Woox.cz

Málo zkušeností s obchodem

Pro přesný výpočet hodnocení potřebujeme alespoň 5 názorů. Jakmile nakoupíte přes Woox.cz, oceníme vaši recenzi. Díky vašemu hodnocení budeme brzy zobrazovat celkové skóre. Děkujeme!

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Di Pavlikovapřed 15 dny
Nedoporučuji obchod

Kvalita produktu

Při reklamaci zboží nereagují na zprávy ani na hovor, e-mail s přehledem reklamace je neaktuální. Nevím co mám čekat

Daga Spřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

rychlé vyřízení, dobrá komunikace, kvalitní zboží, které se příjemně nosí, nakupuji praidelně

žádné neshledávám.

Barčapřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Měla jsem problém s poškozením bundy během přepravy, kterého jsme si všimla až doma. Woox mi bundu vyměnili naprosto bez problémů a vyšli mi vstříc i s využitím akce. Na prodejně v Praze jsou velmi milé a ochotné slečny, které se mi věnovaly i v tom největším ruchu během Black Friday a řešily se mnou můj komplikovanější případ výměny. Můžu vřele doporučit!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

rychlé dodání

Kvalita už není taková, jaká bývala (trička jsou méně gramážová než dříve). Neodpovídající tabulky velikostí (pokud má modelka na obrázku tričko, předpokládám, že by mělo sedět také tak. Několikrát jsem se zaměřila a přesto mi přišla trička snad o dvě velikosti větší . Modelka má padnoucí tričko, já mám noční košili. Společnost neumožňuje výměnu zboží, pokud nakoupíte ve slevě, tak si nechte zdát o tom, že budete mít stejnou cenu, společnost jen napíše, že akce skončila a že můžu mít jen běžnou slevu, a tak zaplatím za správnou velikost vyšší cenu. Já přeci nemůžu za to, že neumí napsat velikostní tabulky!

Kontaktní údaje

Kategorie