Logo obchodu BENU Lékárna

BENU Lékárna

620 hodnocení

84 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Maca Horovapřed 12 dny
Nedoporučuji obchod

Dnes ráno jsme chtěli koupit višněvského balzám v Benu v OC Rýnovka v Jablonci nad Nisou. V krámě dvě prodavačky, které se kopaly nudou do zadku. Prý by se musel navážit...tak si přijeďte odpoledne...To má opravdu zákazník posluhovat prodejci? Nemělo by to být naopak? Lékáren je nadbytek ... Tuto "lékárnu" s neochotnými prodavačkami nedoporučuji.

Vít Luštinecpřed 20 dny
Nedoporučuji obchod

Extrémně rozdílné ceny. Při koupi z e-shopu stojí Kaloba, kapky, 50ml 269 Kč, při nákupu rovnou v obchodě skoro o 80 korun víc, tedy 349 Kč.

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

-

Nejhorší lékárna všech dob. E-shop naprosto neschopný komunikovat nejen se svými lékárnami, ale i se zákazníky. Benu má v objednávkách a slevových kuponech takový b*rdel, že jsou schopni s Vámi online uzavřít kupní smlouvu, Vy čekáte na léky, které mají být do 2 h. připravené v lékárně, ale ve výsledku když je jdete vyzvednout, lékárna nic neví, léky nedostanete a BENU Vám následně, když pátráte po tom, co se děje, bez jakékoliv snahy o vyřešení objednávky zruší, protože "neumí". Není to o tom, že neumí, ale NECHCE umět. To, že přijdou o zákazníka jim evidentně nevadí, aspoň tak se chovaly dámy na e-shop lince. A to, že Vám slíbí, že Vám druhý den zavolají a dořeší se to? Haha, lež jako věž! Sprostě se jen chtěli vyhnout konfrontaci se zákazníkem, který si hájil svá práva (a který splnil i své povinnosti, na rozdíl od BENU!). Už nikdy více! Oni udělají chybu a po Vás pak chtějí, bez jakéhokoliv řešení z jejich strany, ať si uděláte objednávku znovu a za víc peněz!! Nehorázná drzost, příšerný přístup a lži o tom, že nic " nejde". Šlo by, kdyby BENU mělo zájem o své zákazníky. Ale když jim ztráta jednoho, deseti, sto... zákazníků nevadí, pak ok. Ale já už zde nakupovat rozhodně nebudu. I kdyby to byla poslední lékárna pod sluncem.

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Doporučuji obchod, ale...

Dostupnost

Byl vydán lék s doplatkem a jinou velikost(25 mg místo 50 mg) než bylo v receptu až jsme žádali o objednání správného, s tím, že počkáme do druhého dne.

Janinek Janinkovicpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Všechno strašně dlouho trvá

Objednala jsem si relax stroj a přišel mi rozbity, evidentně použity a nebezpečný stroj kabely jsou vytahané ven z přístroje ihned jsem napsala reklamaci 27.2.2024 a stroj opět 28.2. 2024 zanesla zpět do lékárny Praha Spálena a do dnešního dne 6.3.2024 nemam vůbec žádnou zprávu. To je doslova podnět na kontrolní orgán SÚKL a na hloubkovou kontrolu této společnosti. Jak může lékárna prodávat nebezpečné věci..... Mám vše nafocené a zdokumentované umístím pro zajímavost fotky na google recenze

Dom 281před 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé podání k přepravě.

Nechal jsem si poslat zásilku za celkem něco přes 1000 Kč ale veškeré krabičky od mastí a léků byly pomačkané ( obsah byl vždy naštěstí v pořádku ) a sprchový olej částečně vytekl ( dávkovač byl odpojený ) krabice v níž vše bylo byla nepoškozená takže nejspíš špatná manipulace při celkovém balení. Nedoporučuji zde nic objednávat.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

robia z vas fetakov, ked si chcete objednať raz za rok modafen

Petra Melichovapřed 3 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

nic

Už nikdy nic neobjednám. Objednala jsem si 3 věci, ale fyzicky mi došly pouze 2, po zavolání na zák. servis mi bylo řečeno, že dobře, že dají požadavek na doposlání chybějícího kusu, vzali si moji adresu i jsem si vybrala přepravce. Druhý den došel email s videem, kde údajně balili moji objednávku, kam daly všechny tři věci, ALE už podle videa jsem viděla, že tohle není moje objednávka, nebyl to vůbec rozměr moji krabice. Pracuji v logistice, kde kompletujeme zásilky, takže poznám rozměry, že nejsou stejný. Bohužel odpověd na můj email už asi nikdy nedostanu.

Registrovaný uživatelpřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Špatná , nedostatečná organizace prodeje , neochota a neprofesionální přístup vůči zákazníkům. (Kaufland -Bohumín)

Registrovaný uživatelpřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Mají zboží

Ctěla jsem koupit B komplex, volám na prodejnu, jestli ho mají. Paní mi řekne, že ano, ověřím cenu 95 Kč a domluvím se že příjdu. Když se dostavím na prodejnu, prodají mi B komplex za 129 Kč, jsou to .....

petr.stary.mlpřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Ať jdou do háje, mají tam bordel , levá neví co dělá pravá.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Velký výběr zboží

Bohužel jsem si řekla, že jednou zkusím tento eshop místo Pilulka.cz - už to neudělám. Zboží jsem objednala a zaplatila v pátek. Je středa a ještě nebylo ani nic předáno dopravci, natož, aby zboží přišlo. Přitom bylo dle eshopu vše skladem. Takže standardní doba dodání 2-3 dny zjevně opravdu nefunguje. Se zákaznickou podporou se na webu nespojíte, odpoví vám pouze robot. Vzhledem k tomu, že jde o lékárnu, bych čekala trochu rychlejší servis, když si zde lidé objednávají léky a zdravotní pomůcky. Kdyby raději místo reklam dávali peníze do toho, aby tento eshop opravdu fungoval, udělali by lépe..

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Neprofesionalni jednani ze strany magistry, kdyz byla upozorněna, že mi dává špatný lék!

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Prej objednávky expedujeme do 24 hodin....leda ve snu.

Bibi Novagpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Co můžu pochválit? Zákaznický servis a pracovníky okolo objednávek,rozhodně NE. Katastrofa...už chápu zdejší masu negativních recenzí.

Naprosto neochotný,neprofesionální přístup k zákazníkovi...Pro tento eshop je OBŘÍ problém vyměnit v objednávce zboží,ikdyž ještě nebyla ani zabalena a odeslána a to ani v případě,že je požadovaná výměna , stále v jednom druhu sortimentu a v naprosto stejné cenové relaci....Takže musím díky neochotě ,stornovat objednávku a ted budu zdlouhavě čekat až mi zaměstnanecké benefity pošlou peníze zpět na účet.....Aneb -jak z malého ,banálního a snadno řešitelného problému,udělat problém obří a neřešitelný. .Lékárnu BENU ,díky tomuto neprofesionálnímu a neochotnému přístupu zaměstnanců NEDOPORUČUJI.

Lu Ci Ne Ck Qw Apřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost dodávání zboží ze skladu

V lékarně na Palmovce jsem byla nedávno svědkem, jak se jedna z lékárnic bavila se zákaznicí - paní si přišla pro čípky na nějaký intimnější problém - paní lékárnice mluvila zbytečně hlasitě a vše min. 3x zopakovala - bylo vidět, že se zákaznice necítí zrovna komfortně. Očekávala bych trochu diskrétnější přístup - né, že bude celé lékárna vědět, kolikrát si má paní zavést čípek, nebo to, že až se mykózy zbaví, že může přestat čípky používat. Jen dodávám, že jsem byla celou dobu na druhé straně lékárny ale "svou" lékárnici jsem rozhodně neslyšela tak dobře jako tu druhou.

erikasykorovapřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rozdílná cena při běžném prodeji a objednání eshop. Lituji lidi, kteří neumí využívat internet, protože nezjistí , jaký je rozdíl při nákupu bez eshopu a s eshopem s vyzvednutím na běžné pobočce. Jako příklad uvádím ALAVIS MAXIMA Triple Blend extra silný 700 g účtenka z nákup bez eshopu 1399, ale pokud si objednám přes eshop s vyzvednutím úplně na stejné pobočce cena 1189,- . tedy mám chápat, že pokud to někdo dá do regálu na prodejnu místo do regálu do skladu , přirazím si 210 ?

Páťa Kinclpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

to že někdo napsal k Enditrilu OK , je podvod, za mě neučinkuje, je to jen vytahování peněz z lidí , Klasický Endiaron nemá konkurenci , ale není k dostání, nevyrábí se

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Sháněla jsem určité léky na předpis, obvolala jsem několik lékáren benu, někde mi zablokovali erecept ač jsem o to nežádala!.Nevím, která z několika desítek poboček to udělala, tak to nemůžu dohledat. Takže jinými slovy: Nefunguje recept ani léky nemám. Nejsou to schopní vyřešit. To je asi moje poslední shánění léků v této lékárně. Zbytečně mi přidělali starosti.

Dominik Srnecpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Hrozny, už nikdy víc podle mě tam dělá všude banda autistu

Platba

Online platby (PayU)Platba kartou (Master Card, VISA)HotověDobírka

Doprava

Česká poštaGLSPPLUPS

Výdejní místa

Vlastní místaZásilkovna

Kontaktní údaje

Kategorie