O

OnlineShop

27 hodnocení

7 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Kudělka před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Nekvalitní, nefunkční, neúplné zboží, bez návodu v českém jazyce. Když jsem ho třetí den vrátil tak i bez peněz. Zboží si mohu u nich vyzvednout na své peníze dle nich nemám nárok. Předáno na ČOI. Nevím jak může takový obchod fungovat a nikdo nezakročí. Když tady pročítám ty recenze tak asi jim to funguje a nikdo na ně asi nemá.

vladka-vypřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Podvod

Zboží nedorazilo.Chtěla bych požádat všechny podvedene,aby se mi ozvali na mail vladka-vy@seznam.cz Chci podat trestní oznámení.Čím víc nás bude,tím líp.Mě se na zprávu,že chvi vrátit peníze,vysmál ten zmetek.Ať už další nenaleti.

martinpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

PODVOD!!! Objednal jsem si zboží za 2000 Kč a nedorazilo, nikdo se mnou nekomunikuje. Jak může takový obchod ještě existovat??? Co na to policie a obchodní ispekce?

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně nic! Podvodný e-shop! V mém případě ztráta téměř 900 Kč za nic.

Po zaplacení kartou, žádné potvrzení objednávky, neuvádějí žádné kontaktní údaje (telefon, e-mail), nelze sledovat zásilku, protože nic neodeslali. DOPORUČENÍ - obrátit se na svou banku a vyvolat reklamaci za účelem vrácení zaplacené částky. Banky mají možnost v případě podvodného jednání stáhnout peníze z jejich účtu a vrátit je klientovi.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

vůbec nic

zboží vůbec nepřišlo, peníze fuč, na mail nereagují

Petr Kadlčákpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Po dodání jsem chtěl zboží vrátit ve 14 dnech. Nekomunikovali jen se odvolávali na nějaké VOP. Tak jsem jim to poslal zpět a ani si to nevyzvedli. Od té doby mrtvý brouk. LIDI NĚKDO BY MĚL S TÍM NĚCO DĚLAT A JÁ ROZHODNĚ CHCI. NÁŠ PRÁVNÍK SE TOHO CHOPIL TAKŽE JESTLI SD CHCETE PŘIDAT K ŽALOBĚ MŮJ MAIL JE KAD1CAK@SEZNAM.CZ

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Tak zde rozhodne nic- Dluží mi dodnes 317,-Kč zboží které dorazilo vůbec neodpovídá. Pozor nenechte se napálit a nic zde neobjednávejte!!! Nikdy se pak již nedovoláte!!!!

Rapidskodapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Pochválit se nedá nic

Objednané zboží dorazilo se 14 denním zpožděním a ještě ani ne to objednané a na víc poškozené. Při pokusu o zrušení objednávky, když zboží v jejich udaném termínu nedorazilo mi nějaký p. O Brien vyhrožoval obchodními podmínkami a pokutou při nepřevzetí zásilky. Tento shop již nikdy a doufám že se jim za naše peníze žije blaze.

Petra Gondekovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NIC!

Vše! Dorazila chybná zásilka, může se stát, následně jsme žádali výměnu na náklady společnosti. Následovaly výhrůžky, ať očekáváme soudní obsílku, když jsme odmítali hradit poštu skrze výměnu zboží. Nakonec jsme tedy na vlastní náklady zásilku zaslali zpět a nyní je to více než měsíc a nemáme zpět ani platbu a ani původně objednané zboží. Přístup zaměstnance této společnosti je naprosto šílený a momentálně nám zbyly pouze lživé informace o tom, že je zásilka na poště. (samozřejmě není).

Tomas Latochapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Vše rychlost a kvalita vše co inzerují na 101%

Barva webu smutná co třeba MODRÁ????ANO???

Salatlipovecpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Zklamalo mne jednání, zboží nedošlo jaké mělo. PODVOD

XDerlipřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Poprve jsem objednala zboží a Vše bylo ok, přišlo co mělo a bylo funkční, jsem s ním spokojená. Při druhé objednávce přišlo jiné zboží za menší cenu, podala jsem reklamaci a po přečtení recenzí jsem byla pořádně naštvaná. Behem 3 týdnů mi ale zboží doplnili do plné ceny, kterou jsem předem uhradila. Nakonec zboží mám, sice jiné než jsem původně chtěla, ale zboží funguje jak má a je o něj i zájem, takže se dá prodat.

Doručení jiného zboží.

Bulssaypřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel zkušenost stejná jak u jiných recenzí. Místo objednaného zboží přišla úplně jiná čínská věc minimální hodnoty. Po vrácení zboží již žádná komunikace a ani vrácené peníze. Vše předáno policii a úřadům. Prosím další poškozené zákazníky aby mne kontaktovali na emailu Bulssay@seznam.cz a připojili se. Děkuji

Podzemsky Jiripřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

rychlé jednání, ale do doby, než uzavřete objednávku

nefunkčí zboží, nejprve nekomunikoval, po ostřejším mailu se ozval, ale jen se vysmívá a dělá si ze zákazníka srandu. Je to na ranu. Potkat ho osobně, už by se nesmál

Vlastimil Čejkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

O chvále nelze napsat ani slovo..

E-shop se navenek prezentuje férovým vystupováním avšak dojde-li k řešení reklamace otočí o 360 st.a dělá mrtvýho brouka..Částku čtyř stovek za sluchátka značky KŘÁP oželím ale varuji v tomto shopu utratit tisíce!Budete se muset leda soudit a to bývá v naší kotlině dlouhý boj..

Olinseniorpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic

Všechno špatně.,je to podvod,bude řešeno prostřednictvím kompetentních orgánů.

Miroslavpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží dodáno bez českého manuálu, i když mělo být součástí balení. Na mailové urgence prodejce nereagoval. Zboží je tak k ničemu.

Veronika Hejzkovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic,žádné jednání.

Peníze zaslany na účet, žádné potvrzení o úhradě, žádná komunikace. Objednávka vůbec nevyrizena!!!!!

Martinasikorovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Jednání žádné, zboží nedorazilo!

Vůbec nikdo nekomunikuje. Platba odeslána,avšak zboží ani peníze nemám. Nedoporučuji tento obchod!! Celou věc postupují dále!

Šarlotapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Koupila jsem tam kamerku s fotoaparátem kterou jsem zaplatila převodem z účtu.Zboží nepřišlo o komunikaci mi nesdělí ani podací číslo zboží a po mé žádosti o navrácení peněz tj. 685Kc. my žádné peníze neposlali zpět. Věc jsem postoupila tedy ČOI. Varují další kupující aby nenaletěli jako já.