Logo obchodu Vlasimo.cz

Vlasimo.cz

100 hodnocení

93 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

JANA MORÁVKOVÁpřed 2 dny
Nedoporučuji obchod

žádné

Bohužel po šesti měsících užívání nedošlo k žádné změně.

Hana Válkovápřed měsícem
Doporučuji obchod

Opravdu vlasy rostou

Žádné:-)

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

používám prozatím krátce

objednávka za 1500kč a bohužel ani vzoreček

marcela dvorakovapřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Vlasimo mě velice pomohl, využívala jsem 3-měsíční kůru a můžu říct, že mi přestávají vlasy padat. Již jsem vyzkoušela mnoho léků přímo na padání vlasů, ale tento je opravdu jednička. Koupila jsem opět další tříměsíční kůru. Určitě doporučuji.

--

Daniprochpřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Prodělala jsem onkologické onemocnění plic.I když jdem dostala Bioléčbu a neabsolvovala ozařování, masivne mi začaly padat vlasy. Objednala jsem si proto podle recenzí nejvíce coporučovanoé tablety Vlasimo a to hned 5 ti měsíční kůru,protože dobře vím, že je to dlouhodobá záležitost a efekt z účinku se může projevit nejdříve za 3 měsíce. Nyní se mi zdá, že lysiny zarůstají prvními vlásky a tak si budu držet palce,aby tato terapie zabrala naplno. Vlasy jsou pro ženu nesmírně důležité, to muži ani netuší. Pro ty je holá hlava dnes modní. Tak doufám...

žádné

Radomir Sochapřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Přípravky Vlasimo, tablety, šampon i kondicionér jsem koupil pro svoji partnerku, které vypadávaly vlasy. Je opravdu velmi spokojená a překvapená, že ji vlasy opět začínají růst. Jsem tomu také rád, že Vlasimo skutečně funguje a proto přípravky zakoupím pro partnerku znovu.

Nic negativního jsme nepozorovali, všechno je skvělé.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Vlasimo vitamíny užívám již 4 rokem, vždy ve stresových a náročných situacích mají mé vlasy tendenci vypadávat a celkově mají zhoršenou kvalitu. Vyzkoušel opravdu hodně přípravků a jiných vitamínu, ale opravdu po několikaletém hledání a zkoušení je Vlasimo tou odpovědí kterou hledáte. Nejvíce mě potěšilo když jsem uviděl novinku na stránkách v podobě šampónu a kondicionéru, hned jsem musel objednat a jsem nad míru spokojen. Chápu že někoho může odstrašit cena ale věřte že to za to na milion procent stojí a vaše vlasy vám budou děkovat.

Blanka Pilařovápřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Tablety Vlasimo doporučuji. V minulosti jsem užívala již několikrát a vždy mi pomohly. Vlasy po dvou měsících přestanou padat, jsou pevné a lesklé. Pokud budu mít zas někdy problém s padáním vlasů, opět objednám tříměsíční kúru.

Žádné.

Martina Eichlerovapřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Vlasimo mužů doporučit beru je 3 měsíc a vlasy přestaly padat

Katka Klučkovápřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Mam kudrnate polodlouhe vlasy. Po prodelane nemoci C19 me jich spousta vypadala.. v praci na bile podlaze jsem je videla vsude. Byla jsem z toho silena. Vygooglila jsem si produkty na trhu a tento mi vysel jako nejlepsi. Srovnani s jinymi nemam, ale je fakt, ze po 3mesicni kure vlasy opravdu padat prestaly. Doporucila jsem produkt kamaradce a i ona zaznamenala pozitivni zmenu.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Ano, prodejce doporučuji. Oceňuji skoré vyřízení objednávky a kladné výsledky týkající se užívání tablet Vlasimo. Objednala jsem podruhé a výsledky jsou vidět.

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Po dlouhodobé nemoci se mi zmenšil objem vlasů tak o 1/8. Padání vlasů se cca po 2 měsících užívání zmenšilo. Nehty mám stále v horší kvalitě. Ale oproti období před užíváním a po, vidím rozhodně posun k lepšímu. Takže není to o zázraku na počkání, ale o dlouhodobé spolupráci, kde se snad dočkám opět svých hustých vlasů.

Snad jen, že nejde koupit i třeba v lékárně a jen pouze u výrobce.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Vlasimo jsem si koupila kvůli alopecii a spokojenost - za příjemné peníze kvalitní produkt - užívám čtvrtý měsíc a výsledky už jsou vidět. Zpevnily se mi nehty a na holých místech rašící vlásky.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Před 3 roky mně hrozně vypadaly polodlouhé vlasy, prořídly, vypadala jsem jak oškubané kuře, tak mě musela kadeřnice ostříhat....Zkoušela jsem různé prostředky, tabletky, vodičky, šampony, séra...až jsem si koupila Vaše vitamíny a vlasy mně začaly podrůstat. Nyní mám zpět svoje polodlouhé vlasy a kadeřnice říká, že je mám v úplně jiné kvalitě, lesklé, zdravé...

JPT před 10 měsíci
Doporučuji obchod

Vypadá to, že to funguje. Dřív mi padaly vlasy cca. 1Oks na jedno učesání a teď třeba 3 nebo 1. Možná trochu dorůstají i další, ale to si nejsem uplně jistý, jestli to nejsou třeba zlomené původní. Od začátku si dávám ale jen poloviční dávku, protože už jsem nějaké vitamíny obsažené ve výrobku bral, kvůli něčemu jinému, tak aby se zbytečně nehromadily v těle.

Karfilatovci Karfilatpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Vlasy stále padají, ale mene.

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Doporučuji obchod

Trápil mě problém s padajícími vlasy. Po umytí jsem sbírala vlasy po hrstech. S počáteční nedůvěrou jsem začala užívat 3 měsíční kůru Vlasimo a opravdu došlo ke zlepšení. Nyní se padání zastavilo a vlasy mi začaly opět růst. Péči jsem doplnila navíc šamponem a kondicionérem. Šampon krásně pění a příjemně voní. Po aplikaci kondicionéru se vlasy lehce rozčešou, takže žádné škubání a vlasy působí celkově bohatěji. Vlasimu nemůžu nic vytknout. Mým vlasům prospívá.

vůbec nic

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Rychlost dodání zboží Komunikace s obchodem Při užívání na lačno není mi zle jak u jiných přípravků Vlasimo užívám už půl roku, výsledky jsou znatelné- pevné a zdravé vlasy, rychleji rostou, rostou i nové vlásky, jdou vidět baby blesky, podrosty. Za mě spokojenost, rozhodně doporučuji

Žádné

Petra Rosenheimovápřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Zboží dorazilo včas a v pořádku

Objednala sem si Vlasimo z důvodu, že mi hodně začaly vypadávat vlasy. Bohužel i po užívání kůry vlasy vypadávají pořád stejně.

Vlasimo.czZobrazit reakci obchodu Vlasimo.cz
Luckapřed rokem
Doporučuji obchod

Kúru kupuji pravidelně na podzim na tři měsíce, kdy se mi začínají více mastit vlasy a více vypadávají. Vyhovuje mi složení, které obsahuje. V porovnání s jinými produkty je také cenově dostupné. Tříměsíční kúra mi vyhovuje a již po prvním měsíci užívání poznávám rozdíl na svých vlasech, kdy méně padají, jsou lesklejší a zdravější.

Nic.

Doprava

Česká poštaGLS

Výdejní místa

ZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje