Logo obchodu Kloubin

Kloubin

21 hodnocení

100 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Sweatybetypřed měsícem
Doporučuji obchod

Kloubin mi fakt pomohl! Když ho pravidelně beru, tak se mi to vážně hodně zlepšilo. Už necítim tu bolest, co mě dřív držela zpátky, a klidně můžu dělat, co mě baví a sportovat. Beru 2 kapsle za den a výsledky se ukázaly rychle.

Tereza Brodskápřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Kloubin jsem kupovala na doporučení. Jsem poměrně fyzicky aktivní a klouby jsem začínala cítit po náročnějším tréninku. Teď užívám přes 3 měsíce a bolest kloubů je skoro pryč. Výsledky nebyly viditelné hned, ale po delší době je to znát. Určitě budu pokračovat v užívání, ale spíše preventivně.

Nutnost brát delší dobu.

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé dodání Připomenutí, když vám Kloubin dochází Když jsem dobrala dvě balení, počáteční bolest kyčelního kloubu zcela zmizela. Preventivně budu brát dále.

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

objednávám pravidelně po 3 měsících balíček mám vždycky do 2 dnů na zásilkovně na začátku mi dost pomohl, teď beru spíš na prevenci

Oskar Špačekpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Mohu jen doporučit, první měsíc jsem bral dvě tobolky, teď beru již druhý měsíc jen jednu. Bolesti kolene jsou pryč, sportuji bez omezení, stolní tenis. Obchod super, zboží dorazilo druhý den.

Radka Radkaaapřed rokem
Doporučuji obchod

Kupovala jsem na doporučení známe a nelituji toho. Když to porovnám s výživami, které jsem užívala dříve, tak žádná neměla takto komplexní složení. Určitě to bude mít něco do sebe a díky tomu opravdu funguje.

Snad bude dále fungovat i při dlouhodobém užívání. Zatím beru třetí měsíc. Jediná škoda je, že jsem se o Kloubinu nedozvěděla už dříve.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Velmi chválím výrobek Kloubin. Půl roku jej užívala mamka (59 let), aktuálně po ortopedické operaci. Lékař – operatér překvapen ze stavu kolenní chrupavky, na které došlo k obnovení a opětovnému "dorůstání" chrupavky. Velmi vám děkuji za kvalitní výrobek. Chválím a doporučuji kudy chodím :) P. Divecká

Nic

karel.jankupřed 2 lety
Doporučuji obchod

shrnul bych to jednoduše - cena/výkon při koupi balení na půl roku je cena velmi příznivá 11 aktivních látek

s bolestí kolen pomohl, ale stále vrzají s tím nejspíš kloubní výživa nepomůže

Jana Pecharovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Konečně kloubní výživa, která aspoň trochu pomohla od bolesti kloubů.

macrellapřed 2 lety
Doporučuji obchod

jak funguje ještě uvidím, ale zásilka dorazila za míň jak 24 hodin od objednání, tomu jsem sama nevěřila - rychlost musím opravdu pochvalit

Vojtěch S.před 2 lety
Doporučuji obchod

Po několika týdnech se účinky opravdu dostaví Snadně se užívá. Já beru 3 tablety denně, časem to assi snížím jen na 2. Cena je za mě adekvátní. při více kusech se to vyplatí. Několik kloubních výživ se mi pod ruce za roky dostalo a kloubin mi z toho asi zatim vycházi nejlépe. Jak cenově tak i tím jak pomáhá.

Nedoručují přes PPL

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Nemohu moc hodnotit. NEmam zadne zavazne problemy, takze pripravek beru pouze preventivne.

To se pozna az casem.

jakub před 2 lety
Doporučuji obchod

Dobry přípravek na klouby

Zdeněk Pánekpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Tablety se dobře polykají Chuť ok Cena Bolest kloubů je výrazně nižší Lepší pohyblivost kloubů - beru 2 tablety denně

Kyčel mě bolí i nadále, ale tam nejspíš půjde o závažnější problém...

taaavaaapřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Objednavala jsem 12 baleni, jako darek k Vanocum pro rodice. Jestli funguje hodnotit nemohu, ale obchod dodrzel termin dodani a balicek byl pekne zabalen. V budoucnu pripadne doplnim zkusenosti, ale doufam ze budou mit radost :)

Simasonnkapřed 2 lety
Doporučuji obchod

chvili to vypadalo ze budu muset omezit behani kvuli nesnesitelne bolesti kolen. kloubin nastesti zaucinkoval (po teda nejakych 3 tydnech) chvili to trvalo ale zmirneni bolesti se najednou zniceho nic objevilo. ted uz je to delsi doba a porad ho uzivam a bolest ustoupila uplne pro sportovce idealni

je nutne uzivat delsi dobu

Marcela F.před 2 lety
Doporučuji obchod

Užívám již pár měsíců a opravdu funguje. Chystám se koupit pro maminku.

Nic

michaelosspřed 3 lety
Doporučuji obchod

pomohl

Lucie Tóthovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání a hlavně se zdá, že opravdu velmi dobre funguje. Léčím se na revmatologii a po využívání celého balení (užívala jsem max.denní dávku 3 tbl.denně), mne přestalo ráno bolet koleno a nárty a celkove jsou cele ty nohy méně ztuhlé. Účinky na autoimunitni zánět v SI kloubu zatím nevidím,ale to jsem ani nějak neocekavala,tam jsem už tak nějak zvykla. Ale tím,ze se mi opravdu zlepšily ty nohy,je to pro mě po delší době prijemná úleva. Zvažují teď objednat rovnou další 2 balení, protože to první bylo po 3ks hned pryč :-)

Na samotném přípravku nic, jen to, ze jsem k němu nenašla vícero hodnocení, tak proto jedno přidávám hned já sama, protože si hodnocení zaslouží a jenom to DOBRÉ.

Alesjanotka 68před 3 lety
Doporučuji obchod

doručení druhý den nízká cena (užívám dlouhodobě) funguje, klouby přestaly bolet

asi nic

Doprava

Česká poštaGLS

Výdejní místa

ZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie