Logo obchodu Smartphoner.cz

Smartphoner.cz

495 hodnocení

84 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Petr Staněkpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

jsou to haj.lové, telefon poskládaný z kdečeho, technik se divil, že nezačal hořet, obecné ohrožení, do basy s těma ku..ama...

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jediné pozitivum na celém obchodu bylo, že mi na základě reklamace nakonec vrátili peníze.

Telefon byl repasovaný, obsahoval neoriginální díly Již v prvních hodinách jeho používání bylo jasné, že se nejedná o originál - telefon se přehříval, displej měl divnou barvu. Telefon jsem vzala do autorizované prodejny Istyle, kde mi za poplatek přístroj napojili na diagnostiku a potvrdilo se, že se jedná o repasovaný telefon. Odeslala jsem jej zpět do Smartonix s požadavkem na odstoupení od smlouvy. Po delším vyjednávání mi nakonec vrátili peníze, ale je to dlouhodobý proces.

Jakuban Dubanpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádný

Lidi nic tady nenakupujte. Zboží je šmejd!Vyhněte se obloukem.Ušetříte si tak mnoho starostí.Předávám svému právnímu zástupci.

Jander Katuspřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC!

telefony nejsou nové! Jedná se o podvodný prodej, nechápu, jak ještě nyní může daný eshop fungovat. Neuznávají reklamace. Nekomunikují

Nasranej Jendapřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

Podvodné jednání, telefon není nový jak bylo uváděno. Nedoporučuji! Nenakupovat!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

perfektní servis. Objednávka rychle zpracovaná i odeslaná. Paní na výdejním místě je velmi příjemná a ochotná. Je vidět, že se vyzná.

vůbec nic

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

telefon nedodaný ve slíbeném termínu a když konečně přišel, tak nešlo ani nastavit. Zjevně se nejedná o nový telefon, ale o repasovaný, což se nikde neuvádí. Při odeslání zpět po odstoupení od smlouvy, si telefon ani nepřevzali

Heli před rokem
Nedoporučuji obchod

Dodání rychlé.

Celý telefon. Plastový obal, vzadu měkký, displej jiný než měl být, jako u staršího typu, baterie byla mimo telefon. Vracím jako odstoupení od smlouvy.

michaela kadlecovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zatím komunikaci

Prodej repasovaných telefonů za nové. Bohužel jsem také naletěla.Telefon jsem po 2mesicich reklamoval.Display si psal a dělal co chtěl. Po téměř 30ti dnech mi dorazil po opravě. Při nastavování opět stejná závada.Troufnu si říct, ještě horší. Špatně nasazený display.Faktura za opravu ...kus papíru, bez podpisu,razitka,iča,a jiných údajů...prostě děs běs. Nový telefon(za který prodávali)je repasovaný.dle imei byl aktivován již v roce 2018.ja ho kupovala jako nový v říjnu 2022. Stále řeším, tak uvidím. O vrácení peněz nechtějí slyšet. Až po 3 reklamaci stejné vady...dejte si na ně pozor.Dcera je nešťastná že je bez telefonu a já taky,protože jsem si obchod pořádně neproběhla.

SVĚTLANA STRÁNSKÁpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Všechno, místo nového repasovaný a nefunkční telefon, komunikace příšerná, po třetí reklamaci už nevrátili ani telefon, ani peníze. PODVODNÍCI. Lidi, prosím nenakupujte u nich!!!!

Megysekpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost doručení,telefon mě nevyhovoval,odeslal jsem ho zpět a peníze jsem obdržel zpět za 2 dny i když na to mají 14dní.Doporučuji

Nic

Sylviehlavacovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Po 3/4 roku užívání, se mobil vypnul. Při reklamaci mi bylo oznámeno, že vnikla tekutina do mobilu. Tak to jsem se musela zasmát, protože mi nikdy žádný mobil nespadl do vody ani nebyl pokapan. Dávejte pozor, prodávají šmejdy. Reklamace neuznávají!

Adam Eckhardtpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel si musím stěžovat na tento internetový obchod kvůli dodání špatně fungujícího mobilu XPeria Z5 (vypadával signál a při nabíjení se mobil přehříval). Ani reklamace nepomohla - prostě vyhozené peníze. Radím v tomto obchodě nenakupovat!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

špatný telefon , po měsíci nefukční nikam se nedovoláte, nevyřešíte ....nekupovat od nich nic, nejsou to nové telefony !!!!!

Xkytkajxpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic. Po reklamaci po mě chtěli fakturu, kterou jsem ani neobdržel, zase musím na poštu a vystát frontu, poslat zboží jako balík, pojistit. No prostě e-shop co už nikdy nevyhledám. Dejte si pozor a zvolte jiný obchod.

Proces reklamace i když jste pochybili vy. Zaslali jste špatné zboží a já s tím teď mám jen starosti

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

dodání

dne 15.2.2022 mi bylo doručené objednané zboží iPhone SE 2020 64 GB černý. Chci vyjádřit svojí nespokojenost a rozčílení se zbožím, které mi bylo doručeno. Nelze aby prodávali zboží jako nové a přitom se jednalo o repasované nebo použité! Krabice nebyla zabalena do originální folie, v krabici jsem nenalezl originální nálepky loga Applu a také jsem zde nenašel originální sluchátka, adaptér a napájecí kabel, ale pouze jejich repliky a ještě k tomu poškozené. Telefon na první pohled nejevil žádné známky používaní, avšak hned po zapnutí bylo zřejmé, že se nejedna ani o originální displej avšak vyměněný, protože má úplně jiné a trochu namodralé barvy něž u originálních iPhonů. Taktéž kondice baterie neodpovídá novému telefonu, ale už použitému, 86% což se projevilo i během běžného používání, že baterie vůbec nedrží. Rovněž už dávno vypršela platnost krytí, která by u nového produktu měla byt v platnosti.

Bičíkpřed 2 lety
Doporučuji obchod

:)

Jonášpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Doporučuji se tomuto eshopu vyhnout obloukem jsou to podvodníci kteří se tváří že prodávají nové telefony při tom jsou požité. Můj příklad je Iphone se 2020 po rozbalení neoriginální příslušenství telefon s kapacitou 87% baterie . Po bližším pátráním zjištěno že telefon není vyroben pro Evropský trh. Tím pádem dovoz asi z Asie nebo Ameriky.

Jancernohouspřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Těžký podvod, telefon který se tváří jako nový, je opravený. Je mi líto, ale tohle je na soud ne?

Sonjalorencova 44před 2 lety
Doporučuji obchod

Vše zcela v pořádku Rychlé dodání

žádné nevýhody