Logo obchodu Smartphoner.cz

Smartphoner.cz

495 hodnocení

84 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Lukášpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic!

Vyhněte se oblukem těmto podvodným e-shopům Smartphoner.cz, Smartonix.cz, Systemsmart.cz vlastněným jedním vitnamským obchodníkem bez kamené prodejny v ČR, mají pouze P.O.Box. Naběhnul jsem si s koupí nového iPhone SE 2020 u kterého mě předem písemně garantovali, že je určený pro distribuci v ČR, ve skutečnosti ani omylem, přišel neoriginálně ve fólii zatavený telefon, který byl podle IMEI již aktivovaný ve Vietnamu, nejspíš to byl repas odcizeného telefonu. Telefon jsem obratem zaslal zpět a nyní je otázka zda ještě někdy uvidím svoje peníze??? Dal bych si pár facek, že jsem si před nákupem pečlivě neprošel recenze na tyhle šmejdy, za ty nervy to nestojí. Ty kladné recenze jsou nejspíš jejich vlastní, pozor na to!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Telefon nejde zapnout, komunikace nulová!!! Je to podvod

Davidpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Smartonix; Smartphoner; Maximumsmart.cz; Alphabetmobil; Alphaelectronics; Systemsmart jsou všechno eshopy na chlup stejné a patřící jednomu provozovateli. Už tohle je indikace toho, že tenhle obchod nebude úplně legit. :) Teďka ke konkrétní zkušenosti... Objednal jsem iPhone 6 s tím, že mělo jít o českou distribuci s kompletním balením. Telefon dorazil sice v neporušené "originální" fólii, ale po chvíli používání bylo jasné, že není něco v pořádku. Touch ID takřka nefungovalo, tlačítko bylo odřené, to stejné i příslušenství - evidentně šlo o repas a podle modelového čísla taktéž o čínskou distribucí. Naštěstí pod výhružkou s ČOI vrátili peníze. Obchod prodává staré a dávno nevyráběné telefony, které jsou samozřejmě dovezené ze zahraničí s neznámou minulostí. Stejně na tom jsou i ceny, které se zasekly v době vydání daných přístrojů, nebo si je prostě provozovatel nastřelil od oka. Třeba takové Redmi Note 9 Pro za necelých 10k, moc vtipné. :D Produktové fotky v nízkém rozlišení; nesmyslně vysoké i nízké ceny; virtuální sídlo pouze s P.O. Boxem; několik různých webů pod stejným provozovatelem; distribuce noname čínských značek... - to vše jsou důvody, proč byste se podobným obchodům měli vyhnout. Místo ušetřených několika stovek raději nakupte u ověřených českých obchodů, kde máte jistotu originality a tuzemské distribuce.

Anetapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Pochválit mohu asi vše - doručení rychlé, komunikace s obchodem jak se patří a vstřícná. S objednaným telefonem také velká spokojenost. Je škoda, že není kamenný obchod, ráda bych se koukla na plno jiných věcí. Chci si objednat totiž ještě vysavač, no ale vzhledem k této objednávce věřím že bude i ta další stejně bezproblémová. Jinak děkuji za skvělý a né první nákup.

Alice Javorskápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Velice oceňuji komunikaci. Rychlost dodání také překvapivá. Pečlivě zabaleno. Určitě doporučuji!

Jarmila Holápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Zakoupeno a rozhodně tedy mohu doporučit. Příjemná a rychlá komunikace. Dodání také rychlé.

Jozinpřed 3 lety
Doporučuji obchod

prostřednictvím tohoto obchodu jsem objednal zboží. doručeno včas, pečlivě zabaleno i s návodem. Rychlost dodání opravdu neuvěřitelně rychlá, to jsem nečekal. Druhý den jsem byl kontaktován infolinkou jak jsem celkově s nákupem spokojený, jestli bylo vše v pořádku. Milou paní jsem ujistil, že vše proběhlo naprosto v pořádku. Se zbožím jsem velmi spokojený a určitě to nebyl můj poslední nákup v tomto obchodě. Člověk se v dnešní době málokdy setká s takovou ochotou a péčí o svého zákazníka.

Marcel Teřinskýpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Celkově musím obchod hodnotit velice kladně, komunikace perfektní, bylo mi vyhověno ve všem i když jsem potřeboval něco ne zcela standartního. bylo vidět, že slečna či paní na infolince své práci rozumí a ve všem mi byla nápomocná. vše co jsem potřeboval mi pomohla uskutečnit - člověk na svém místě, který ví co dělat aby byl zákazník spokojený. Vše dopadlo dobře a co jsem objednával jsem měl doma ještě ten den co jsem se slečnou mluvil! Musím uznat, že vše proběhlo na jedničku. Se zbožím jsem také spokojený a po této dobré zkušenosti budu obchod doporučovat všem a sám tu opět ještě nakoupím :)

radekpřed 3 lety
Doporučuji obchod

rychlé dodání i dobrá cena.

Basikovskápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Doporučuji.

Alenapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Vše v pořádku.

Michaela Chytrápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

rychlé dodání zboží

Telefon hned o začátku nevydržela baterie. po 3 mesících jsem zjistila kritický stav baterie! Zatím reklamuji, a jsem zvědavá na zpětnou vazbu. popravdě po recenzík mám strach jestli nějaká odezva bude :(

Lenkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zatím nic

Dnes mi dorazil telefon. Protože jsem chtěla nový, ale stejný telefon, co mám , objednala jsem zde. Tento eshop ho nabízel. Telefon nefunkční, displej vypouklý a je do telefonu vidět. Krabička prázdná. Odesílám na reklamaci. Pokud mi nezašlou nový telefon , chci vrátit peníze. Už teď ale vím, že to byl první a poslední nákup. P.O. box No, nevím, uvidíme.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Komunikace

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Obchod od Vietnamce nekvalitní všechno domluva žádná

Zjišťoval jsem si recenze na tento obchod a velice, velice špatně všichni měli ten sami problém co ja a poslat na ne kontrolu, majitel má více obchodu jedná se o Vietnamce a to taky svedci o kvalitě produktu koupil jsem telefon a už 2 x byl na reklamaci žádné proplacení poštovné žádná domluva. Proste na to těžce j...u. Opravdu bacha na ne nic nakupovat mají levné věci ale kvalita na p..u. Normálně nejsem sprostý, ale to se nedá po těchto zkušenostech.

Radimpřed 3 lety
Doporučuji obchod

rychlé dodání - vše ok

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

hned po týdnu jsme museli mobil reklamovat a teď po roce ho reklamujeme oznovu. vždy se něco pokazilo. teď by jsme chtěli vrátit peníze ale nevíme zda nám je vrátí KDBY TO NĚKDO VĚDĚL NAPIŠTE MI PROSÍM NA E-MAIL - nataliezurkova123@seznam.cz - předem děkuji :)

Jkklm 6969před 3 lety
Nedoporučuji obchod

NENAKUPUJTE V TOMTO ESHOPU, JE TO PODVOD!!!! Vlastni to podvodnici Vietnamci, prodavaji neceske a neoriginalni telefony

NENAKUPUJTE V TOMTO ESHOPU, JE TO PODVOD!!!! Telefon iphone se po tydnu rozbil, reklamace mesic a vratili nam poskozeny telefon.

Marián Trizuliakpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nič

Na stránkach uvedené dodanie do druhého dňa, na otázku kedy mi bude objednávka doručená mi bolo oznámené, že do 4 pracovných dní. Následne mi prišla SMS, že daný objednaný produkt už nemajú a či som ochotný čakať 14 dní na naskladnenie. Príbeh pokračuje, po cca dvoch hodinách mi prišiel mail, že moja objednávka bola predaná doručovateľovi. Samozrejme prišiel úplne iný tovar ako som si objednal. Namiesto respirátorov KN95 bez ventilu mi prišli respirátory KN95 s ventilom - to znamená nepoužiteľné. Asi nemá cenu nič na daný obchod reklamovať, keďže už na svojich oficiálnych stránkach zavádzajú.

Janapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nabízejí co nemají a píšou doručení do druhého dne, přitom na můj tel. dotaz mi odpověděli, že expedují do 4 dnů.