Bagosport.cz

Málo zkušeností s obchodem

Pro přesný výpočet hodnocení potřebujeme alespoň 5 názorů. Jakmile nakoupíte přes Bagosport.cz, oceníme vaši recenzi. Díky vašemu hodnocení budeme brzy zobrazovat celkové skóre. Děkujeme!

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Numen 13před 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Hrozne jednání při reklamaci ,koupil sem trailovou obuv UA za 4000 kca používal ji na běžná nošení práce volný čas a to ještě nepravidelně po půl roce boty praskly ve vnějším nártu pri reklamací mi bylo sděleno že sem boty nadměrné používal a zatěžoval nedovedu si představit jak by boty vypadali kdybych je používal k čemu byly určeny pry jelikož je to treilova obuv tak záruku nelze brát 2 roky a počítat že boty tuto dobu vydrží

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Totální odpad eshop. Ojebou co se dá. Objednávala jsem partnerovi zboží k narozeninám, prodávají pouze nekvalitní aušusy a imitace značek. Zboží přišlo poškozené a i když v takovém případě mám v rámci reklamace nárok na proplacení poštovného (které ještě mimochodem pořádně natáhnou přes českou poštu za 180,- a to i v dnešní době) vrátí zboží pouze na náklady zákazníka. Hnus, jdu blejt a zvažuji podat TO na ČOI!

Zdeněk Vintrpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Pěknej eshop, ceny, rychlá doprava

nic

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Velice výhodné ceny Velice rychlá doprava Super komunikace

Platba

Platba kartou (Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převodHotověDobírka

Doprava

DPD CZPPLZásilkovna (na adresu)

Výdejní místa

DPD PickupPPL ParcelShopZásilkovna

Kontaktní údaje

Kategorie