Logo obchodu MOODA.cz

MOODA.cz

7 hodnocení

43 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Dana Silnaapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Již dva měsíce čekám na ZAPLACENÉ zboží. Na meily a telefon žádná reakce.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Krasne saty, ktere uz se jinde tezko shani. Psala jsem si s nekym v chatu, protoze jsem chtela vedet, jestli kdyz maji jen o velikost vetsi saty nez normalne nosim, budou sedet. Odpovedi rychle, v norme, psali, ze velikost je u techto satu spis mensi, coz byla pravda. Saty mi sedi, takze jsem spokojena. Balicek dorazil rychle

Nic, nemela jsem jediny problem.

Ověřený zákazníkpřed 5 lety
Doporučuji obchod, ale...

rychlost dodání

dlouhá doba na vrácení peněz za vrácené zboží

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Po 4 dnech od objednání a několika emailech?že zboží zabalili atd. mi přišel jiný email,ve jterém mi oznámili,že moje velikost není a nabídli vyzkoušení o číslo větší...??!!Odmítla jsem.Při objednání jiných šatů přišly šaty špinavé od makeupu a velikost stejně neseděla.Navíc takhle škrábavý tyl a krajka za dva a půl tisíce....No katastrofa.Za mě určitě ne.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

nic

šaty přišly bez cedulky, vyzkoušela jsem je a rozhodně nevypadaly tak jako na fotografii( na mnohem hubenější modelce byly krasně uplé) a přesto že jsem si objednala nejmenší velikost měla jsem je volné a velké. Zboží jsem se rozhodla reklamovat, přišel mi email že zboží bylo bez cedulky, parfemované nebo prané a že je evidentní že bylo nošeno( šaty šly cítít maximalně krabicí , v které dorazily) a proto mi nemohou vrátit plnou cenu. Rozhodně nedoporočuju.

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Paní slíbila že pomůže s produktem po tel., když jsem paní zavolaly tu drzost jsem snad nezažil, paní neochotná, drzá, že prý nesedí u pc tak co po ni jako chceme , takže za nás mooda.cz ne !

Ověřený zákazníkpřed 7 lety
Doporučuji obchod

Doprava

Česká poštaGLS

Kontaktní údaje