Logo obchodu Gomez

Gomez

194 hodnocení

54 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Petr Nechanickypřed 19 dny
Nedoporučuji obchod

Objednal jsem si 10 položek cca za 10.000 Kč. Některé přišly v roztrhaných i neoriginálních obalech, jiné bez cedulek a jedna dokonce s vytrhanými vlákny. Ostuda, odpad, nedoporučuji tam cokoli kupovat.

Romana Navrátilovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji, katastrofální způsob vrácení zboží.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Fake

Hana Brázdovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nejsou schopni vrátit peníze za vadné zboži.

Prohazkovic@seznam.czpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Espadrilky ck mi došly bez promačklin vzorně zabalené naprostá spokojenost. Ne jako před rokem od jiné společnosti

Žádné

Lukáš Suchýpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Udělal jsem během prosinec/leden na eshopu Gomez dvě větší objednávky - cca 5-10ks různých druhů oděvů v každé z objednávek, vše luxusnější značky Dsquared, Plein, Kenzo apod. Zboží jsem zaplatil a převzal (každá z objednávek měla hodnotu více než 10 tisíc Kč). Bohužel pak až jsem si přečetl zde recenze a to mě docela vyděsilo, protože jsem chtěl řadu objednaných věcí vrátit. Upřímně, kdybych si přečetl recenze dříve, asi bych neobjednal, ale na to už bylo pozdě. Udělal jsem tedy dle jejich předepsaného postupu vratku a doufal, že dostanu peníze zpět. Byl jsem překvapen - první vratka jim dorazila dle trackingu v pátek, v pondělí jsem měl peníze na účtu, druhá vratka byla trochu později, cca 14 dní od vrácení jsem měl peníze 100% zpět. Všechny produkty jsem po přečtení, že prodávají fejky zkontroloval a nějaké jsem si i nechal a za sebe tedy nemohu říct, že by to byly fejky apod náhražky, mám od těchto značek i jiné produkty z jiných i kamenných prodejen a jsou stejné. Takže asi jsem měl štěstí a nebo již na Gomez zlepšili svoje praktiky. Za mě vše OK.

Adelapřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Fejk trika Špatná kvalita

Václavpřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Koupil jsem si zde čepici od BOSSE. Na druhý den byla ale ta samá čepice ještě o něco levnější, takže jsem první objednávku zrušil. Kouknul jsem se mezi tím na místní negativní recenze, a byl jsem trochu zděšený tím, že peníze už neuvidím. Nicméně, po pár emailech se zákaznickým centrem jsem dostal info, že zrušení objednávky bez problémů potvrzují, a že peníze budou vrácené do 14 dnů. Peníze mi přišli zpátky na účet za 5 dní od obdržení tohoto mailu. Užitečná rada: Všimnul jsem si, že podpora na gomez.cz je méně aktivní, než na gomez.pl. Stačí, když se na gomez.pl přihlásíte se stejnými údaji jako na gomez.cz, a napíšete jim přímo na polskou podporu. Zprávu do polštiny si přeložte v google překladači, není zde nic složitého. Odpovědi od poláků přicházejí také v polštině, ale podstatně rychleji než od českého zákaznického centra. Vzhledem ke kvalitě odpovědí v češtině si myslím, že poláci na české podpoře postupují stejně. Za to, že mají věci podstatně levnější než na českých webech, mi to párání s překladačem vůbec nevadí.

Za mě je obchod naprosto v pořádku, můžu jen doporučit. Zklamali mě spíš místní spanikařené recenze, nejspíš od blbců co si neumí věci v klidu zařídit - a hlavně bez histerie

Jiří Rozumpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Zatím dvě objednávky a absolutně bez problémů. Celkem mě ale zaráží ta spousta negat. zkušenosti tady. Zřejmě sem měl štěstí :)

MarCerpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Velmi rychle vyřízená objednávka i zaslání přes Zásilkovnu. Zboží pěkně zabalené, nemám co vytknout.

Iva D.před 7 měsíci
Doporučuji obchod

4x nákup šaty i po dvou kusech. Neseděla velikost a vracela jsem. Nové objednávky jiné velikosti. Obchod komunikoval, okamžitě informoval o vratce a peníze řádně vráceny v termínu. U mně už asi 7 objednávek a vždy vše na 100 %. Krásně baleno v krabici a jednoduché vrácení.

nic

Barculkakpřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Jíž několik nákupů v tomto obchodě za poslední roky. Vždy vše krásně zabaleno.Vše originál i s ramínkem. Moje asi 3 vratky vždy peníze vráceny na účet do 14 dní. Vše bez problému. Nechápu negativní recenze. Obchod doporučuji. Pro vrácení jen více vyplňování než u jiných obchodů, ale není to problém. Nbídka velká a ceny někdy nejlepší než u ostatních e-achopů stejného zboží.

Nkohoutekpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

žádné

NEKUPOVAT, ZLODĚJI, penize za vrácené zboží už neuvidíte,mizerná komunikace, neseriózní obchod

Robert Junpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží vráceno a je to 35 dní a peníze zatím nikde. Odezva na mail žádná.

Antysek 33před 8 měsíci
Doporučuji obchod

vše proběhlo v pořádku doručení zboží za pět dnů

katkapřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednali jsme teplakovou soupravu, cca za 1600,-Kč. Poslali pouze tepláky, ale nauctovali si celou soupravu. Neustále se vymlouvají, ze jsme objednali pouze tepláky, pak to změnili zase na kalhoty. Poslali jsme jim fakturu kde je uvedena cela teplakovka i potvrzenou objednávku na teplakovku, přesto stále tvrdí svou verzi. Před chvíli mi dokonce napsali další verzi, ze číslo objednávky patří k jiné objednávce. Peníze už jsme odepsali, jen píšu abych všechny varovala, jsou to zloději, nic si od nich neobjednavejte.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Peníze nebyly vráceny do 14dnů od potvrzení ze strany Gomez, že vratku přijali v pořádku. Musela jsem se dotazovat kdy obdržím peníze zpět. Po týdnu žádné odezvy z jejich strany mi dorazila na účet daleko menší částka než v jaké hodnotě jsem zbozi vracela. Po opětovném psaní e-mailů, kde se stala chyba a kdy muzu čekat vraceni chybejici částky zpět jsem se stále ničeho nedockala. Po e-mailu s Vámi komunikuji polští zaměstnanci, kdy je vidět ze vůbec nerozumí co po nich chcete. Věřím ze chybu napraví ale uz dlouho jsem se nesetkala s takovým přístupem a vím uz teď, ze u nich v budoucnu již nenakoupím.

Míšapřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Zasilka dorucena do dvou dnu,ceny nekterych veci levnejsi oproti jinym shopum Jiz nekolikaty nakup a bez problemu

Nelze platit kartou

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žiadne,

- dnes je to 45dní čo som vrátil tovar ktorí mi potvrdili že prijali, peniaze nevracajú - telefon tam je zbytočne nedovoláte sa - pozor podvodný eshop NEKUPUJTE !!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Má dcera objednala zboží a zatím nic. Na tel čísla se nedá dovolat. Napíšu email a popřípadě se obrátím na ČOI. Dle recenzí nic moc. Tak uvidíme.

Platba

Online platby (PayPal, PayU, Raiffeisen banka)Platba kartou (American Express, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převod

Kontaktní údaje

Kategorie