Logo obchodu VEMZU.cz

VEMZU.cz

6 hodnocení

0 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Škoda, že jsem nečetla recenze před objednáním zboží v listopadu a ještě větší škoda, že jsem zboží zaplatila kartou ihned po objednání. V prosinci jsem zaslala písemný dotaz, v jakém stavu se má objednávka nachází - bez reakce. Před Vánoci jsem tedy do obchodu zavolala a po zjištění, že zboží nebude kompletní a jeho první část dorazí možná až v lednu, jsem objednávku stornovala a samozřejmě žádala peníze zpět, což mi bylo přislíbeno. V lednu jsem se opět písemně připomněla a žádala vrácení peněz. Bylo mi oznámeno, že předávají vše "finančnímu". Dalších 14 dnů se nic nedělo, proto jsem využila Chargeback(pro ty, co neznají: jde o reklamaci platby přes vaši banku, které musíte doložit veškeré dokumenty o objednávce a stornu) Děkuji ČS za kladné vyřízení reklamace, už mám své peníze zpět. Rozhodně doporučuji všem, kteří mají stejný problém, aby si zjistili, zda mohou platbu reklamovat a obrátili se na svou banku.

Registrovaný uživatelpřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Zloději, tvrdí, že jim vrácené zboží přišlo poškozené, pry kolega udělal chybu, že to neposlal zpět. Zboží jsme zcela v pořádku odeslali zpět. Peníze nevrátí. Doufám, že tenhle eshop brzo zkrachuje. Tady by pomohla jen hromadná žaloba. Věřím, že takto naletělo spoustu zákazníků.

Registrovaný uživatelpřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Bohužel musím potvrdit zdejší negativní recenze. Objednané zboží dorazilo poničené. Po více jak měsíci stále čekám na vrácení peněz, ze strany eshopu jen stále samé výmluvy. Tady nenakupujte!

Barbora Votavovápřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Zboží po 2 měsících nepřišlo, mělo byt skladem ..peníze měli vrátit před týdnem a nemám ani peníze !!!

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé doručení

Objednala jsem dva páry bot v odlišných barvách. Jeden pár jsem si ponechala a na druhý pár využila vrácení zdarma a zaslala zpět do Vemzu. Obuv jsem vracela v 14ti denní lhůtě. Bylo mi řečeno, že obuv není ve stavu, ve kterém jsem ji obdržela a vrácení mi bylo zamítnuto. Obdržela jsem fotografii špinavé podrážky. Mnou však podrážka ušpiněna nebyla. Podrážka na sobě měla jemnou šmouhu. Za mě nová obuv, nijak poškozená, ale podle eshopu neprodejná. Působí to na mě tak, že již obuv doprodali a tak se jim na skladě nehodila a někdo ji záměrně ušpinil. Velké zklamání, nikdy více!!! Předáno ČOI!

Klára Tumovapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Tento obchod už nikdy víc!! Nevyřízená reklamace, po 2 měsících od objednání tv stolku stále čekám až vrátí peníze nebo novou sestavu. Klamání zákazníků a samé výmluvy. Nekomunikují, jen pořád voláte a stejně se nic neděje! Vše jsem předala ČOI. Tento obchod si nezaslouží nazývat e-shopem!

Platba

Platba kartou (American Express, Euro Card, Maestro, VISA)Bankovní převodHotověDobírka

Doprava

Česká poštaDPD CZ

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje

Kategorie