Logo obchodu Zenkys

Zenkys

384 hodnocení

7 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Milušepřed rokem
Nedoporučuji obchod

NIC

Zboží objednáno v říjnu 2022. Dosud nedorazilo. Ale byla mi dobrá rada z těchto recenzí. Podala jsem cca v polovině února reklamaci platby u své banky neb jsem platila předem z účtu. Doložila fakturu, která mi přišla mailem i e- mail, kterým jsem urgoval dodávku a vrátil se jako nedoručitelný a vypis z účtu o zaplacení. Stejně tak na telefonu - číslo objednávky neexistuje a operátoři jsou do nekonečna vytížení. A po 3 týdnech mi moje banka peníze vrátila na účet. Umí si prostě do jejich účtu sáhnout. Tak neváhejte a udělejte totéž. Hlavně to chce mít alespoň nějaké doklady, které po vás bude banka požadovat.

Kikitillpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zlodeji!! Zboží objednáno z lonska a do dnes nic ani komunikace.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

Jsou to podvodníci,zboží objednané v srpnu nedorazilo do února a vůbec nekomunikují

Radimer Kpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nix

Je to podvod, jsou to zloději. Podávám TO.

Nikol Bachtíkovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nepochvalim nic

Nekomunikujete 26.9.2022 jsem si u vás objednala pásek ,který nemám do dnes!!! (13.2. 2023)psala jsem email a volala po dvou měsících kde je objednávka bez odezvy pak jsem psala opět email a opět se neozýváte Zkouším volat a zase nic přesto že platba proběhla v pořádku. Vás určitě nedoporučuji a budu lidé před vámi varovat!!

Nella před rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Nereaguje... Jsou to největší podvod.....!!!

Suchal 01před rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

PODVOD Prosím všechny povedené, aby mě kontaktovali na suchal01@seznam.cz budu podávat TO.

ElektroForet před rokem
Nedoporučuji obchod

Zboží objednáno a potvrzeno obchodem. Platba převzata a dále nereagují.

IrisPPpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Tak na nějaké konto s číslem účtu všechny ty prachy z karet a převodů odešly.Mělo by být snadné vypátrat majitele-ale zřejmě nikdo nepodal TO.

Žaneta Krutkapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zboží nedorazilo, žádná reakce na maiily.

Sára Vyroubalovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Ano, to co tu většina píše je pravda, zboží vám nikdy nepřijde, ale mám takové řešení pro ty kteří zaplatili kartou. U některých internetových bankovnictví je možnost vrátit zpět platbu = tudíž vyplníte formulář, kde přiložíte důkazy o tom že jste si něco objednali, zaplatili a zboží vám nedošlo, také tam musíte dát důkaz že jste se snažili komunikovat s obchodcem, který vám nikdy neodpověděl. Když jsem to řešila já tak se to do měsíce vyřešilo a peníze mi přišli zpět, aspoň to zkuste :)

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Zboží nedorazilo, komunikace žádná. Dle rejstříku je jednatelem firmy eglobal shop s.r.o., IČO: 10995161, která galerii Zenky provozuje, pan MARTIN CÍSAŘ Z PŘEŠTIC.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Podvod

Irena Kašparovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Jsem další podvedená. Dne 22.10.2022 jsem objednala zboží a 3 e-maily a 3 zaslané info dotazy a dokonce zaslaný doporučený dopis, kde jsem psala o vrácení peněz na účet. Stále dělají mrtvého brouka.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

VAROVÁNÍ! Internetoví zloději! V žádném případě jim neodesílejte peníze! Nechápu, jak je možné, že po více než roce trestné činnosti web stále funguje (tedy zobrazuje se cca 10 druhů údajně dostupného zboží - veškerá ostatní nabídka zboží z e-shopu již zmizela). Podezřelé je na tomto e-shopu už to, že zde nejsou vůbec žádné údaje o provozovateli: Chybí adresa provozovatele, IČ, na telefonu je jen automat, který po chvíli automaticky přeruší hovor. Podle e-mailu provozovatele dohledat nelze. Naprosto anonymní server, což jasně ukazuje na trestnou činnost.

Iva Šafránkovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Jsem na tom stejně. Zboží objednané a zaplacené 5.5.2022 a doposud jsem nic neobdržela. Na e-mail ani jiný kontakt nereagují!!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Je to podvodný obchod. Zjistila jsem to až po zaplacení částky 2 035,-Kč.. Přečetla jsem si recenze. Ale u mě vše dobře dopadlo. Právník mi poradil, že mám provést reklamaci platby u své banky. A té se to po měsíci opravdu podařilo. Částka mi byla vrácena na účet.

Alena Odehnalovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

NIC

PODVODNÁ FIRMA, POZOR NA NI!!! Tak už se mi také podařilo nalítnout a že si dávám pozor... Jedná se jen o cosi, co se tváří jako zprostředkovatel prodeje, což ale na první pohled není poznat. Zboží možno platit pouze předem. Obratem přijde potvrzení o přijetí platby a DÁL UŽ NIC!!! Zboží nepřijde! Na e-maily nikdo nereaguje!!! Na uvedené číslo se nedá dovolat - pouze automat kde mi opakovaně oznámili, že moje ZAPLACENÁ objednávka neexistuje, s nikým se nespojíte, nikam se nedovoláte !!! POZOR NA NĚ JSOU TO PODVODNÍCI !!!!

L. Mal.před rokem
Nedoporučuji obchod

Podvod

Zboží je objednané a zaplacené od 11.7.22 - nedorazilo doteď nic, na mail nereagují a telefon je automat, který pak zavěsí.

Eva Pražákovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zboží nedorazilo po 3 měsících, telefon nikdo nebere, na maily neodpovídají. Nenakupovat zde.