Dadaplenky.cz

Málo zkušeností s obchodem

Pro přesný výpočet hodnocení potřebujeme alespoň 5 názorů. Jakmile nakoupíte přes Dadaplenky.cz, oceníme vaši recenzi. Díky vašemu hodnocení budeme brzy zobrazovat celkové skóre. Děkujeme!

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Na strankach meli akci 5+1 zdarma na pleny dada, dorazilo pouze 5 baliku, tak jsem kontaktovala obchod s dotazem, kde se stala chyba. Nikdo mi neodpovedel. Po vyzve o napsani recenze na jejich stranky jsem udelila negativni recenzi za klamavou reklamu a zadnou kominikaci ze strany obchodu. Ihned se mi ozvali s vyhruzkami,abych okamzite stahla recenzi,nebyli schopni vysvetlit, proc na jejich strankach bezela reklama na akci, kdyz uz udajne byla ukoncena. Zadna omluva, pouze urazeni z jejich strany. Takto poskozena nejsem sama a hodlam se obratit na COI. Mou negativni recenzi ze stranek vymazali a mou IP adresu zablokovali. To mi neprijde jako fer jednani ze strany obchodu, pokud ovlivnuji recenze ve svuj prospech.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Dříve to býval opravdu skvělý obchod. Jak svou nabídkou zboží, tak celkově službami.

Více jak před měsícem mi přišla objednaná a zaplacená zásilka, ve které chybělo zboží. Obchod nereaguje na emaily, v telefonátu byl pán trošku arogantní (prý to se jim nemůže stát).Do teď nemám ani peníze ani zboží.

Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Doporučuji obchod

Komunikaci, rychlost.

Doprava

GLS

Kontaktní údaje