Logo obchodu VK servis

VK servis

163 hodnocení

42 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Zdeněk Krutilpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

6.11.2023 měl být vrácen po reklamaci mobilní telefon. Nemám telefon, ani peníze, na e-mail nikdo neodpovídá a telefon nikdo nebere!!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Komunikace, přidali ještě ochrannou fólii. Doporučuji

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zboží jsem si vybral den předem na netu a protože jsem nedaleko, rozhodl jsem se pro osobní odběr. Druhý den už bylo zboží o 100 kč dražší, ale budiž, i tak dobrý. Bohužel nelze platit kartou, sdělila mi paní, vedle je bankomat. Než jsem se od něj vrátil, stačila paní vyměnit cenovku a přihodila další 100. Přiznám se, o to mě opravdu urazilo a zda se mi to nefér. Takový turecký prodej.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Toto je nejhorší obchod a přístup, co jsem zatím zažil, problémy s reklamací jsou šílené, v březnu koupený telefon, jsem doteď téměř nemohl využívat, je neustále v opakovaných reklamacích. Jeden problém vyřeší, ale místo toho se objeví nový, tudíž ani nelze požadovat vrácení peněz a odstoupení od smlouvy. Je divné, že se vždy telefon vrátí s novou vadou. Jestli se jedná o diletanství servisních pracovníků nebo opravdu nekvalitní výrobky či záměr a podvod těžko říct, ale asi bude potřeba podniknout kroky k prověření praktik tohoto obchodu. Je vidět, že nejsem jediný, koho tato nepříjemná zkušenost potkala, i když v tomto případě to již považuji skoro za extrém. Jednání z jejich strany není v pořádku, každý alespoň trochu seriozní obchodník by v takovém případě navrhl výměnu zboží či poskytl náhradní přístroj. Zvlásťě pokud se jedná o výjimečný případ, který se jim ještě nestal, jak mi tvrdili. Evidentně je pravda jinde. Pokud jsem o jiný způsob vyřízení reklamace zažádal (po třetí reklamaci) sám, bez odpovědi. Vyhněte se tomuto obchodu obloukem a raději i telefonu Samsung (zde se jednalo o modle Samsung A52s - není nejlevnější, ale neustále závady z něj dělají nepoužitelné zboží).

Natimajapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Zase jsem zakoupil u této firmy telefon. Špičková komunikace, profesionalita a zboží bez chyby , děkuji - PEPA

nic

František Fpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání vše bez problémů. Hodinky Samsung Galaxy Watch fungují dobře spokojenost.

nic

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Lukas Korabikpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Lajkovy telefon pro Indický trh, nefunguje NFC, reklamovat nelze, přej o tom informuji před koupí, mě NE

Pavel D.před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zakoupený telefon přišel s porušenou pečetí výrobce a s neoriginálním adaptérem. Rozbil se mi displej, takže jsem dal telefon do servisu. V servisu mi bylo řečeno (a doloženo fotografiemi), že telefon byl již patrně otevřen, protože na vnitřních částech telefonu byly popisky fixou. Toto jsem následně sdělil prodejci. Ten přišel s oznámením, že tyto popisky jsou u tohoto typu telefonu běžné a jsou tam již z výroby. Nedalo mi to a kontakoval jsem přímo Samsung s dotazem, zda je to tak, jak píše prodejce. Doložil jsem SN a IMEI telefonu společně s fotografiemi výrobci. Byl dohledán výrobní závod, který se vyjádřil tak, že ve výrobě k žádnému popisování nedochází. Pokud tedy nestojíte o (pravděpodobně) již opravovaný telefon, nebo co se s ním vůbec dělo, určitě nevyužívejte služeb tohoto "obchodu". Pan Procházka bohužel přestal již komunikovat, což je škoda. Má zajímavé vystupování a vyjadřování.

David Filapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Ještě , že jsem nic nekoupil :-)

Dana J.před 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Navštívila jsem kamennou prodejnu. Vejdu dovnitř, paní prodavačka zrovna telefonuje, vidí mě, proč mě ani nepozdraví? Je tam sama, nebo si kolega někam odběhl? No nic, přecházím a čekám, paní prodavačka otráveně odpovídá na dotazy volajícího. No konečně, projevuji přání zakoupit předem vybraný telefon. Ale ouha, platba pouze v hotovosti, tolik s sebou nemám. Nevadí, nemusím mít strach, telefonů mají ve vitríně dost (cca 20ks). Cestou k bankomatu přemýšlím, kouknu ještě na recenze. Už se tam nevracím.... Nakonec dnes zakoupeno se speciální akční slevou u jedničky na trhu ještě o něco levněji

argo compřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Jsem hodne zklamany :( Telefon přišel rozbaleny. Příslušenství k telefonu bylo nahrazeno neoriginálními kousky. Nenakupujte u nich nic!

Markétapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

rychlost dodání

telefon přišel v krabičce s porušenou bezpečnostní plombou, kody na krabičce neodpovídaly vnitřku, příslušenství k telefonu chybělo či bylo nahrazeno neoriginálními kousky (nabiječka ). dle mne telefon používaný, firmou přebalen a dán to továrního nastvení. velké zklamání :( prodávat telefon pod statursem nový a je používaný. vzledem k tomu,že byl pro dceru, která se hodně těšila a pak to zklamání, když jsem jí ho vzala a odeslala zpět. firma reagovala celkem přužně přes mail a sami mi nakonec navrhli odstoupení od smlouvy do 14 dnů. nakonec vše dobře dopadlo a dnes mi byly po 14 dnech vráceny finance zpět. ale to co jsem prožívala nepřeji nikomu. prosím, raději si připlaťte pár stovek a obraťte se na autorizované prodejce.

frazeruspřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Arogantnost při projednávané reklamaci, ta byla vyjímečná!

Do doby, než jsem začal mít s mobilem problémy, tak nic. 2x zaslán balík s avízem, 2x nevyzvednuto. Poté jsem reklamaci jel vyřešit osobně (60km tam a pak zase domů). Zamítnuta se slovy "baterie se nafoukla pravděpodobně díky oxidaci". Teď jsem mluvil s technikem a žádná oxidace uvnitř telefonu nebyla nalezena - tudíž jasné podvodné jednání s cílem neuskutečnit reklamaci a lživá tvrzení. Hnus - radši si přidejte pár stokorun, kupte originální zařízení od renomovaných prodejců a 2 letou záruku vám nikdo nevezme. Zde kupujete zajíce v pytli od kikánů :)

Lída M. před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Objednání mobilního telefonu, platba a doručení proběhly rychle a bezproblémově. Telefon vyšel trošku levněji, než stejný typ v jiných obchodech.

Přibližně po roce používání mobil začal zlobit při nabíjení (odpojoval se, nenabíjel se souvisle), propojení kabelem k počítači nefungovalo vůbec. Dovezla jsem mobil do firmy s reklamací. Reklamace byla zamítnuta s tím, že vizuální kontrolou zjistili oxidaci napájecího konektoru, a ta je prý vždy způsobena vnějšími vlivy (vlhkostí, prašností...). Ptala jsem se, kolik by u nich stála výměna konektoru, kdybych ji objednala na vlastní náklady. Řekli mi, že tento typ opravy neprovádějí (jinými slovy - nechte si to opravit jinde, tím sice přijdete o záruku úplně, ale nebuďte smutná, záruka je u nás stejně jen bezcenný pojem). Navíc ona "vizuální kontrola" jim trvala dva a půl týdne. Firma komunikovala pouze mailem, pevnou linku nebrali, mobil nebyl dostupný. Perlička na konec: Otevírací doba obchodu je 10-18 hodin. Když jsem vezla mobil do opravy, prodavač dorazil 10:14 a tvářil se, že je vše v naprostém pořádku. Firma mě tímto přístupem velice zklamala, nakupovala jsem tam rozhodně naposledy.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Zatím na mobilní telefon čekám ale nechápu ty negativní recenze ochotný personál není pravda , že telefon neborou. Volal sem na pevnou linku zvedla mi to ochotná paní a vše na co sem se ptal mi vysvětlila. Zboží bylo expedováno ještě ten den během dvou hodin a odpoledne už bylo expedováno Česko poštou. Zboží by mělo dorazit v pondělí.

Zatím nic

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Děkuji za recenze, chtěl jsem koupit mobil (dobrá cena), ale vysvětlit specifikaci nedokázali (mailem) s odkazem na nějaký zahraniční obchod. Zkoušel jsem volat a kontakty z mailu. Jedno neexistuje, druhé jen zvoní.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání

Bohužel se zde prodávají telefony pro Indický trh bez toho, aby byl zákazník upozorněn. Pak chybí některé frekvence LTE i funkce telefonu jako NFC, které jsou ve verzi Global. Pozor na to co kupujete!!!

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Poradily mi a pomohli

Musite k nim autem do Kauflandu

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Rychlost a cenu na mobyl