovněž nelze!!. Že by mi ji tam přivezli a já jim tam (40km) na výměnu přivezla tu rozbitou je pro Bauhaus sci-fi. Jedinou možnost, kterou mi nabídli, tak abych si ji znovu koupila, znovu zaplatila i s dopravným, a po navrácení rozbité zásilky by mi vrátili částku za tu skříňku a na znovu zaplacené dopravné bych jim měla až po vyřízení reklamace poslat email se žádostí o slevu na dopravném. WTF??? Takže jsem stornovala celou objednávku v rámci již uplatněné reklamace, druhou zásilku jsem podle jejich rady ani nepřevzala a ta rozbitá skříňka dnes čeká na odvoz, opět DHL. To jsem tedy zvědavá, jestli ten kurýr bude mít odvahu ten balík co rozbil a opřel o plot u mě osobně vyzvednout, nebo jestli bude tvrdit, že jsem nebyla doma, nemá na mě telefon a vyzvednout to prostě nešlo ... Mimochodem ráno jsem volala na dispečink DHL s dotazem, kdy to vyzvedne a jestli na mě má telefon, protože od DHL nemám žádné oznámení o příjezdu. Slíbili, že to zařídí (hahaha expedici toho druhého balíku rovněž dispečer nezastavil, jak slíbil, a řešila jsem to telefonicky až přímo s řidičem). Závěr: Bauhaus má mých několik tisíc, já pořád ještě rozbitý balík co jsem našla opřený o plot a to co jsem měla objednané jsem si zajela koupit do OBI do Německa, kde to měli vše na jedné prodejně. Ještě máte chuť v Bauhausu nakupovat? Mě tedy rozhodně přešla, a rovněž pokud někde uvidím 'doprava DHL' tak už se tam nevrátím.

Ivan Novákpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Zboží objednané přes internet přišlo poskozené. Prasklá skleněnená polička do skříňky. Reklamace? Fotit si prý každý jednotlivý krok při rozbalování zboží, jinak není nárok. Což jsem neudělal, takže smůla.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Je to velký obchod, neprší tam a mají tam dost věcí.

Když tam už ale něco koupíte, něco dražšího a ono se to v záruce potento, pak (zkušenost za více jak 15 let v cca 5-6 případech) pak narážíte na problém. Bylo by bezesmyslu vypisovat starší věci, nicméně když vám reklamace Bauhaus jako důvod neuznání reklamace vysokotlakého čističe, lidově vapky napíší, že jste ji málo používal a že jste ji měl napojenou na tvrdou vodu, pak vám jistě začne docházet, že jste narazili na géniům. Když si stěžujete a argumentuje tím, že přístroj ke výrobcem a v návodu klasifikován jako bezúdržbový, s motorem chlazeným vodou a s krytím IPX5, kdy výrobce naprosto nespecifikuje napájecí vodu, konečně jakou jinou tlakovou, tedy z vodovodu byste chtěli použít, tak se vám v Brně, v odpovědi vysměje i ředitel reklamací. Pokud budu příště potřebovat něco dražšího koupit, nějaký stroj, příště to jistě nebude v žádném hobymarketu typu Bauhaus.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlá doprava, dobrá cena

Cibulka Červenápřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Bauhaus Liberec - pujcovna naradi, listopad 2023, zapujceni brusky na drevenou dubovou podlahu, starou 8 let Problemy: 1. Pri vykladani brusky z auta jsme zjistili, ze je na brusce rozbita plastova mrizka. Brusku do auta nakladali 2 zamestnanci Bauhausu, takze mrizku rozbili oni. 2. Bruska je stary typ, funkcni jen castecne, brusne papiry ruznych hrubosti brousily jen ze ctvrtiny sve plochy. 3. Telefonicky jsem do pujcovny hlasila prasklou mrizku i to, ze brusku spatne brousi a zadala vymenu za druhy kus, ktery v te dobe v pujcovne meli. Zamestnanec pujcovny to odmitl. 4. Za brusne pasy jsme utratili spoustu penez navic, jen proto, ze se cast papiru, ktera brousila rychle odrela. 5. Pri vraceni brusky odmitla vedouci pujcovny Bauhaus vratit zalohu 20 000,- za rozbitou mrizku, ackoliv ji rozbili jejich pracovnici pri nakladani do naseho auta. 6. Ani po 10 dnech nemame zpatky zalohu, nebot pry objednanou mrizku Bauhaus zatim neobdrzel ze servisu. 7. Vedouci pujcovny mi tvrdila, ze bruska byla v dobe zapujceni zcela funkcni, ale dodala, ze brusku pri predchozich vracenich zadny technik nekontroluje. Pri vraceni rekla, ze brusku daji do servisu, a az bude mritka vymenena, tak mi sdeli kolik stala vymena, cenu mi odectou ze zalohy. Dnes behem telefonicke urgence o vraceni zalohy vedouci priznala, ze bruska v zadnem servisu neni, je v pujcovne Bauhausu a cela se na mrizku od dodavatele. 8.Vedouci lhala, kdyz tvrdila, ze brusku jejich zamestnanci do naseho auta nenakladali. Predtim priteli tvrdila, ze pokud je bruska v nasem aute, tak uz za ni neseme odpovednost my. Opakovane argumentovala tim, ze tato bruska stoji pres 90 000,- , aniz by zvazovala velke opotrebeni, ktere predmety z pujcoven maji a pri tom, ze bruska ma minimalni udrzbu. Obornik na rekonstrukce drevenych podlah mi rekl, ze tento typ brusky je zastaraly a nepouziva se. Otresna zkusenost s pujcovnou Bauhaus Liberec.

Lukáš Marešpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

po měsíci nebyly schoný dodat skřín protože ji poškodili ve skladu tak jsem zrušil objednávku a už to jsou 3 týdny ještě nevrátili peníze přitom mají ve smlouvě že do dvou týdnů zašlou stálo mě to dost čekání nervů a cca 10 telefonátů. Od obchodu bauhaus už nikdy nic

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

za tu cenu velka spokojenost

Miroslav Paispřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

druhy stroj a oba k ničemu, po opravě totež

jaro blahutovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

objednala_zaplatila-zrušeno - během hodiny, prý přijde cástka na účet.

Doprava

DHLPPL

Kontaktní údaje

Kategorie