W

Wuders.cz

7 hodnocení

0 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

ivo karasekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

?

Tři měsíce čekám na dodání zaplacených polic. Dnes jsem obdržel mail, že díky problémům s kvalitou dodaného dřeva dojde k dalšímu zpoždění výroby. Bez upřesnění termínu. A tak jsem na netu pátral, jestli je to obvyklý problém této firmy. Ukazuje se, že ano, víc než obvyklý.

Efka Vintrovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Wuders je zlý sen. Objednán stůl v 11/23, 3/23 prišla stolová deska s 29 vyvrtanými dirkami, prý to neva a je v pohodě, reklamace uznána po 3 týdnech, doteď stolová deska není. Prý nemaji materiál…? Nikde se neuvádí tlf. číslo (schováno v oddílu reklamace). Negativní zkušenosti z fcb mažou. Nedoporučuji, stálé slevy nevěstí nic dobrého, skoro to vypadá na finanční problémy.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

100% zaloha a zboží po 3 měsících nikde! Asi jsem přišla o peníze.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Firmu Wuders nedoporucuji i presto, ze produkty maji hezke. Firma nekomunikuje v pripade zpozdeni, musite se dotazivat na dodani sam. V prubehu 3 mesicu poslali ruzne emaily, v jake fazi vyroby stul je, a kdyz ho meli dodat, tak poslali fotku, jak je stul ve vyrobe. Ta cena stolu neodpovida servisu, ani komunikaci. Uvidime, jaka bude kvalita samotneho produktu.

Fotopastkeplypřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

e-shop funguje jako bezúročná půjčka na provoz firmy cca na 6 měsíců, u mě třeba konkrétně 60.000,- v říjnu, většinu zakázky stále nemám. S výrobou nechvátají. Výrobky nejsou nic moc, dub není žádná velká kvalita, spíše než luxus je to navoněná bída. Pozor na recenze na jejich stránkách, vypadají impozantně, ale všechny negativní recence okamžitě mažou. Rozhodně se jim vyhněte.

Naďapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Všechno, nedoporučuji

Martin Šafaříkpřed rokem
Nedoporučuji obchod