Logo obchodu Časnaboty

Časnaboty

46 hodnocení

65 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Voberovazpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Nemam co bych vytkla. Překvapilo mě rychlé dodání zásilky.

Beata Kundlovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Kvalitu,cenu

Jednání info centra. Musela jsem se sama dvakrát dopátrat kde je má objednávka a poprvé mi bylo napsáno že už je vše v pořádku. Nebylo. musela jsem pátrat znova. Sami zrušili objednávku a posílají peníze zpět s lhůtou 14 dní. Neřekla bych že je to dostačující řešení když to byla jejich chyba dvakrát. V praxi budu mít boty ( z casnaboty už ne) po měsíci.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

zatím úplně vše chválím, botky super sedí...z 6ti bot ,vracím jen jedny ...ze mi jsou malé...ostatní luxusně sedí i vypadají.Mohu jen doporučit, jelikož za pár kaček hodně muziky

nic

Anetapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Výběr Rychlé dodání

Kvalita zboží Komunikace Vrácení zboží na vlastní náklady Nedodržení domluvy skrz vrácení peněz a proplacení poštovného

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Žádný problém Zboží dorazilo rychle Vše v pořádku

Milada J.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

zboží dorazilo rychle

Objednány dvoje kotníkové boty v říjnu, jedny hned po rozbalení měly čtveratý výstupek uvnitř pod patou...to jsem ještě s vložkou skousla, u druhých se teď rozestoupila výstelka vepředu pod klenbou... třetí boty, tenisky, jsem ještě neměla na sobě :)....reklamovat nebudu, ale zrovna za pusu ty boty taky nebyly. Takže...čtěte recenze dřív, než objednáte. Ne obráceně jako já :(

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Velký výběr bot, rychlé dodání a dobrá cena. Nakupuji pravidelně a vždy spokojenost. Peníze za nevhodné boty vždy včas vrátili.

Zatím nic.

luciena apřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Boty se jakoby rychle prochodí a cítíte podrážku už po pár dnech. Velmi nepříjemné. Stali se mi to u všech objednaných bot.

sarapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

cena, jinak nic

Ačkoliv jsem boty objednala v sobotu, stále nedorazily. Dnes je pátek a stále nic. Už dva dny žádný posun. Jsem velmi zklamaná a už nic si z téhle stránky neobjednám.

Pavla T.před 2 lety
Doporučuji obchod

Botky jsou krásné, přesně jako na fotce. Cena super, takže musíte počítat s tím, že se jedná o dovoz z Číny. Objednala jsem nad 1000,- takže doručení bylo navíc zdarma. Jinak doručení v pořádku, objednala jsem v sobotu večer a ve čtvrtek večer dorazily. Velikost odpovídá informacím uvedeným na webu.

Věc, která by chtěla vylepšit, jsou webové stránky. Když chcete vybrat doručení přes Zásilkovnu, musíte projet celý seznam, což velice zdržuje, nakonec jsem raději zvolila doručení přes Českou poštu.

TeReZkA před 3 lety
Doporučuji obchod

Boty jsou naprosto luxusní a za super cenu. Mohu jen doporučit. Rychlé dodání, super komunikace.

Tereza B.před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Cena

Doprava 120,- , kterou nemám problém dát, pokud zboží opravdu dorazí do druhého dne, jak je psáno. Zaplatíte si ale tyhle peníze za dopravu a na zboží čekáte 4 dny. Ubohost

K_simcapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Objednávala jsem v pondělí večer a ve čtvrtek jsem je měla už u sebe. Boty dorazily v pořádku, jen člověk nemůže očekávat žádnou kvalitu. Ale za ty peníze pecka :)

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Za super cenu luxusní obuv. Sedí jak mají, nové, samozřejmě potřeba jako každé lodičky trochu rozchodit. Rychle dodání. Přesně jak na obrázku. Žádná klamavá reklama. Za mě super. Děkuji :)

IKpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Boty dorazily v nenositelném stavu, každá bota jiná (z jiného páru) a navíc byla již jedna bota rozlepená. V žádném případě nedoporučuji.

blanka Plechatápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Vše,

Nic. Zboží bylo. v pořádku,krasne a pohodlné botky za super cenu.

Pavlína B.před 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Velikost odpovídá Rychlé dodání Kupovala jsem dvoje sandály, jedny boty me vyšly na 200 Kč a tomu odpovídá i kvalita - neohromí, ale neurazí.

Balíček divně smrděl - asi jako vietnamské gumové boty. Je to přeprodej bot, takže to vyjde na stejno, jako byste si je koupili u Vietnamců. Nečekejte moc velkou kvalitu, ale k ničemu to taky není.

Sedlackovaklarapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Velikost dle návodu přesná, vzhled odpovídá, super cena.

Karolína Zastkovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání, zboží super, velikost sedí

Kamila před 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

V tomto obchodě jsem si boty objednala již po druhé. Pokud nečekáte extra kvalitu, budete spokojeni. Mají hezké boty za pár korun. I dodání zboží bylo rychlé a bez problému.

Podobné boty nakoupíte i na tržnici u Vietnamských prodejců. Je vidět, že boty jsou kupované někde Číně. Určitě věnujte pozornost velikosti bot. Ta je v tomto obchodě velmi ošemetná a nedá se na ni spolehnout. Normálně nosím velikost bot 40 (CCC, Baťa, Deichmann atd.) Délku chodidla mám 26 - 26,5cm. Objednala jsem si baleríny velikosti 40 s deklarovanou délkou 26cm a byly mi malé. Podruhé jsem si objednala baleríny velikosti 41 a až po odeslání objednávky jsem si přečetla, že u velikosti 41 deklarují délku bot 25,5 cm. Byla jsem si jistá, že budu boty vracet, ale kupodivu mi jsou. Na jejich stránkách píšou, že velikosti bot jsou jen orientační. Tím se vlastně zbavují odpovědnosti, když vám boty nebudou sedět. Takže jednoduše shrnuto: pokud nemáte velká očekávání a nebojíte se riskovat, že příjdete o peníze, můžete být velmi příjemně překvapeni. :)