Logo obchodu Smartphoner.cz

Smartphoner.cz

495 hodnocení

84 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Danpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Spokojenost s rychlostí dodání zboží

Holíkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

OK

Janapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Doporučuji

Janapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Skvělá komunikace

Přišly jiné čínské respiratory bez označení ffp2 a ce, které obchodník prodává mnohem levněji, než české, které jsem si objednala . Na záměnu upozornil sám. Přijde mi, že záměna byla úmyslná. Kompenzace však není ve výši rozdílu ceny. Byla možnost vrácení zboží, tu jsem nevyužila z důvodu, abych měla aspoň něco. Možná jiné zboží ano,ale respiratory za mě nebrat! Obchod nezávislá rekapitulaci objednávky, její číslo ,ani faktury.

babina babinapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Dodání

Objednán infra teploměr za 1000 kč a dodán teploměr za 250 kč,bez omluvy. Odstoupení od smlouvy,penize sice vráceny na učet, ale 100kč poštovné a nervy Vám nikdo nevrátí.

Adampřed 3 lety
Doporučuji obchod

spokojen

Gerstpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Doporučuji.

kackahyskovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Spokojenost, rychlost doručení

Jh Duchpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel vůbec nic

Jednání obchodu a neochota. Vrácení zboží problém, všechno jeden velký problém. Bohužel jsem si nepřečetl recenze a bohužel jsem se nechal napálit. No už vím, že z této stránky už nikdy objednávat nebudu. Koupil jsem přítelkyni mobil a už od začátku blbnul, chtěl jsem ho vrátit a problém. Bohužel mojí chybou jsem ztratil záruční list a fakturu, ale číslo objednávky a potvrzení o platbě apod jsem měl. I to je málo, bohužel mi nevyhověly a byli jen arogantní... Chybami se holt člověk učí.

Behm Adampřed 3 lety
Doporučuji obchod

Doporučuji!

Rybonek 18před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží dorazí v krásně zafoliovaném obalu. Přes mě zkušenosti s produkty Apple, jsem si ihned prověřil telefony prostřednictvím IMEI. Oba telefony po záruce, nesly známky již opravovaných telefonů (vyčnívající kousky gumy z boku displaye, špatně zabalené v krabičce, atd.). Kupoval jsem si NOVÝ telefon, ne používaný. NEKUPOVAT!!!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Není nic co by se dalo vytknout. Jen spokojenost s koupeným zbožím.

ivan tučňáčekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlé doručení

Telefon nefunkční.Lidi u nich nic nenakupujte.Patří do odrůdy šmejdů s nádobím.Další nesmysl,kdo pochválí je zákazník,kdo né lže.Nevěřte jim je to banda podvodníků.

Jiří Pikorapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Opravdu nedoporučuji !

Zuzana Mikešovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Došel nám telefon s displejem v čínštině nebo jiném podobném jazyce. Takže zjevně padělek. Člověk neví, jak ho vlastně zapnout. Odstupuji od smlouvy, posílám telefon zpět a bojím se o peníze. Moje blbost, že jsem rychle nakupovala a neověřila e-shop. POZOR!!!

Bedrišekpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Doporučuji.

Jana Langovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Vše

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic.

Nekvalitní zboží, od začátku problémy, komunikace šílená, žádný zájem na řešení. Posílají neoriginální nabíječky. Mají pouze P. O. Box. Kdo se připojí k hromadné žalobě?

Brezinapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Dobrý den, firma Smartphoner a Smartonix jsou stejné firmy, nákup zde rozhodně nedoporučuji, prodávají čínské kopie telefonů, také s nimi máme negativní zkušenost, telefon přišel v neoriginálním balení, bez certifikace výrobku na evropský trh. Reklamaci aktuálně řešíme, peníze zatím nevrátili.

Prodávají čínské kopie originálních telefonů!!!

Pavel K.před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Koupili jsme mamce k vánoocům telefon, už při vybalení vypadal podezřele, display na jedné straně vyčnívá z telefonu na druhé ne. Na první pohled to vypadá jako zmetek. Ale máma byla nadšená, tak jsme to nechali být, na funkčnost to nemá vliv. Po týdnu používání se běhen 1-2 hodin vybila baterie. Následovala reklamace, po 3 týdench vrátili telefoin ve stejném stavu jako jsme ho tam poslali, stejná závada se opakovala. Takže další reklamce. Polovina dubna a máma je stále bez telefonu. Nechali jsme se nachytat nízkou cenou.