Logo obchodu kristynebags.cz

kristynebags.cz

7 hodnocení

100 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Stefan Steinpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Skvělá komunikace , provedená práce a dílenské zpracování zboží ( kabelka pro snoubenku ). Také mne velmi překvapilo zabalení. ( nechť každý uvidí sám při převzetí- velmi milé a nápadité. Velmi doporučuji .

Nic

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Jsem naprosto spokojená. Spolehlivost, kreativita, skvělá domluva. Nejkrásnější kabelky, které znám. Objednávám již po několikáté, pokaždé byly kabelky nádherné, bez závady a dodány naprosto v pořádku. S pani majitelkou je skvela domluva. Velmi doporučuji :)

Zuzana Hlaváčovápřed 4 lety
Doporučuji obchod

Absolutně skvělá ruční práce. Nakoupím zde určitě ráda znovu. Paní má vkus a díky možnosti výroby na přání je výsledek přesně podle vašich představ.

Pavlínapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem už několik kabelek a vždy vypadaly krásně, stejně jako na fotce. :) Určitě to není můj poslední nákup, jelikož jsem k objednávce dostala slevu na další nákup. Určitě ji ráda využiji. Slečna/paní je moc šikovná, určitě doporučuji.

Jana N.před 4 lety
Doporučuji obchod

Nově dodání zásilkovna se mi velmi líbí, majitelka udělá zboží podle vašich přání, zboží je luxusní a rychle dodáno plus skvělý věrnostní program :-)

Ověřený zákazníkpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání,výrobky odpovídají popisu i fotkám,příjemný materiál

Ověřený zákazníkpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Výdejní místa

Česká pošta (na poštu)Zásilkovna

Kontaktní údaje