Logo obchodu Zenkys

Zenkys

384 hodnocení

7 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Milušepřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Zboží objednáno v říjnu 2022. Dosud nedorazilo. Ale byla mi dobrá rada z těchto recenzí. Podala jsem cca v polovině února reklamaci platby u své banky neb jsem platila předem z účtu. Doložila fakturu, která mi přišla mailem i e- mail, kterým jsem urgoval dodávku a vrátil se jako nedoručitelný a vypis z účtu o zaplacení. Stejně tak na telefonu - číslo objednávky neexistuje a operátoři jsou do nekonečna vytížení. A po 3 týdnech mi moje banka peníze vrátila na účet. Umí si prostě do jejich účtu sáhnout. Tak neváhejte a udělejte totéž. Hlavně to chce mít alespoň nějaké doklady, které po vás bude banka požadovat.

Kikitillpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zlodeji!! Zboží objednáno z lonska a do dnes nic ani komunikace.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Jsou to podvodníci,zboží objednané v srpnu nedorazilo do února a vůbec nekomunikují

Radimer Kpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nix

Je to podvod, jsou to zloději. Podávám TO.

Nikol Bachtíkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nepochvalim nic

Nekomunikujete 26.9.2022 jsem si u vás objednala pásek ,který nemám do dnes!!! (13.2. 2023)psala jsem email a volala po dvou měsících kde je objednávka bez odezvy pak jsem psala opět email a opět se neozýváte Zkouším volat a zase nic přesto že platba proběhla v pořádku. Vás určitě nedoporučuji a budu lidé před vámi varovat!!

Nella před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nereaguje... Jsou to největší podvod.....!!!

Suchal 01před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

PODVOD Prosím všechny povedené, aby mě kontaktovali na suchal01@seznam.cz budu podávat TO.

ElektroForet před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží objednáno a potvrzeno obchodem. Platba převzata a dále nereagují.

IrisPPpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Tak na nějaké konto s číslem účtu všechny ty prachy z karet a převodů odešly.Mělo by být snadné vypátrat majitele-ale zřejmě nikdo nepodal TO.

Žaneta Krutkapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží nedorazilo, žádná reakce na maiily.

Sára Vyroubalovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Ano, to co tu většina píše je pravda, zboží vám nikdy nepřijde, ale mám takové řešení pro ty kteří zaplatili kartou. U některých internetových bankovnictví je možnost vrátit zpět platbu = tudíž vyplníte formulář, kde přiložíte důkazy o tom že jste si něco objednali, zaplatili a zboží vám nedošlo, také tam musíte dát důkaz že jste se snažili komunikovat s obchodcem, který vám nikdy neodpověděl. Když jsem to řešila já tak se to do měsíce vyřešilo a peníze mi přišli zpět, aspoň to zkuste :)

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zboží nedorazilo, komunikace žádná. Dle rejstříku je jednatelem firmy eglobal shop s.r.o., IČO: 10995161, která galerii Zenky provozuje, pan MARTIN CÍSAŘ Z PŘEŠTIC.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Podvod

Irena Kašparovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Jsem další podvedená. Dne 22.10.2022 jsem objednala zboží a 3 e-maily a 3 zaslané info dotazy a dokonce zaslaný doporučený dopis, kde jsem psala o vrácení peněz na účet. Stále dělají mrtvého brouka.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

VAROVÁNÍ! Internetoví zloději! V žádném případě jim neodesílejte peníze! Nechápu, jak je možné, že po více než roce trestné činnosti web stále funguje (tedy zobrazuje se cca 10 druhů údajně dostupného zboží - veškerá ostatní nabídka zboží z e-shopu již zmizela). Podezřelé je na tomto e-shopu už to, že zde nejsou vůbec žádné údaje o provozovateli: Chybí adresa provozovatele, IČ, na telefonu je jen automat, který po chvíli automaticky přeruší hovor. Podle e-mailu provozovatele dohledat nelze. Naprosto anonymní server, což jasně ukazuje na trestnou činnost.

Iva Šafránkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Jsem na tom stejně. Zboží objednané a zaplacené 5.5.2022 a doposud jsem nic neobdržela. Na e-mail ani jiný kontakt nereagují!!!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Je to podvodný obchod. Zjistila jsem to až po zaplacení částky 2 035,-Kč.. Přečetla jsem si recenze. Ale u mě vše dobře dopadlo. Právník mi poradil, že mám provést reklamaci platby u své banky. A té se to po měsíci opravdu podařilo. Částka mi byla vrácena na účet.

Alena Odehnalovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

PODVODNÁ FIRMA, POZOR NA NI!!! Tak už se mi také podařilo nalítnout a že si dávám pozor... Jedná se jen o cosi, co se tváří jako zprostředkovatel prodeje, což ale na první pohled není poznat. Zboží možno platit pouze předem. Obratem přijde potvrzení o přijetí platby a DÁL UŽ NIC!!! Zboží nepřijde! Na e-maily nikdo nereaguje!!! Na uvedené číslo se nedá dovolat - pouze automat kde mi opakovaně oznámili, že moje ZAPLACENÁ objednávka neexistuje, s nikým se nespojíte, nikam se nedovoláte !!! POZOR NA NĚ JSOU TO PODVODNÍCI !!!!

L. Mal.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Podvod

Zboží je objednané a zaplacené od 11.7.22 - nedorazilo doteď nic, na mail nereagují a telefon je automat, který pak zavěsí.

Eva Pražákovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží nedorazilo po 3 měsících, telefon nikdo nebere, na maily neodpovídají. Nenakupovat zde.