C

Creative-cz.com

81 hodnocení

6 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Klára Kebzovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Na e-shopu uvádějí dodací dobu 4 - 6 pracovních dní. Pokud se chcete informovat ohledně objednávky, tak je možnost pouze e-mailem, kde Vám napíšou, že dodací doba je pro změnu 6 - 7 dní. Pokud to přetáhnou a chcete opět informaci, kdy můžete zásilku očekávat, tak pro změnu žádná odpověď. Naštěstí jsem měla objednávku na dobírku, takže jsem o nic nepřišla, ale pokud by si zde chtěl někdo objednat rozhodně bych peníze neposlala předem protože tento prodejce je naprosto nedůvěryhodný. Tento e-shop rozhodně NEDOPORUČUJI.

Karin Vrdlovcovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Katastrofa, není ani uvedeny telefon, žádná komunikace, objednávku raději stornuji!!

Pecenkovahanapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží ještě nemám a už je to skoro měsíc

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Neodpovidajici velikost zbozi, nekvalitni zpracovani i latka. Uplne neco jineho nez na fotce. Mesic a pul komunikace pres messsenger, kde porad tvrdili, ze zbozi jim zpet nebylo doruceno.Nakonec vratili na ucet o 200 kc mene nez meli a uz se mnou nikdo dale neknunikoval. Na vzkazy jiz neodpovidaji. Vysoke naklady na vraceni zbozi. Nenechte se zmast peknymi fotkani obleceni a nizkou cenou. Opravdu nedoporucuji. Nic si v Creative neobjednavejte. Vyhodite penize za šmejdy a zabijete spoustu casu pri vraceni.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

obchod nekomunikuje, zboží nedorazilo.

Petra Bobkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

zloději a byla bych srostější, zboží došlo, kvalita strašná, vráceno do druhého dne...peníze Vám nevrátí, dluží mi 2500kč telefon na ně není a na emaily nereagují...adresa do Bulharska zloději sprostí

Matyskova Stanapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Naprosto příšerné zboží. Kvalita ,barvy ,velikosti. Navíc mě zapomněli poslat objednávku kompletní. Reklamaci neuznali.Nikdy bych již nenakoupila

Michaela Braumberovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Naprosto šílená kvalita a barvy vybledlé jak kdyby bylo oblečení nošeno 10let reklamní fotky vypadají úžasně, pak si objednáte a nevěříte vlastním očím, nákup za 3tis Kč a nespokojenost naprosto se vším oblečením, hodně velké zklamání,nikdy víc!! Horší kvalitu jsem v životě ještě nezažila.

Veronika Svobodovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Při vrácení zboží alespoň eshop komunikoval,ikdyz to 2 měsíce nikam nevedlo, až když jsem chtěla kontakt na vedení firmy, se věci dali do pohybu...

Materiál, střih, zboží neodpovídalo fotkám z eshopu. Velikost L odpovídala S. Rukávy dlouhé, ale délka trika do půle břicha... Určitě nedoporučuji!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Je to pochybný obchod. Už nikdy si odsud nic nekoupím, špatná komunikace a žádné kontakty, nekvalitní zboží.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic!

uplne vsechno, barvy totalne jiny, velikosti taky, zbozi nejde vratit a komunikace je spatna. Cela stranka se tvari uplne jinak, nez jaka je a ceny jsou az moc levne.

Kateřinapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Všechno je špatně

Objednala jsem 3 trička, všechny stejné, jen v jiné barvě. Přišly 3 trička, ale každé jiné střihem, navíc jsme brala velikosti M, ale vypadaly a seděly jako XXS. Kvalita příšerná, v jednom díra, knoflíky poškrábané nebo se loupala barva. Chtěla jsem vrátit, jelikož jsem to měla délkou sotva k pupíku, s kvalitou bych se smířila, za ty peníze, ale nikde na stránkách, jak píší, není buttonek pro zobrazení formuláře pro vrácení. Záhadným způsobem se mi z nich po emailech podařilo vymámit, jak mám trička vrátit. Odeslala jsem přes DPD na depo Měnín 580, 664 57 Měnín, s poznámkou firma Creative. Firmu mají totiž v Bulharsku a to bych balík přes poštu do Bulharska platit nechtěla. DPD jsem objednala online za 89 Kč a balíček odnesla na sběrné místo DPD. Emailem jsem firmě Creative poslala číslo účtu, kam mají zaslat peníze za vrácená trička. Po dvou měsících jsem nedostala žádný email a ani peníze. Šlo sice jen o necelých 500,-, ale mě už šlo o princip. Napsala jsem jim email, že žádám o vrácení peněz a odeslala jim číslo zásilky, pod kterou byla trička zaslána. Žádná reakce. Opět jsem odeslala email, že žádám o vrácení peněz, jinak vše budu řešit přes ČOI dle občanského zákoníku § 1831, § 1832 a § 2004 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., a to na základě nedodržení obchodních podmínek. Do emailu jsem přiložila screen "cesty" balíku a že opravdu skončil na depo Měnín. Už jsem dostala odpověď s žádostí o zaslání IBAN kódu. No nakonec peníze přišly a teď už do týdne, ale poslali o bezmála 100,- méně, jelikož si napočítali nevím co a ještě cenu triček přepočítali kurzem 23,742000. Snad to někomu dopomůže k vrácení zboží a následné vrácení peněz. Ale za mě od této firmy NIC NEOBJEDNÁVAT!

Hanapřed 2 lety
Doporučuji obchod

zboží přišlo

nějak jsem počítala s lepší kvalitou. cena mě asi měla varovat. Co mě ale zklamalo, že bych zboží potřebovala vrátit, ale nikde se nemohu dopátrat adresy. I když mi z obchodu napsali, kam mám vrátit, do zahraničí se mi posílat nechce, protože se mi adresa zdá neúplná a na dopravce adresu nemám, protože již nemám původní obal a nemohu se ani nekde zeptat, prootže nikde neuvádí kontakt, jen email, na kterém nikdo nereaguje

Anonymní před 2 lety
Nedoporučuji obchod
Danielkagazikova 99před 2 lety
Nedoporučuji obchod
ZOOT před 2 lety
Nedoporučuji obchod
Dalingopřed 2 lety
Nedoporučuji obchod
Alena Patočkovápřed 2 lety
Doporučuji obchod
Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod
Luciepřed 2 lety
Nedoporučuji obchod