Logo obchodu Iphonarna.cz

Iphonarna.cz

13 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

jirkadostalekpřed 22 dny
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodávky.

Kvalita prodaného kusu Iphone. Přes deklerovanou třídu kvality telefon vykazuje spoustu poruch a chyb.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Objednávka přehledná, cena za telefon super s možností osobní vyzvednutí a kdykoliv ochotně poradí - všem doporučuji.

Robin Schwarzzpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Doporučuji, rychlé dodání zboží.

Michalpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Pokud chcete koupit, tak ochota velká…

Jakmile je problém, chcete vyměnit zboží s doplatkem za lepší, tak nastává kolotoč nekomunikace, slibů a pak vám pošlou ten samý počítač v jiném šasi. Nikdy více

Karashivskapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

žádné

Tuto firmu nedoporučují, přes měsíc mi nevracejí penízy a slyším jenom omluvy a sliby, pak nezvedají již telefon. Budu muset si obracet na právníka nebo i na policie.

Anežka Černohorskápřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji!!!! Podvodníci a zloději!! Vrátila jsem nevyhovující telefon a peníze mi stále nebyly vráceny. Ze strany prodejce nikdo nereaguje nebo případně napíše jen omluvu, že peníze byly již odeslány, ale dál se nic neděje!! Vyhněte se obloukem.

Jan Borůvkapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

NEDOPORUČUJI! Před koupí jsem se obdržel explicitní potvrzení, že je notebook "zkontrolovaný a jako nový" + na daném e-shopu mi bylo doporučeno dotykové pero k notebooku. 1) Zavádějící informace o dostupnosti a délce trvání slevy. 2) Notebook byl nabízen včetně funkce otisku prstů - až po zaplacení jsem zjistil, že daný notebook nemá čtečku prstů. 3) Poškožený notebook reklamován za 2 dny od převzetí včetně domluvy přes telefon + poruchu notebooku jsem zdokumentoval a zaslal přes video. 4) Notebook mi byl za pár dní vrácen s komentářem "Vše OK, opraveno." Po zapnutí notebooku jsem již během několika málo minut identifikoval, že oprava neproběhla !!!!!! 5) Doporučené pero není kompatibilní s daným notebookem, vráceno. Prosím o transparentní info: Jak může nastat situace, kdy zákazník jasně identifikuje problém (chybu/ vadu), zašle krátké video a zároveň danou chybu řeší s Vámi telefonicky, ale výstup reklamace je zaslání stejného notebooku se stejnou vadou a s komentářem "OK, opraveno". Předpokládáte snad, že zákazník, kterou chybu reklamauje a žádá Vás pomoc, se s chybou produktu smíří? Opravdu jsem se moc těšil na notebook před Vánoci, ale na konec již 3 týdny řeším opětovné zasílání na "reklamaci". Zároveň byla několikrát porušena domluvená časová lhůta a díky tomu jsem přišel o možnost bezproblémového vrácení produktu do 14 dnů.

Rkoutekpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Dobrá cena , vstřícná obsluha ,profi servis. Prodejnu v Brně mohu doporučit

Lukáš Čechpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Dobrá cena

Vybíral jsem si e-shop podle kladných hodnocení, ale já bohužel dobrou zkušenost s nákupem nemám. Dodání trvalo mnohem déle než e-shop uvádí, na moje písemné dotazy nikdo nereagoval. Přišla až tel. omluva, do té doby si říkám stane se. Telefon jsem chtěl následně i pojistit, vše jsme si domluvili a zaslal jsem i všechny potřebné podklady, teď je to již měsíc a na moje dotazy nikdo nereagoval. Spokojený rozhodně nejsem, příště tedy nakoupím jinde.

grancic.danielpřed 14 dny
Nedoporučuji obchod
emurinova.cszspřed 18 dny
Doporučuji obchod
robenkovaandreapřed 18 dny
Doporučuji obchod
Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Platba

Bankovní převodHotověDobírka

Doprava

PPLZásilkovna (na adresu)

Výdejní místa

Vlastní místaPPL ParcelShopZásilkovna

Kontaktní údaje