Hlavní obsah stránky
Molekulární gastronomie - Petr Koukolíček

Produkt již není v prodeji

Molekulární gastronomie - Petr Koukolíček

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2015, počet stran 232, čeština, pevná / vázanáMolekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie.

Podobné výrobky

Všechny podobné

Kuchařky a nápoje Nakladatelství GRADA

Všechny kuchařky a nápoje Nakladatelství GRADA

Informace

Popis

Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu „molekulárního vaření“ a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie.

Parametry

VýrobceNakladatelství GRADA
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykčeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran232
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2015
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení