Logo obchodu Empikfoto.cz

Empikfoto.cz

10 hodnocení

10 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Opravdu VELMI NEDOPORUČUJI. Neskutečné jednání se zákazníky. Nechala jsem si u nich udělat kalendář jako vánoční dárek. Kalendář mi přišel špatně spojený - leden březen červen červenec září... - takto to šlo za sebou + fotky byly nekvalitní (ale to jsem očekávala). Ihned jsem poprosila o reklamaci/vrácení peněz. Zaslala jsem důkazné video, které požadovali. Najednou přestali reagovat, měsíc se už neozvali. ODPORNÝ. Už nikdy... Velmi nedoporučuji.

Zuzka Sonskapřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Fotoknihu, na které jsem strávila hooodně času, jsem nestihla ani objednat, protože mi ji rozpracovanou vymazali z důvodu, že jsem se několik dní nedostala k úpravám. Možná lepší, když čtu, jaká je kvalita. Mažu účet a více už nechci o této společnosti slyšet.

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Poslali mi fotografie s vadou. Na všech byla bílá čára a na 2 další vady v podobě jiných čar. Vše jsem nahlásila, postupovala jsem dle pokynů dispečerky, požádala jsem o vyjádření a vrácení peněz. Vyjádření jsem nedostala přišel mi do Zásilkovny balíček, o který nestojím, protože to měl být dárek na Vánoce a nyní je mi k ničemu... Komunikace je téměř 0 a chystám se podniknout další kroky, pokud se mi neozvou a nevrátí peníze! Dávejte si na ně pozor! S pozdravem Veronika

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nízká kvalita fotek, neodpovídající barvy, velké zklamání. Příště raději připlatím a nechám fotky udělat jinde.

Fish Katpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Dnes mi od vás konečně přišel balíček po extrémně dlouhém čekání a kdyby to nebylo placené předem nepřevzala bych ho! Totálně zničený, takhle amatérsky se u vás balí fotky?? Nehledě na otrěsnou kvalitu a to některé fotky byly od profesionála. Ještě bych tedy podotkla, že balíček se měl doručovat v pátek 8.12. Nebylo tomu tak. V úterý 12.12 jsem vám psala jak to vypadá s mojí objednávkou bylo mi tedy do druhého dne odpovězeno, že máte technické problémy a do 3 dnů odesílate. Po třech dnech mi přišel další email s tím, že se stornuje polovina objednávky a peníze odesíláte zpět na účet. Aspoň to bylo v pořádku!

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporucuji Empikfoto,slibovana garance do Vanoc,se nevyplnila,14 dni pred Vanocemi jsem objednala, po tydnu jsem volala na jejich linku,jak to vypada s objednavkou a pani me rekla ze je ve vyrobe.ze do patku budu mit doma,hned na to email,ze objednavka odeslana a do 3 dnu dorucena.v Patek volam znovu kde trci zasilaka a tam mi rika pani ze jeste neni hotova a ze do Vanoc nedojde.uz nikdy vice,jsem zvedava na kvalitu..

Gabka 10před 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Začala jsem tvořit fotoknihu, několikrát jsem si projekt uložila. Přesto do druhého dne projekt zmizel. Stalo se mi to po několikáté. Rozhodně tuto stránku nedoporučuji a empikfoto by měl zvážit svou existenci, protože mě to stálo akorát nervy.

Nikki 02před 5 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost,odpovídající kvalita, cena. Vše v pořádku.

Bauerovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání

Rozhodně nedoporučuji!! Fotky vypadají hrozně, úplná katastrofa!!! Měla jsem foto focené od profesionála, takže kvalita, ale fotografie od empikfoto, byly úplné zklamání. Barevně vůbec neodpovidaly originálu, místo tmavě šedého pozadí, bylo svetle a takove nahnědlé, na fotkách byly jakési fleky, dokonce na 4 fotkách, byly vytištěné něčí otisky prstů, na některých chyběly prsty, nebo boty, což chybět neměly...! Vyhozené prachy, nic jiného! Opravdu nedoporučuji!!

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic, vubec nic

ruseni objednavek, zakaznicka podpora, cas zpracovani, korporatni praktiky

Kontaktní údaje

Kategorie