Logo obchodu Darkovo.cz

Darkovo.cz

21 hodnocení

14 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Jana Ozgovápřed 18 dny
Nedoporučuji obchod

Jsou to podvodníci

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC SI NEOBJEDNÁVEJTE!!! Nevyzvednete si balíček z důvodu nemoci a za 3.měsíce Vám přijde dopis, aby jste zaplatili 499 Kč… nemám slov a to ani nemluvím o jejich arogantním chování.

Leontýna před 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

snad jen tu jejich asertivitu

Proboha nic si od nich neobjednávejte! To je normální vymahačská firma, pozor lidi na to, když si nevyzvednete z jakéhokoliv důvodu zboží, chtějí po vás peníze, ženou to přes firmu, neurvalé chování a třískání s telefonem a ohánějí se změnou zákona. Lidi, vážně na tuhle povedenou firmu pozor a nic ale opravdu nic neobjednávat! pryč od toho!

MARTIN TALAŠpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Koupil jsem dceři zrcadlo s led osvětlením, přišlo sice dobře zalepená krabice,ale po otevření vůbec nevypolstrovana druhá krabice originální balení,rozbalená ,zrcadlo ze všech stran poškrábané a umatlane, pravděpodobně používané, aspoň že osvětlení funguje, i když nevím jak dlouho bude. Poněvadž mě nestálo moc a nemám čas na reklamace,tak to kašlu. Ale u darkovo už nikdy nic nekoupím!!!!! A radím to všem, katastrofa!!!

Martina Andelovapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Vůbec si přes to neobjednavejte.!!! Člověk si to nestihne vyzvednout a hned Vám přijde nauctovano 300!

Ivo Krejčípřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání zboží

Objednal jsem 2 ks herní konzole a po dvou dnech obě přestaly fungovat!!!!Koupil jsem si novou tu samou v ElektroWordu a ta funguje bez problémů!Takže Darkovo.cz,už nikdy!!!

Mili 1111111před rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednavku jsem nevyzvedla z duvodu nemoci. Objednate si zbozi za 197 korun a kdyz onemocnite a nevyzvednete za 3mesice pošlou ze dluzite 500kč . Stalo se to už mnoha lidem. Uplne stejně jako mě. Je to prostě podvod jak z lidí dostat peníze za nic. Nikdy uz od teto slovenske vymáhací firmy nic neobjednam. Dejte si všichni pozor. Jejich jednání je arogantní drzé zlokonající. A my jsme pro ně oběti na vymáhání peněz aby si tyto kapitalistické firmy naplnili kapsy na náš úkor. Jsem samozivitelka se třemi detmi.kdyz jsem platbu chtela rozdělit vymahaci firma se mi vysmála že to je moje věc. Po výhrůžkách jsem zaplatila 500korun.

Darkovo.czZobrazit reakci obchodu Darkovo.cz
Barbora Novotnápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Kdyby šla dát nula hvězdiček, dám. Kvůli nevyzvednutému balíku na dobírku za necelých 300,- s poštovným i doběrečným po 3 měsících mne kontaktovala prosím pěkně vymahačská firma o zaplacení pohledávky ve výši 500,-. Nehledě na neseriozní a arogatní jednání. Od společnosti dárkovo jsem nebyla informovaná ani jedním jedíným emailem o tom, že někde dlužím nějákou částku. Nehledě na skutečnost, že jsem ještě zavolala přímo do společnosti dárkovo a snažila jsem se tuto situaci vyřešit, aby pro příště alespoň někdo neskončil v takové situaci jako Já, jsem se opět dočakala arogance a postoji typu ,,My už od toho dáváme ruce pryč.,, Chápu, že byl můj problém, že balíček nebyl vyzvednut v úložní době, rozumím i sankci, kterou bych akceptovala zaplatit. Ale aby mi volala vymahačská firma a paní se semnou bavila jako bych dlužila pomalu půl milionu korun je opravdu nehoráznost. Takže od takového obchodu raději ruce pryč!

Darkovo.czZobrazit reakci obchodu Darkovo.cz
Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

poslali vadnou hračku, velké zklamání

Darkovo.czZobrazit reakci obchodu Darkovo.cz
Milena Francovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Doprava

Diamantové malování-nesedí barvy ani počty kaminku. Obchod reagoval s tím,že bude vyřešeno a teď mrtvý brouk.Vyřešeno nic není.Od nich už nikdy neobjednám a kdo z okolí by chtěl,tomu to každopádně rozmluvim.

Darkovo.czZobrazit reakci obchodu Darkovo.cz
mila kvercapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Jejich drzost,poslat rozbité zboží a potom to svádět na ostatní,už nikdy od nich něco koupit

Jednání a zjistili jsme,že nejsme jediný nespokojený zakaznici,ta drzost odeslat poškozené zboží

Milan Tužilpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Zásilka přišla po měsíci. Sváděli to na Zásilkovnu. Zboží poničené. Nevhodně zabaleno. Nekomunikují.

Jana Slaninovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem si rotoped a přišla mi jen polovina rotopedu. Dlouhá dodací doba,i když bylo uvedeno,že je zboží skladem

Lucie Kovářovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nci

Zboží, které jsem u Vás zakoupila dnes dorazilo. Po rozbalení hrací stoleček byl provizorně zabalen, chyběla krycí fólie. Hrací stoleček byl špinavý, zaprášený a krabice potrhaná avšak celková krabice byla v pořádku, takže zboží už tak muselo být takto zabaleno. Velmi mě to od Vás mrzí, stoleček jsme měli jako dárek, bohužel ho nemůžu v tomto stavu darovat. Pokud se jednalo o vystavený kus mělo to být předem uvedeno či s výraznou slevou nabízeno k prodeji. Někdy se nedokážu divit kam až sahá lidská drzost a sprostota.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Zbozi přišlo celkem rychle, za to ale šunty, co jsou absolutně k nepoužití... Opravdu něco tak strašného jsem snad nikdy neviděla, můžu to akorát tak vyhodit.

Jarus Safratovapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

vůbec nic

Už 2. týden čekám na zboží a stále se nic neděje

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Rychlost,spolehlivost,zboží v pořádku

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

kvalita komunikace vstřícnost rychlost dopravy zboží je v pořádku

Anna Zahelovapřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod
Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Platba

Online platby (PayPal)Bankovní převodHotověDobírkaNa fakturu

Kontaktní údaje