Logo obchodu Vlasimo.cz

Vlasimo.cz

90 hodnocení

93 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 3 dny
Doporučuji obchod

Ano, prodejce doporučuji. Oceňuji skoré vyřízení objednávky a kladné výsledky týkající se užívání tablet Vlasimo. Objednala jsem podruhé a výsledky jsou vidět.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Po dlouhodobé nemoci se mi zmenšil objem vlasů tak o 1/8. Padání vlasů se cca po 2 měsících užívání zmenšilo. Nehty mám stále v horší kvalitě. Ale oproti období před užíváním a po, vidím rozhodně posun k lepšímu. Takže není to o zázraku na počkání, ale o dlouhodobé spolupráci, kde se snad dočkám opět svých hustých vlasů.

Snad jen, že nejde koupit i třeba v lékárně a jen pouze u výrobce.

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Vlasimo jsem si koupila kvůli alopecii a spokojenost - za příjemné peníze kvalitní produkt - užívám čtvrtý měsíc a výsledky už jsou vidět. Zpevnily se mi nehty a na holých místech rašící vlásky.

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Před 3 roky mně hrozně vypadaly polodlouhé vlasy, prořídly, vypadala jsem jak oškubané kuře, tak mě musela kadeřnice ostříhat....Zkoušela jsem různé prostředky, tabletky, vodičky, šampony, séra...až jsem si koupila Vaše vitamíny a vlasy mně začaly podrůstat. Nyní mám zpět svoje polodlouhé vlasy a kadeřnice říká, že je mám v úplně jiné kvalitě, lesklé, zdravé...

JPT před 4 měsíci
Doporučuji obchod

Vypadá to, že to funguje. Dřív mi padaly vlasy cca. 1Oks na jedno učesání a teď třeba 3 nebo 1. Možná trochu dorůstají i další, ale to si nejsem uplně jistý, jestli to nejsou třeba zlomené původní. Od začátku si dávám ale jen poloviční dávku, protože už jsem nějaké vitamíny obsažené ve výrobku bral, kvůli něčemu jinému, tak aby se zbytečně nehromadily v těle.

Karfilatovci Karfilatpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Vlasy stále padají, ale mene.

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Trápil mě problém s padajícími vlasy. Po umytí jsem sbírala vlasy po hrstech. S počáteční nedůvěrou jsem začala užívat 3 měsíční kůru Vlasimo a opravdu došlo ke zlepšení. Nyní se padání zastavilo a vlasy mi začaly opět růst. Péči jsem doplnila navíc šamponem a kondicionérem. Šampon krásně pění a příjemně voní. Po aplikaci kondicionéru se vlasy lehce rozčešou, takže žádné škubání a vlasy působí celkově bohatěji. Vlasimu nemůžu nic vytknout. Mým vlasům prospívá.

vůbec nic

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost dodání zboží Komunikace s obchodem Při užívání na lačno není mi zle jak u jiných přípravků Vlasimo užívám už půl roku, výsledky jsou znatelné- pevné a zdravé vlasy, rychleji rostou, rostou i nové vlásky, jdou vidět baby blesky, podrosty. Za mě spokojenost, rozhodně doporučuji

Žádné

Petra Rosenheimovápřed 6 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Zboží dorazilo včas a v pořádku

Objednala sem si Vlasimo z důvodu, že mi hodně začaly vypadávat vlasy. Bohužel i po užívání kůry vlasy vypadávají pořád stejně.

Vlasimo.czZobrazit reakci obchodu Vlasimo.cz
Luckapřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Kúru kupuji pravidelně na podzim na tři měsíce, kdy se mi začínají více mastit vlasy a více vypadávají. Vyhovuje mi složení, které obsahuje. V porovnání s jinými produkty je také cenově dostupné. Tříměsíční kúra mi vyhovuje a již po prvním měsíci užívání poznávám rozdíl na svých vlasech, kdy méně padají, jsou lesklejší a zdravější.

Nic.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Před nástupem podzimu mi pokaždé začnou vlasy více padat. Proto vždy volím Vlasimo. Zhruba po měsíci si všímám, že vlasů padá méně a po tříměsíční kůře vidím jak mi vlasy pěkně podrůstají novými až centrimetr a půl dlouhými podrosty. Mám po nich i pevnější nehty, které rychle rostou. S Vlasimo jsem moc spokojená. Budu objednávat znovu. Rychlé dodání.

Žádné

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Dobra zkušenost s vyrobkem

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Jednoznačně doporučuji! Vyzkoušela jsem kvantum výrobků na vlasy, nehty a až Vlasimo pomohlo. Velice skvělý na slabé, třepící se nehty. Ani kožní lékařka si s tím neporadila, krevní testy v normě. Stále mi jen říkala, ať uklízím v rukavicích a že jsou v lékárně spevňující laky na nehty. Jen předepsaný tuším Methionin nezabral. Tak jsem to vyhodnotila, že tudy cesta nevede. Vlasy rostou rychleji, hodně lidí, se diví, kdy mi to narostlo. Na padání zabírá, ale u mě fakt za delší dobu, zhruba po půl roce. Doporučuji vydržet. Pleť je skvělá, i když mám 42, tak se mi mastila. Řekla bych, že se toto srovnalo, že má teď "šťávu".

Dášapřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Vlasy mi začaly hodně padat po stresu, který jsem prožila, když jsem během 11 dní přišla o oba rodiče. Hledala jsem nejdříve pomoc v lékárně, ale doporučený přípravek mi nepomohl. Až jsem objevila Vlasimo - pro mne zázrak, který už po 2 měsíčním užívání přinesl velké zlepšení. Po 3 měsíční kúře bylo po problému. Ale přišla vážná nemoc mé sestry a problém se objevil znovu. Bez váhání jsem sáhla opět po 3 měsíční kúře vitamíny Vlasimo a přiobjednám ještě šampon a kondicionér. Jsem moc spokojená a Vlasimo doporučuji.

nic

Luparabiancapřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

rychlost doruceni a mam regulerni dojem ze i ucinnost preparatu po rocnim pouzivani

cena...

Gabriela Saitlovapřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Po měsíci užívání jasně viditelné podrosty, vlasy silnější.

andrea prokůpkovápřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Dobrý den,prodejce Vlasimo vřele doporučuji.

Není co bych vytkla.

Audiernepřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Aplikuji dlouhodobě a jsem spokojená.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

rychlost dodání a spokojenost s výrobky

nic

Kateřinapřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Dlouhé roky jsem bojovala s vypadáváním a oslabováním vlasů. Mám je hodně jemné. Zkoušela jsem snad úplně všechno, co mi kdy kdo doporučil - od vitamínů, přes šampony, až po různé odvary z bylin. Neporadila ani lékařka, která to vyhodnotila jako důsledek stresu. Ale kdo dneska není ve stresu, že ano? Pak jsem náhodou objevila Vlasimo. Nevím, co je ve Vlasimu jinak než v celé řadě podobných produktů, ale za mě je to jednoduše zázrak. To, jak za pár týdnů vlasy přestaly hromadně vypadávat, jak se výrazně zlepšila jejich kvalita i pevnost, jak mi znovu narostly do délky, kterou jsem už roky nedokázala vypěstovat, to mě jednoduše nadchlo. Výrobek kupuju opakovaně a užívám vždy tři měsíce, s měsíčními pauzami mezi tím, aby si tělo úplně nenavyklo a účinek nepřestal. Zatím je to pecka. Děkuju, že jste něco takového vymysleli, a opravdu doporučuji.

Nic.

Doprava

Česká poštaGLS

Výdejní místa

ZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie