Logo obchodu lidl-shop.cz

lidl-shop.cz

991 hodnocení

37 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Novymilantc Milanpřed 15 hodinami
Nedoporučuji obchod

Už žádné, kdysi jediná výhoda je fuč. Doprava zdarma nad 1000 Kč, zrušena.

Reklamace aku přímočaré pily 6.2.2024 a do dnes absolutní ignorace.

Novakovaamellpřed 3 dny
Doporučuji obchod, ale...

V jedné prodejně je automat na horké nápoje, koupila jsem si jeden ale byla to jenom voda, tak jsem vyhledala jednoho zaměstnance a seznámila ho se situací, ten teda nebyl vůbec příjemný což bylo vzhledem k situaci úžasné, zaměstnanec mi vrátil moje peníze a tak jsem si řekla že si nápoj zkusím koupit znovu. Jenže zase jsem dostala pouze vodu. Určitě se pokusím své problémy při nákupu vyřešit raději sama než aby na mě byl někdo zbytečně naštvaný a nápoj už si znovu nekoupím.

Registrovaný uživatelpřed 7 dny
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji klamou

Registrovaný uživatelpřed 7 dny
Nedoporučuji obchod

Třikrát objednané zboží, třikrát nefunkční, už ne. A reklama vždy čerstvé? Zelenina katastrofa. A pečivo z naší pekárny, tím si vylamete večer akorát zuby, všechno zamrazene polotovary, to sme to po te jakože sametové revoluci dopracovali...

Veronika Dvořákovápřed 8 dny
Nedoporučuji obchod

Zakoupená komoda s 4 šuplíky. Jeden balík přišel PPL druhý Česká pošta No budiž... Po převzetí kontrolován obsah počet sedí . Při sestavování poslední desky před přiděláním zad jsme zjistili že vrchní deska není dodělaná v čele nad šuplíkem tudíž se vše vyfotilo napsalo na lidl že prosím o zaslání náhradního dílu s tím že tento kus nemám problém zaslat zpět. Bylo mi podepsáno že mám zaslat celý balík zpět. Po odpovědi že skříň je sestavená a těžko ji budu zase rozebírat a určitě ji nebudu nosit na ppl parcelshop reklamační oddělení přestalo komunikovat a dělá mrtvého brouka.... Již nic nikdy neobjednam...

Registrovaný uživatelpřed 8 dny
Nedoporučuji obchod

Tak něco šíleného jsem už dlouho neviděl. Zboží přišlo poškozené, evidentně použite. Zabalené provizórně, polepené páskou. Tohle se jen tak nevidí. Proces reklamace nefunkční, nikdo se s váma bavit nechce. Už nikdy více.

Robert Oripřed 15 dny
Nedoporučuji obchod

Objednané zboží nedorazilo na zadanou adresu,faktura vystavená na jinou osobu,než která zboží objednávala.Tudíž zpětná vazba obchodu stále stejná - nemůžeme s Vámi komunikovat - GDPR - ale kde teda vzali jinou emailovou adresu - bůh ví.Tragédie.

Martina Centrumpřed 17 dny
Nedoporučuji obchod

Zboží dorazilo špinavé, zničené. Zákaznický servis 0 bodů. Nikdo se s vámi o tom ani nebaví.

Registrovaný uživatelpřed 20 dny
Doporučuji obchod, ale...

Doprava českou poštou. Napřed oznámí, že zásilka přijde 4.4.a dovezou až o den později. Již podruhé takto doprava zklamala, proto si na Lidl již neobjednam. Škoda, mají dobre zboží, ale nejhoršího dopravce...

Petr B.před 22 dny
Nedoporučuji obchod

Před rokem 2020 jsem měl Lidl oblíbený

- zboží je předražené, dá se koupit jinde levněji a v lepší kvalitě - potraviny v obchodě mají jen ty svoje "kvalitní" výrobky Pilos atp - ceny v Německu a v ČR se liší i o 30% - pečivo je opravdu zoufalé a druhý den se nedá jíst + zkusil jsem nakupovat u nás u řezníka a v Coopu a ceny jsou podobné, jenže kvalita úplně jinde. + nářadí Parkside má už i Kaufland a levněji.

Miloš Zaťkopřed 25 dny
Nedoporučuji obchod

Lidl jako supermarket je v mnoha produktech predrazeny a lidl-shop snad ve vsem premrstene ceny i po jejich radoby sleve.Zkusil jste nekdo z vas jejich vyrobky najit jinde?Ano i jine eshopy je prodavaji a bez slevy mnohem levneji jen hledat…kdysi meli ceny ok ale po covidu se majitele rozhodli byt asi jeste vice nenazrani.Tento obchod uz podporovat nehodlam.

Pavlína Šafářovápřed měsícem
Doporučuji obchod

Zboží sice přišlo rozbité ,ale komunikace s e-shopem byla suprova . Balíček jsem vrátila a poslali mi jiné zboží . Navíc jsem dostala poukaz na nákup .

ilona cernickapřed měsícem
Doporučuji obchod

Zdravím od pondělí reklamaujete kachnu za 86.90 když jsem přijela do obchodu ve 14.00 nebyla ani jedna hlavně že je nato taková reklama

karinka zeelvekpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

V případě reklamace zboží je to hrůza nechápu proč nelze zanést zboží na nejbližší prodejnu.

Katka Antlovápřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Cena

Věčně chybějící velikosti. Nezáleží jim na zákaznících, jinak by se furt nevymlouvali, že je vysoký zájem, proto chybí velikosti, ale ty velikosti by radši doplnili.

Irena Tomáškovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jejich reklamace přes eshop se mi vůbec nelíbí. Nevím proč to nemůžu donést na prodejnu, ať se těmi papíry proklikávají oni. Najít na prodejně bezlaktózové potraviny je umění. V jiných řetězcích to mají pod ,,zdravá výživa,, , tak bohužel, kompletní nákup udělám tam.

Oldatoningerpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Problémy s platbou. Nefunkčnost kontaktního čísla,už z internetu od Lídlu nic nechci.

Pavel Bakypřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Do dnes jsem si myslel, že nákup na on-line shopu bude bezproblémový, mají široký sortiment......ale......

Ve chvíli kdy se vám výrobek zakoupený na e-shopu Lidlu porouchá tak vás podpora přesměruje ať si to reklamujete v Německu což se mi zdá poněkud podivné a nedůvěryhodné.

Jiri Vitekdopravapřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Dodávají zboží které je nekompletní a nefunkční tento obchod nedoporučuji !!!!

Karin Martinkovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Už žádné

Pokladní okradou při každém markování naprosto spolehlivě. Letos 3x Újezd nad Lesy a dnes odpoledne Nehvizdy. Víckrát jsem tam letos nebyla a už mě tam nikdo neuvidí. Navíc bez omluvy a přetočené panenky...jsem ta špatná, co se ozvala a chce své peníze vrátit, jak drzost z mé strany, patrně. Poprvé 2 balení masa a měla jsem jedno, takže o nějakých 140,- navíc namarkováno, podruhé markováno dražší sladké pečivo místo v akci pizza kapsy...fakt vzhledově zcela jiné, potřetí jsem měla jen 4 druhy zboží, 2x velká zakys. smetana namarkována 3x, takže o 29,90 navíc...pokladní dlouho kontrolovala ve vozíku zda mezi jedním malým bílým jogurtem, 3 koblihami, 1 tvarohem a 2 zakys. smetanami nenajde tu třetí...trvalo jí to dobře tři čtyři minuty, než taky usoudila, že se nedopočte, sdělila mi, že jsem nepříjemná a zhnuseně mi těch 30,- vrátila. Takže pozor na Újezd, kradou zcela bez zábran a studu. Tak jsem dnes jela raději dál do Nehvizd. A pokladní natipovala 6 korunních v akci ručně jako 6 o dost dražších magnesií, neprojela čárový kód, byť jely minerálky na páse před ní. Opět zhnuseně s očima v sloup mi vrátila přes 30,- Kč s výrazem, že ji otravuji. Začínáme mít pocit, že to dostaly pokladní do popisu práce, jak si mají přivydělat. Každopádně si tyto opakované situace a navíc děsivý přístup bez omluvy nebudeme nechávat pro sebe. I tak je to už děs, skladiště, prázdné vozíky v cestě, ceny prekryte lístečky, zavádějící "slevy", chudáci starší občané, okradení na každém kroku nejasných informacemi, pokladní už nashledanou a hezký den nepřejí nikomu...se zbožím u pokladny vyloženě mrskají. Jó, kde jsou staré časy dobrého Lidlu. Měli by je všechny zrušit, je to hnus tam zanloudit. Zvlášť Újezd a Nehvizdy...že se nestydí, okrádat slušné lidi. Fuj.

Platba

Platba kartou (Master Card, VISA)Dobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie